- Konu Sahibi mutluolmak
-
after_before demek ki tek değilmişim ben de senin gibi düşünüyorum ve farkında olmadan kendimi sıkıyorum uyumak için sıktıkça hiç gelmoyr.Arkadaşlarım saat 1i geçiyordu hala uyanıktılar uyumak için onların uyumasını mı bekleyeceğim.Bana bi yol göster sen nerede okudun?Canım sana şunu söyleyim kedi otuyla felan geçmez. Psikolojik bi durum. Bende yaşadım 2 kişi kalırken uyuyamazdım ya ses yaparsa ya ışığı açarsa uykumda çok hafiftir ışık açılır benm gözüm açılır tık etse birşey uyanırım. Sende böyle isen zorlanırsan. Ben tek kişilik odaya geçince rahatlamıştım
Bence arkadaşlarınla konuş durumunu söyle anlayış gösterirler diye umuyorum. Birde silikon kulak tıkaçları var onunda faydası oluyor. Ben gündüz arkadaşım varken felan uyuyacaksam tıkıyordum kulaklarıma
prenses_84 odamdakiler öküz değil de onlar geç yatıyor benim erekn uykum geliyor öyle olunca yatağa giriyorum tabi ses yapacakalr mı rahatsız olacak mıyım kendimi sıkıyorum farkında olmadan.Dikkat ediyolar ses yapmamaya da işte öyle bi insan yerinde put gibi bekleyecek değil ya illa hareket edecek bir de kendi aralarında konuşuyolar ses bitmiyor böyle kısık sesle kkonuşuyolar ama ne kadar kısık.Bu vakit oldu gözümde uyku yok.prenses_84 bizim müdire çok gıcık bir kadın.Yapamam çocuğum edemem çocuğum diyor.Açık söyliym göz bandı tamam da odadakiler öküzse afedersiniz , silikonmuş yok pamukmuş fayda etmez....Ben yurtta 14 kişilik odada kaldığım zamanları düşünüyorum da....Valla allah yardımcın olsun....Tek çaren oda değiştirmek yada idareye şikayet etmek ...Ama bu sefer de senle zıtlaşacaklar ...En iyisi sen sakin odalardan bakın sonra da sessiz sedasız oraya geç....Yoksa yurtta sana uyku haram olur canım ......Ben de oda değştirmiştim neyse ki yeni odamdakiler de hep gürültü yüzünden kavga etmiş kişilerdi çok iyi anlaştık
2 yılım var diğer yurduma geçsem de aynı adamlara düşecek miyim?Alışırım diye düşünüyorum daha hepi topu 2 hafta kaldım bu yurtta.Sen bana inadına mı yazıyosun:) oh mis gibi uyuyorum diye.aklıma yurt anılarım geldi ey gidi...2 yıl oldu mezun olalı..inan uykusuz kaldgım o günleri bile özlüyorum..
ben 4 yıl boyunca tam özelde kaldım..ilk 3 yıl 2 kişilkte son yıl 3 kişilkte...
ister 10 kişiyle kal ister 2 kişiyle...oda arkadaşların saygısızsa eğer inan değişen hiçbişey olmuyor..
hele son yılımda oda arkadaşlarımla aram her konuda çok iyiydi...ben istedim onlarala odaya çıkmayı,ben son yıl hem staj,hem dreksyon kursu,hem kpss kursu,hemde okul hiç boş günm yok hergün koşuştrma içindeydiöm..sabah 6 larda kalkardım,akşam yurda gelrdim onla hala yatarlardı...onların okulu haftada 3 gün bide i.ö..
çok çektim çok..
bide bana derlerdi tavuksun sen falan die dalga geçerlerdi...
içten içe hep üzülürdüm ..
gel gelelim mezun oldum uykusuz kaldğm günlerin acısına inat misler gibi odamda tek başıma kalıyorum ablamda evlennce..işede girdim ohh miss..
diğer 2 arkadaşımsa,birisi annesi yurda vermiş kpssyi kazansın ders çalşsın diye erken kalkıyomus uykusuz kalıyomus oda arkadaşları onları anlamıyomus;DD
diğeri ise staja başladı bu yıl memleketnde ve sabah 8 de uyanıyor diye haftanın 2 günü çok zorlanıyor..müstahak ikinizdede diyorum şimdi ohh sabahın 5 lerne kadar uyutmazdnz beni ne vardı alırdın pcyi haha kiki sabaha kadar...
