Uykuda degişen eşim...

Eccoomm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2017
1.858
3.265
133
32
Arkadaşlar biz 8 aylik evliyiz eşim ilk zamnlar bi on gun yanimda kalip şehir disina cikiyodu işi nedeniyle ama şimdi iki aya yakin yanyanayz insallh bndn sonrada hep boyle olacak benim eşim uyurken kendi kendine konuşur güler ama bunlar normal şeyler kötü olan iki kere uyurken yüzüme yumruk attigi oldu bi keresinde dudagimi patlatti bi kere kalbime yakin bi yere uykulu halde yumruk attigi oldu ve ben uykuda bi an o aciyla bagirip kalkiyom bide 23 haftalik hamileyim karnima denk gelir die cok korkuyom hatta ayri yatmayi dusunuyoz dun gece su istedi bende verdm suyu yere doktu bardagi elime tekrar verdi cok korktum bi an nedn oyle yapti die uykuda elimi kolumu tutup salliyo selam veriyo tabi bu hareketlerini sabah ona soyleyince hatirlamiyorm diyo sizce bunlar normal mi hep boyle mi olur ne yapmaliyim fikrilerizi alabilir miyim

Doktora gitsin mutlaka.
Ayrı yatmaya birşey diyemem ama hangi tarafa doğru yatıyorsa o tarafa yatsın mesela. Yani size dönük olmayacak şekilde.

Ben ona psikiyatriye gidelm dedim ama cok kizdi ben dr gitmeyi sevmiym dedi ne yapicam bilmiym

Hemen bir doktora gözüksün. Şimdiye kadar beklemen hata.

Arkadaşlar biz 8 aylik evliyiz eşim ilk zamnlar bi on gun yanimda kalip şehir disina cikiyodu işi nedeniyle ama şimdi iki aya yakin yanyanayz insallh bndn sonrada hep boyle olacak benim eşim uyurken kendi kendine konuşur güler ama bunlar normal şeyler kötü olan iki kere uyurken yüzüme yumruk attigi oldu bi keresinde dudagimi patlatti bi kere kalbime yakin bi yere uykulu halde yumruk attigi oldu ve ben uykuda bi an o aciyla bagirip kalkiyom bide 23 haftalik hamileyim karnima denk gelir die cok korkuyom hatta ayri yatmayi dusunuyoz dun gece su istedi bende verdm suyu yere doktu bardagi elime tekrar verdi cok korktum bi an nedn oyle yapti die uykuda elimi kolumu tutup salliyo selam veriyo tabi bu hareketlerini sabah ona soyleyince hatirlamiyorm diyo sizce bunlar normal mi hep boyle mi olur ne yapmaliyim fikrilerizi alabilir miyim
Bende abimi çogu kez camdan aldım annem ise bana şarj aleti takip sozde yogun bakimda yanlislikla fisimi cekmis yerine takiyordupsikolojik bir durum olabilir.tabi bu durumu 2 ye ayiracaklaklardir ya 3 harfliler musallat olmus yada psikolojik die siz once psikologa gidin baska turlu kurtulamazsın sizde ayri yatın daha mantıklı

Ayrı yatın bu birincisi ikincide mutlaka uyku bölümüne gitmeli Allah korusun hamilesiniz bide

Doktora gitsin mutlaka.
Ayrı yatmaya birşey diyemem ama hangi tarafa doğru yatıyorsa o tarafa yatsın mesela. Yani size dönük olmayacak şekilde.
zaten birbirime ters donup yatiyz ama illa insan uykulu bi o tarafa bi bu tarafa donuyo

Ha sizde o zaman böyle diyin. O zaman ben gidiyom.
Nasıl pıtış pıtış gider doktora.
Allak korusun ya bir şey olursa.

Ben ona psikiyatriye gidelm dedim ama cok kizdi ben dr gitmeyi sevmiym dedi ne yapicam bilmiym
Randevu aldim gidiyoruz diyeceksin net olun.
Kimse bayilarak gitmiyor doktorlara ama zarar veriyorsa gitmek zorunda iki gun sonra uyurken bebeginize yumruk atma olasiligini dusundunuz mu hic.

Randevu aldim gidiyoruz diyeceksin net olun.
Kimse bayilarak gitmiyor doktorlara ama zarar veriyorsa gitmek zorunda iki gun sonra uyurken bebeginize yumruk atma olasiligini dusundunuz mu hic.
zaten kendimdn cok bebek icn korkuym bide kv hep derdi babasida oyleyms ama babasi sadece konusup harekt ederms zarar vermz mis

benim de oda arkadaşım böyleydi. kız uykusunda kavga ederdi, vururdu bir yerlere.. tek çaresi tedavi. başka yolu yok. size çok fena zarar verebilir. sonuçları kötü olmadan gitmelisiniz.

Back
X