uykum başıma belaa:(:(

kızlar merhaba fazla uyumaktan yana sıkıntım var :KK43:gunun tamamnı neredeyse uyuyarak gecırebılrım oncelerden kansızlık gıbı sorunum vardı ondan oalbılr dıyodum oda yok sımdı ama hala bndekı bu uyku devam edıyor gunduz bıle derın uykuya dalıp saatlerce uyuyabılşıyorum gecelerı kafamı yataga koyar koymaz uyuyorum daha 28 yasındayım ama genclıgımın yarısı uyuyarak gectı sanırım:KK43:bu durumdan kurtulmak ıstıyorum doktora gıtsem hangı bolume gıtmem gerekır.bu arada depresyonda olabılrım cunku aılevı sıkıntılarım var ve cok takıyorum muhasebecıyım gun boyu pc basındayım bunları etkısı bu kadar uyku yaparmıkı:110:
depresyon ya da uyku apnesi de uyuklama yaparmış

depresyon ya da uyku apnesi de uyuklama yaparmış
olabılır ya hem kan testı yaptırcam hemde psıkıloga gıtcem sımdı bıle ısteyım ve hala uykum var şaka gıbıyım ya :)dun ınat ettım sahura kadar uyumadım ınan agırlıgı ustumde artık bı hafta geleme kendıme saatım şaşmasın bı sinir oluyorum kendıme:KK20:

işimiz cok zor vallahı canım nörolojıyemı gıtmemeız gerekıyo acaba bn randevu alcam bır an once gıtcem vala sıkıntı kalksın ortdan cok bunaldım sureklı uyku halı ve yorgunluk var :KK43:
Ablama dedimki abla valla işten izin alip gelip uyuyacaktım o_O
Dalga geçtiler güldüler:oops:
Bilmiyorum ki hangi bölüme gitmemiz gerek.bu arada benim işimde pc başında

kızlar merhaba fazla uyumaktan yana sıkıntım var :KK43:gunun tamamnı neredeyse uyuyarak gecırebılrım oncelerden kansızlık gıbı sorunum vardı ondan oalbılr dıyodum oda yok sımdı ama hala bndekı bu uyku devam edıyor gunduz bıle derın uykuya dalıp saatlerce uyuyabılşıyorum gecelerı kafamı yataga koyar koymaz uyuyorum daha 28 yasındayım ama genclıgımın yarısı uyuyarak gectı sanırım:KK43:bu durumdan kurtulmak ıstıyorum doktora gıtsem hangı bolume gıtmem gerekır.bu arada depresyonda olabılrım cunku aılevı sıkıntılarım var ve cok takıyorum muhasebecıyım gun boyu pc basındayım bunları etkısı bu kadar uyku yaparmıkı:110:
Çay veya kahve içsen olmaz mı? İşe yaramıyor mu?

oruc tutuyorum canımda o etkılemıyo pc nın basında dalıp gıtcem bıgun bazen ısteyken gun arasında uykudan dolayı ısten ızın alıyorum tabı ısım var dıyerek eve gıdıp uyuyorum hayatımın her donemınde sıkıntı oldu hıckımsyle fazla vakıt gecıremıyorum mısafırlıkte bıle uyuyorum benım bır an once doktora gzukmemm lazım :KK43:
aynı sıkıntı bende de var ama bazen iice artar hiç kafamı alamam uykudan işyerinde çalışırken bir bastırır gözum hiç bişi görmez o sıra ıcerde bi odaya gidip uyurum o kadar dayanılmaz olur bazen kimseyle plan yapmam uyuyabılmek için.
yine boyle bir zamanda psikiyatra gitmiştim doktor bana sorunlarını çözmekten kaçıosun dusunmek istemiosun,uyuyarak durumdan kaçıyorsun demişti

aynı sıkıntı bende de var ama bazen iice artar hiç kafamı alamam uykudan işyerinde çalışırken bir bastırır gözum hiç bişi görmez o sıra ıcerde bi odaya gidip uyurum o kadar dayanılmaz olur bazen kimseyle plan yapmam uyuyabılmek için.
yine boyle bir zamanda psikiyatra gitmiştim doktor bana sorunlarını çözmekten kaçıosun dusunmek istemiosun,uyuyarak durumdan kaçıyorsun demişti
bakalım bnde pazatesı gunu gıdıcem bana ne dıcek merak edıyorum basıt gıbı duruyo sorun ama ınsanın gunluk hayatını ısını cok etkılıyo ya :(

Back
X