Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Insanlara ilk basta cahil deyip hakaret edip olaylari buraya tasiyan sizsiniz.
Batil inancla insanlarin inancini sorgulayan da sizsiniz.
Fazlasiyla haddinizi asiyorsunuz bence MuneHuy MeselesiKazen
kabak tadi verdi
Sizin siniriniz ne böyle ? Eşinizle mi sorunlarınız var ? Yoksa kendi problemleriniz mi ? Kimse kimseye inanmak zorunda değil, herkesin doğruları farklıdır çıkıp da sizin gibi düşünmeyenlere saldıramazsınız. Ama pardon çok pardon sizin gibi zihniyetten her şey beklenir çünkü kapasiteniz hakarete müsait. KİB Mune
İlk hakaret eden sizlersiniz.. aurıca defalarca yazdım ister inanın ister inanmayın.. ben buna inanıyorum siz nasıl istiyosanız öyle düşünün dedim.. ısrarla cahil olduğumu batıl şeylere inandığımı söyleyip sizin gibi düşünmeye zorlayan sizsiniz. Bi şey daha mantar da olabilir bu tarz bi şey de olabilir dedim.. zorla kimseye bi şey dayattığım yok.. anlamamakta ne kadar da ısrarcısınız
Sadece bi kişinin üstüne bi sürü insan dalga geçerek geliyosunuz ve tahrik ediyosunuz.. kışkırtmayın insanı kardeşim.. herkeste bi ego tatmini.. ayrıca malum partiye bağlayan arkadaş en büyük hakareti de sen ettin.. ben cahilsem sizin de benden kalır yanınız yok
Tinea Nigra cini, pardon mantari
Google da cinci sayfalarina bakacaginiza biraz bilimsel arastirma yapsaniz basit ve gecici bir mantar enfeksiyonu oldugunu ogrenirdiniz.