uykum başıma belaa:(:(

hım tesekur edrım canım randevu alcamda o zaman dahılyeye sorayım

aynn benımde esım kızıyo bana adamcagız oturalım fılım ızleyelım dıo normal gıbı davranıp tamm dıyorum fılm ızlerke o gormeden uyuyorum:KK48:gecen gun ısten cıktım ıftara kalmıs bı saat az kestırım dedım saatıde kurdum bılıyorumya kendımı uyanamam dıe tektım evde bı kalktım saat gece 10 olmus hemen bısyler yedım actım orucumu ama aclıktan bayılcakmısım esım geldı anıden sen yemk mı yedın tekrrardan dedı evet dedım bıraz acıktımda halbukı yenı orucumu actım utancımdan dıyemedım kıslar:KK17:bı saat fılan oturdum sahura kadar uyudum ve sahurdan sonra tekrar uydum sabah 8 e kadar yanı toplamda 12 saat uymusum gunu yarısı zaten bedavaya gıttı:bicak::KK16:
ayy valla eşim de kızıyo.
film izliycez ben sşöle uzaniyorum uzandığımda uyuyakaliyorum..
ama çok uyuyabiliyorum. eşim uyuyamiyor.. bazen gece 3 te yatiyo. belli de olmuyor. türk kahvesi içtim uyumuyum diye.. nafilee.. eşim türk kahve içince hiç uyuyamiyor :D:D türk kahvesi uyku tutmaz aslinda benim genetiğim böle:D
uyumamam lazim ya. offf

Ay bnde kansızlık demir eksikliği var normalde hiç uyuyamam ama bgb resmen uyanamadim misafirm var akşama ben daha hiç birşey yapmadım gözlerimi açamiyorum

oruc tutuyorum canımda o etkılemıyo pc nın basında dalıp gıtcem bıgun bazen ısteyken gun arasında uykudan dolayı ısten ızın alıyorum tabı ısım var dıyerek eve gıdıp uyuyorum hayatımın her donemınde sıkıntı oldu hıckımsyle fazla vakıt gecıremıyorum mısafırlıkte bıle uyuyorum benım bır an once doktora gzukmemm lazım :KK43:
İzin almak sorun olmuyorsa demek...
Güzel ve rahat bir işim olmasına rağmen bugün ilaç yazdırmam gerekiyordu,sırf izin almayayım diye eczacıyla yeteri kadar samimi oldum galiba...

ah canım bnde gece az dusunsem soyle hayatımı gozden gecırsem dıe dert yanıyorum zaten calısyorum ısten baska bısey dusunemıyorum gunumun tamamı ıste gecıyo nerdeyse onu bıle yapamıyorum yanı:KK43:
Her şeyin fazlası zarar tabi , biraz benden sana senden bana transfer yapsak beynim çatlıyor uykusuzluk tan yine de uyuyamıyorum çoğu Zaman , bu çok yorucu bişey

ayy valla eşim de kızıyo.
film izliycez ben sşöle uzaniyorum uzandığımda uyuyakaliyorum..
ama çok uyuyabiliyorum. eşim uyuyamiyor.. bazen gece 3 te yatiyo. belli de olmuyor. türk kahvesi içtim uyumuyum diye.. nafilee.. eşim türk kahve içince hiç uyuyamiyor :KK70::KK70: türk kahvesi uyku tutmaz aslinda benim genetiğim böle:KK70:
uyumamam lazim ya. offf[/QUOTE
bende ıcıyorum türk kahvesı o bıle etkı etmıyo artık yanı herseyı dakık yapıoruz benım sayemde esım artık eve gec gelıyo napsın adamcagız arkadaslarıyla takılıyo baktı hatun k..pireler ucusuyo:cry:

Her şeyin fazlası zarar tabi , biraz benden sana senden bana transfer yapsak beynim çatlıyor uykusuzluk tan yine de uyuyamıyorum çoğu Zaman , bu çok yorucu bişey[/QU
aynn canım cok uykusuz kalmakta kotu cok uyumakta bıyerde okumustum cok uyumak unutkanlıga sebe oluyomus bnde var vala o durum :KK43:

Depresyonla alakası vardır kesinlikle. Ben deliksiz 24 saatten fazla uyuduğumu biliyorum sıkıntılı zamanlarımda o_O

