Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya benim calstgm okuldan ayrldm ama 4yil cockkarimi buyuttum.sonra benden sonraki ogrermen 1yil calsti ve cocklari mezun etti.simdi facede gördüm cocuklarim büyüms o ogretmenle fotograf cekinmis.ya onlara 4yil ben bakrm buyuttum o ogretmen 1 yil bakti ve cocuklarim onu ogretmen olarak hatrlyr.haksizmiyim ama cok üzüldüm
Ve dahasida o ogretmen hic sevmdi ben kadar sahiplenmedi cocuklari ya baska çocuklar a siddet uygularken ben engelledm öyle bir ogretmen ama ben öyle cok sevrmki cocklari hazmedgm benim emegim onun kötü ogretmen olusu ve onun hatrlanmasi.ve kimse velilerin bu kadinin icini bilmemesi
üzülme canim ya ogrencilerin elbette senide hatirliyorlardir ve aradaki farki biliyorlardir seni ozlemisseler bile yapacaklari birsey yok![]()
Arkadaslar soyle anlatayim konuyu kayinbabam ben esimle evlendigim zamanlarada cok icki icen bi adamdi. benle bir kac defa tartistiktan sonra birakti konu cok uzunda kisa geciyorum. Bir ramazandirda disim agriyordu dun doktora gittik esimle dolgu yapilacakmis neyse korkarakta olsa randevuyu aldik bugune. Dun gece gerizekali kayibabam iyice icmis gece 11 de geldi mahallede bagiriyo tepem atmaya basladi oglum korktu daha iki yasinda oglumda. Bizim bi arabamiz var onu almis gitmis arabanin anaktarini istedi esim ben veremem gitmeyin hastaneye diyor ben bu adami ne yapim simdi ya da ne soylim bilemedim. Ben de sinirliyim zaten ortalik iyi karisir lutfen bi akil verin ya
Dise dolgu yaparken yada yaptiktan sonra agrirmi acaba
Yok canim uyusturuyorlarda disi temizlerken hafif olabilir
Aylar sonra aşkımla buluşucaammm
Uyurum aslındada sabahın köründe kalktım oje sürdümm:101::101: İyiki hayatımdasın AŞŞKKKK:103::103::103:
Bide midem bulanıyo başım ağrıyo fln:106: