Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayir pek mumkun degil. sabah ereksiyonu olur geneldeSelam herkese ,
Erkeğin uyku halindeyken sürekli ereksiyon olması normalmiş , tüm erkekler böyleymiş . Doğru mudur ?
Hahha filmlerde bile böylesi yok,Selam herkese ,
Erkeğin uyku halindeyken sürekli ereksiyon olması normalmiş , tüm erkekler böyleymiş . Doğru mudur ?
Benden önce yazmışsınızTüm erkekler öyleyse benim evdeki ne![]()
Sabah ereksiyonu çok çok nadirdir, genelde sabah vücut uyandığında kalp ritmi artar kan basıncı artar ve sertleşme olur, bunun cinsellikle alakası yok aslında. Sabah çişinden sonra hiç bir şey kalmaz :)Sürekli olmuyor ama sabah ereksiyonu diye bisey var
Nasil yani sabahlari hic gormedin miiiTüm erkekler öyleyse benim evdeki ne![]()
Sabah hazir olana kadar gece hazir olsa yaGece sürekli olmaz ama sabah uyandığında hazirolda bekler
Allah'a şükür bizde sıkıntı yok o sıkıntıyı yaşayanlar sabah o anı değerlendirsin benceSabah hazir olana kadar gece hazir olsa ya![]()
Yuzu koyun deyince fikra geldi aklima.Öyle bişey olsa sürekli yüzükoyun yatamazlardı![]()
Ah anacim iste dert de buya gece bos gunduz bos hep bos hep karavana hazir olan yok ..Allah'a şükür bizde sıkıntı yok o sıkıntıyı yaşayanlar sabah o anı değerlendirsin bence
Allah. Yardımcınız olsunAh anacim site dert de buya gece bosey gunduz bisey heo bos hep karavana
Sagol teşekkür ederim.Allah. Yardımcınız olsun