Uykucular , uykuyu sevenler buyrun buraya, konuşalım kaynaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi best_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sağol teyzesi aynen öyle bir kız bir erkek iyi olcak inşallah:)) âmin tatlım herşeyden önce sağlık tabi..isim düşündüm hatta koydum bile adı "" bade"" olucak sence nasıl??yorumunu bekliyorum)

aaaa çok güzel isim bak ben çok az duymuşumdur bunu , pek yok güzle seçim yapmışsın arkadaşım

beste kıscem iyi akşamlar
bu topikide yeni mi açtın

meleğim geç gördüm mesajını evet canım ben açmıştım bunu , yeni değil ama baya oldu aslında am çok aktif değil.
kızlarla arada yazışıyoru pek gelen giden yok

uyku dışında şu an pek bir şey yapmıyorum. haber bekliyorum iş için. ama gelmezse de pek derdim değil ya ahahaha

İyiymiş hep çalişcak diyiliz ya biraz da oturup miskinlik yapalım ohhhh canımıza değsin:)) :)) :)) bu ara da meslek nedir??

iktisat okudum ama televizyonla ilgileniyorum.çok yeni yeni adım atıyorum iş hayatına zaten,ondan uykuyu bırakasım yok
sizler ne yaparsınız

iktisat okudum ama televizyonla ilgileniyorum.çok yeni yeni adım atıyorum iş hayatına zaten,ondan uykuyu bırakasım yok
sizler ne yaparsınız

Hımm güzel alanlar sevdim:)) umarım senin için herşeyin hayırlısı olur :)) bence de şimdi den depola uykuyu sanırım ileride fazlasıyla ihtiyacın olucak:))

canımmm tebrik ederiimm seni ne zamandır girmiyodun bende merak ediyodum ne yaptı diye hangi şarkıyla 3. oldun haberi de okudum çok güzel görünüyon

teşekkür ederim elabımmmm
yaa çok heyecanlanmasam 1 de olurdu ama performans düştü biraz maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…