Sağol teyzesi aynen öyle bir kız bir erkek iyi olcak inşallah:)) âmin tatlım herşeyden önce sağlık tabi..isim düşündüm hatta koydum bile adı "" bade"" olucak sence nasıl??yorumunu bekliyorum)
beste kıscem iyi akşamlar
bu topikide yeni mi açtın
aaaa çok güzel isim bak ben çok az duymuşumdur bunu , pek yok güzle seçim yapmışsın arkadaşım
Aynen datlum ben de beğendim kızımın ismini teyzesi :))))
Her gün giremesekte tüm msjlarımız uyku içerikli tabi hayatımızdan da bahsediyoruz ama Oya-bora nın şarkı da söyledikleri gibi ""bizler miskiniz en sevdiğimiz uyku"" :))) sen neler yapıyorsun uyku dışında:))
uyku dışında şu an pek bir şey yapmıyorum. haber bekliyorum iş için. ama gelmezse de pek derdim değil ya ahahaha
adı gibi şansı bahtı da güzel olur inşşşş
İyiymiş hep çalişcak diyiliz ya biraz da oturup miskinlik yapalım ohhhh canımıza değsin:)) :)) :)) bu ara da meslek nedir??
iktisat okudum ama televizyonla ilgileniyorum.çok yeni yeni adım atıyorum iş hayatına zaten,ondan uykuyu bırakasım yok
sizler ne yaparsınız
Sağol kuzum inşallah :))) naaptın şu yarışma işini!! kazanmışsındır gerçi ne soruyorsam:)) haber ver çatlarım bilirsin)) ) )
kızlarrr 3. oldumm ben
canımmm tebrik ederiimm senine zamandır girmiyodun bende merak ediyodum ne yaptı diye hangi şarkıyla 3. oldun haberi de okudum çok güzel görünüyon
kızlarrr 3. oldumm ben
Bestttttttt tebrik ederim kusummmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?