Uyku ve telefon

Ilgi bekliyorsun anliyorum ama sende kendine ev icinde ugrasacak baska seyler bul kitap oku el isi yap. Elini cek bakalim bi adamin üstünden ne yapacak. Benim sevgilimde böyleydi artik ameliyatla felan telefonu elinden aldirmayi düşünüyordum. Çünkü organi olmustu :)

Sacmalama esin asla bekar hayatinin getirdiklerini surdurmuyor. Aksina evlilik hayatina cok cabuk adapte Olmus :D alisirsin. Birbirinizi seviyorsaniz oyle seyler hic onemli olmuyor. Biz cogu zaman 101 i esli masalarda karsilikli oynuyoruz :D

Cok guzel ifade etmissin ben biraz eski doneme ait hissediyorum kendimi..onu kadar sık bakmam aksama kadar eksi okur ben okurken bunalirim misal :) benimde biraz plan yapmam lazim hafta sonlari icin erkekler birazda hazir bulunmusluk bekliyor sanirim.bir de boyle deneyeyim ama su yorumlari gordukten sonra bende takmamaya calisacagim
Bende aslinda empati yaparak bu dusuncelere ulastim sonucta artik evlendik bir yola bas koyduk bizde yeni evliyiz ve onu sıkıp bunaltmak istemem ayni sekilde ornegin ben instagramda hep sunumdu yemek tarifleriydi ya da unlulerdi bakiyorim yani surekli simdi bana dese ki hayir olmaz bakma etme kendimi baski altinda hissedicem eve geldiginde huzur bulsun istiyorum :) iste siz eksiyi sevmezsiniz ama baska bir seyden hoslanirsiniz ben ilgimi ceken her basligi satir satir okurum esim de oyledir konu hakkinda da fikirlerde bulunuruz vs iki pencereden de bakmak lazim

2 yıla kalmaz o karşında 101 oynarken sen de boom beach oynuyor olursun. Evliliğin altın kuralı :)
Ay benim bu yorumumu güncellemem lazım.

Benim herif oynar boom beach ordan aklıma geldi de yazdım. Ben de başlarda konu sahibi gibi isyan ederdim bu duruma. Sonra aa bi baktım (2 yıl sonra) o karşı koltukta boom beach oynuyor ben ise 3 saattir kk’dayım. Acı gerçek :KK53:

Ilgi bekliyorsun anliyorum ama sende kendine ev icinde ugrasacak baska seyler bul kitap oku el isi yap. Elini cek bakalim bi adamin üstünden ne yapacak. Benim sevgilimde böyleydi artik ameliyatla felan telefonu elinden aldirmayi düşünüyordum. Çünkü organi olmustu :)
Hahahah aynen :) onu da yapiyorum aradan 1 saat geciyor nerde benim karimmm diye evde dolaniyor yani 1 2 saat sonra sukur hatirliyor evde biri oldugunu :)

Sacmalama esin asla bekar hayatinin getirdiklerini surdurmuyor. Aksina evlilik hayatina cok cabuk adapte Olmus :KK70: alisirsin. Birbirinizi seviyorsaniz oyle seyler hic onemli olmuyor. Biz cogu zaman 101 i esli masalarda karsilikli oynuyoruz :KK70:
101 ogrendim bu yasta :) bir karsilikli oynamayi beceremedik :)) jenga falan alalim diyoruz bakalim

Bende aslinda empati yaparak bu dusuncelere ulastim sonucta artik evlendik bir yola bas koyduk bizde yeni evliyiz ve onu sıkıp bunaltmak istemem ayni sekilde ornegin ben instagramda hep sunumdu yemek tarifleriydi ya da unlulerdi bakiyorim yani surekli simdi bana dese ki hayir olmaz bakma etme kendimi baski altinda hissedicem eve geldiginde huzur bulsun istiyorum :) iste siz eksiyi sevmezsiniz ama baska bir seyden hoslanirsiniz ben ilgimi ceken her basligi satir satir okurum esim de oyledir konu hakkinda da fikirlerde bulunuruz vs iki pencereden de bakmak lazim
Haklisiniz her satiriniza katiliyorum :)

Back
X