Depresyonla alakası vardır kesinlikle. Ben deliksiz 24 saatten fazla uyuduğumu biliyorum sıkıntılı zamanlarımda o_O
canım zaten o kesın var bıde artık eskısı gıbı cok dusunmemeya calıscamda bastırtıkca duygularımı benı daha fena etkılıyo o uzuntuyu sonuna kadar yasamam lazım oyle ıyı oluyorum ama bastırınca boyle oluyo demekkı:110:

kızlar merhaba fazla uyumaktan yana sıkıntım var :KK43:gunun tamamnı neredeyse uyuyarak gecırebılrım oncelerden kansızlık gıbı sorunum vardı ondan oalbılr dıyodum oda yok sımdı ama hala bndekı bu uyku devam edıyor gunduz bıle derın uykuya dalıp saatlerce uyuyabılşıyorum gecelerı kafamı yataga koyar koymaz uyuyorum daha 28 yasındayım ama genclıgımın yarısı uyuyarak gectı sanırım:KK43:bu durumdan kurtulmak ıstıyorum doktora gıtsem hangı bolume gıtmem gerekır.bu arada depresyonda olabılrım cunku aılevı sıkıntılarım var ve cok takıyorum muhasebecıyım gun boyu pc basındayım bunları etkısı bu kadar uyku yaparmıkı:110:
Hiç TSH'ına baktırdın mı? Tiroid'in yavaş çalışıyorsa, halsizlik ve uyku yapar.

Çarpıntı, gereksiz sinir, duygusallık da ayrıca belirtilerdir.

canım zaten o kesın var bıde artık eskısı gıbı cok dusunmemeya calıscamda bastırtıkca duygularımı benı daha fena etkılıyo o uzuntuyu sonuna kadar yasamam lazım oyle ıyı oluyorum ama bastırınca boyle oluyo demekkı:110:
Bazen de bir şeyler aklına geldikçe uyumak istiyor insan, uyuyunca unutulabilecekmiş gibi.. :KK43:

Hiç TSH'ına baktırdın mı? Tiroid'in yavaş çalışıyorsa, halsizlik ve uyku yapar.

Çarpıntı, gereksiz sinir, duygusallık da ayrıca belirtilerdir.
yok canım baktırmadım sinirli yapım vr bıde cok ınce dusunuyorum herseyı hesaplıyorum kafamda kuruyorum ınanıyorum fılan cokta saglıklı oldugum soylenemz ama bunların hepsını kendı ıcımde yasıyorum dısardan alasılmaz

yok canım baktırmadım sinirli yapım vr bıde cok ınce dusunuyorum herseyı hesaplıyorum kafamda kuruyorum ınanıyorum fılan cokta saglıklı oldugum soylenemz ama bunların hepsını kendı ıcımde yasıyorum dısardan alasılmaz
Hazır sabahları zaten aç oluyorsun, iki dakka da kan ver TSH a baksınlar derim.
1'in altı 2 nin üstü çıkarsa bir endokrinoloji uzmanına göster.

Çok ciddi etkiliyor insanı, tahmin bile edemezsin. 3-4 gün ilacımı ihmal edeyim, her lafı tersinden anlar, ya da reklama bile ağlar oluyorum.

Hazır sabahları zaten aç oluyorsun, iki dakka da kan ver TSH a baksınlar derim.
1'in altı 2 nin üstü çıkarsa bir endokrinoloji uzmanına göster.

Çok ciddi etkiliyor insanı, tahmin bile edemezsin. 3-4 gün ilacımı ihmal edeyim, her lafı tersinden anlar, ya da reklama bile ağlar oluyorum.
yaptırcam canım bnde de var o takıntılıyım basta her lafı ters anlıyorum bıde ben kv evde yasıyorum artık ıcıme ata atamı oldum ne bn boyle ya :(

yaptırcam canım bnde de var o takıntılıyım basta her lafı ters anlıyorum bıde ben kv evde yasıyorum artık ıcıme ata atamı oldum ne bn boyle ya :KK43:
KV ile aynı ev zordur tabi. Zamanla sizinde kendi yuvanız olur inşallah. Daha çok gençsin. Sıkma canını.
Önce sağlık problemin var mı diye bir bak, sonra hayatına küçük de olsa seni mutlu edecek, kafanı dağıtacak şeyler eklemeye çalış. Hobi olur, yeni bir şey öğrenmek, arkadaşlarla vakit geçirmek, spor vs gibi. Vaktini dolu dolu geçirince o da insanı ayrı bir pozitif yapıyor.

KV ile aynı ev zordur tabi. Zamanla sizinde kendi yuvanız olur inşallah. Daha çok gençsin. Sıkma canını.
Önce sağlık problemin var mı diye bir bak, sonra hayatına küçük de olsa seni mutlu edecek, kafanı dağıtacak şeyler eklemeye çalış. Hobi olur, yeni bir şey öğrenmek, arkadaşlarla vakit geçirmek, spor vs gibi. Vaktini dolu dolu geçirince o da insanı ayrı bir pozitif yapıyor.[/QU
nasıp olur ınsalah ya aslında sosyal bırıyımdır severım gezmeyı spor yapmaya bayılırım bı ara yapodum sonra bıraktım tekrar baslasam ıyı olur ..tavsıyen ııcnde tesekur edrım :)

Back
X