halada görüşürz severımde ama inan allah yanına bırakmıyor uykus bu sonuçta..şimdi işte geliyorum misler gibi sıcacık tertmz sessz odamda hem uykmu alıyorum hem ders çalşıyorum
sabret arkadşım çok yılın varsa daha diğer yurduna geç derim...
eski yurdumdan şikayetçi değildim aslında orada rahttım ama burada odalar iki kişilik tuvaleti banyosu içinde dedi arkadaş tv var dedi oh dedim ben de geçmeye uğraşayım işte uğraştım ama beni 4 kişilik odaya verdiler ben böyle olduğunu bilmiyordum.Bilseydim beni 4 kişiliğe vereceklerini hiç geçmezdim siz de böyle konuşup benim moralimi bozmayın zaten kötüyüm.Diğer konularından yanlış hatırlamıyorsam eski yurdundan da şikayetçiydin
Yurt değiştirmişsin gene bi problem yaşıyosun
Fazla mı takıntılısın acaba
Uyuyacağım diyerek kafanı yastığa koy öyle güzel uyursunki
2 yılım var diğer yurduma geçsem de aynı adamlara düşecek miyim?Alışırım diye düşünüyorum daha hepi topu 2 hafta kaldım bu yurtta.Sen bana inadına mı yazıyosun:) oh mis gibi uyuyorum diye.
yok arkadaşım baştada söyledim ya o uykusuz kaldgım günleri bile özlüyorum suan diye..
sadece bu günlern geçiceğni belrtmek istedim ohh mss gibi uyuyorum şmdi die
allah baska dert vermesin arkadaşım ama bence pskolojni rahat tutmalısın o yurda ücret veriysun neticede,ben zamanında çok pişman oldum ay arkadaşm kırılır eder söylemyım diye...
şimdi çok pişmanım ağzmı açpta uyuyorum ya baz sayglı olun demelymişm..
hoş şimdi diyorum gülerek anıyoruz o günleri
2 yılın var alışman gerekr bence 4 kişi aynı anda yatmaz sonuçta ,
anlattğn kadaryla sessz davranıyolarmıs ama yinede insanın aklı kalıyor işte ne konusuyolar ne yapıyolar diye düşünrklen yatakta uykusu kaçıyor insanın..yatarken başka şeyler düşün işte geçmişini yada ilerdeki hayalni bulndğun noktayı vs..uykub geleblr..yurtta böyle yapardım ben...hı birde müzikle yatmaya alştrmıştım kendmi kulaklıla yani..dene sende ilk başlarda olmuo ama sessz bi şeklde tak kulağna alşıosun sonra..böyle idare ettim bende 4 yıl..
bulusis ben konya'da okumuyorum Ankara'da okuyorum Seyran yurdu'nda kalıyorum.Konya güzel bi yer.İşte orada evin yurdun olmadığı için sana güzel gelmemiştir.Ben de sevmiyorum Ankara'yı.arkadaşım yasadgn yere baktım şimdi konyada öğrencymişssin bende konyada okudum eğitim fakültesi=)
hangi yurtta kaldgnı anladım şimdi bende 2 yıl idealde kaldım sora evim yurdna geçmştm zaferde..ah eski günler ah..
2 yıl oldu biteli istanbulda ailemleym şimdi konyaya gitmek anılarımı tazelemk için fırsat kolluyorum şimdi..
ordayken nefret etmştim tiksnmştim hatta konyadan..
şimdiyse öslüorum
ben şaşıyorm işte öyle insanlara 10 saat uyuyuroum diye siz rahatsınız o zman tek uyuyosunuz odada.Ben odada tek olunca hiçbir sorun yok.Deliksiz uyurum ama işte böyle yabancı üç kişi ve bunlar da gürültü yapıyorsa e o zman iş değişiyor.ayy bende uykuya doyamıyorum...herkesin derdi başka işte... bi gün böle 24 saat uyusam uyanmam yaatembellkten değil ama benimki parttime iş,okul,kpss kursu ahh yaz gelsede uyusam doya doya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?