Uykuda karabasan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Alkarısı, hımhım gibi varlıklar olmadığı gibi karabasan diye bir şey de yoktur.
Sürekli devam eden bir durum varsa psikolojik yardım alabilirsiniz.

Adina ne dendigini bilmiyorum ama uykum cok bolunurse yasiyorum bu durumu, disardan duydugum seslerle butunlesik ruyalar, kabuslar goruyorum. Uyandigimi saniyorum hala kipirdayamadan devam ediyor ruyalarim bilinc olarak biliyorum, korkma loverdose bu gececek deyip bildigim dini seyleri tekrarlayip, siraliyorum ve kendimce sesli soyluyorum ki ruhani bir varliksa kacsin diye ;)

sirt ustu ya da yan atma hic farketmiyor sadece stresli bir yapim var bi de aha bugun bari uykum bolunmesin, beni korkutmasinlar dersem kesin cokuyorlar uzerime, gozumu de aciyorum evim odam bembeyaz golge gibi duruyor meret, ayni gun icinde 2-3 kez yasadigim oluyor. Konunun icinde olmasam okuduklarim beni gererdi, ruyama girerdi tum bunlar.

Yastiginiza filkete takın bide küçük yasin kitaplarından alın yastık altına koyun ben ilk evlendiğim zamanlarda sürekli olurdu komşu teyze söylemişti bunları yaparsan geçer hiç bir şey olmaz die çok şükür kurtuldum artık olmuyor öyle rüyalar da görmüyorum faydasını gördüm sizde deneyin isterseniz

Sabahları uykunuz bölündüğü için oluyor bence. Kalkarsanız tekrar uyumayın. Ya da öğle saatinde yatmayı deneyin.
Ah uykuyada dayanabilsem karabasan olunca kurtulmaya çalişiyorum uyaniyorum uykuuu öyle bir basiyo kiiii kalkamiyorum yataktan uykuya çok düşkünüm

Uyku felci - Vikipedi
Linkte meditasyon tedavisi diye bir bölüm var inceleyip araştırıp uygularsanız işinize yarayabilir. Koruma çemberi ve çeşitli ritüeller konusunda yorum yaparsam banlanacağım için yapamıyorum :KK51:ancak sık sık olup sizi rahatsız ediyorsa bir doktora danışmakta fayda var. Özellikle uyku bilimini araştıran doktorlar da var gerekirse sizi yönlendirir doktorunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X