- 4 Mart 2012
- 15.840
- 36.793
- 798
Çok ayıpDayanamicam, ısrarla evinizin sıfır ve çok güzel oldugunu belirtmeniz çok çiğ duruyor.yok 110 m² , yok karşılıklı iki daire, hastane yakını, adliye de geliyor.
bu sonradan görme havanız beni öğürttü.
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok ayıpDayanamicam, ısrarla evinizin sıfır ve çok güzel oldugunu belirtmeniz çok çiğ duruyor.yok 110 m² , yok karşılıklı iki daire, hastane yakını, adliye de geliyor.
bu sonradan görme havanız beni öğürttü.
![]()
Bizim part time kedi her daim önünde maması ve yaş maması varken haftada 1-2 fare getiriyorMama vermeden derken ,tavuk tamam da kediler akreple beslenmez ki aç kalırlar zaten giderler o bahçeden.Mama versinler ki kedilerin ayağı alışsın ,akrep görünce de hallederler, hatta o tip şeyleri kediler ödül olarak öldürüp bırakıyor kapıya.Yoksa yiyeceğinden değil.
Yapıyorlar öyle şeyleri ,hediye getiriyor besleyene, yemezler kesinlikle.Bizim part time kedi her daim önünde maması ve yaş maması varken haftada 1-2 fare getiriyoren son sağolsun çok uğraşmamış, canlı fareyi getirip ayaklarımın dibine bıraktı ahshf
Arada çeşitlilik olarak küçük kuşlar ve elim kadar çekirge getiriyor.
Bir kere de kertenkele getirdi.
Kira ödüyor diyorum![]()
Hele kertenkeleler kankamız olmuştu, hiç öldürmeden bardakla yakalayıp seviyorduk, çok da tatlıydı sıpalar allah uzak tutsunŞehiricinde yasiyorsaniz girmez haliyle.
Sehrin disinda iki uc katli ya da mustakil evde yasiyorsaniz siz fark etmeden girer. Yilan, akrep vs olmasa bile kertenkele her yerde var. Zaten urkek hayvanlar, farkina varmazsiniz.
Ay eve giren kertenkeleyi kedimden kurtarayım derken hayvan korkudan kuyruğunu bıraktı. O kuyruk kendi kendine seyiriyor, ben elimde küçük kova kertenkele peşindeyim, kediler delirmiş halde falan. Evde kamera olsa görüntüsünü yayınlardım, öyle çizgi film halindeydikHele kertenkeleler kankamız olmuştu, hiç öldürmeden bardakla yakalayıp seviyorduk, çok da tatlıydı sıpalar allah uzak tutsunmecburiyet insana neler yaptırıyor
![]()
Ya o kuyruk bırakma hem çok korkunç hem çok üzücüAy eve giren kertenkeleyi kedimden kurtarayım derken hayvan korkudan kuyruğunu bıraktı. O kuyruk kendi kendine seyiriyor, ben elimde küçük kova kertenkele peşindeyim, kediler delirmiş halde falan. Evde kamera olsa görüntüsünü yayınlardım, öyle çizgi film halindeydik![]()
Benim gecko cinsi kertenkelem vardı senelerce. Kuyruğunu bırakmasın diye akla karayı seçiyordum. Hem biraz iğrenç görünüyor o kuyruk kendi kendine çırpınırken, hem hayvan çok güdük görünüyorYa o kuyruk bırakma hem çok korkunç hem çok üzücüusta olunca tek parça yakalamayı öğrendik biz de
Zaten insan dostu canlılar aslımda, asla yaklaşmıyorlar hatta aşırı korkuyorlar insandan. Öyle yatak, kanepe vs. dolaşmıyorlar, duvarlarda gezip dediğiniz gibi böcek avlıyorlar ama sizin gibi evcil hayvan olarak edinmem yaniBenim gecko cinsi kertenkelem vardı senelerce. Kuyruğunu bırakmasın diye akla karayı seçiyordum. Hem biraz iğrenç görünüyor o kuyruk kendi kendine çırpınırken, hem hayvan çok güdük görünüyor
Eve arada girmeleri iyi aslında, örümcek falan götürüyorlar.
Ben sürüngenleri çok severim. Elimden gelse bahçeden yılan yakalayıp eve getiririmZaten insan dostu canlılar aslımda, asla yaklaşmıyorlar hatta aşırı korkuyorlar insandan. Öyle yatak, kanepe vs. dolaşmıyorlar, duvarlarda gezip dediğiniz gibi böcek avlıyorlar ama sizin gibi evcil hayvan olarak edinmem yanibu arada anadoluda, karadenizde kertenkelenin eve girmesi iyiye işaret, bereket, bolluk, iyilik demek. Napsın garipler böyle kendilerini rahatlatmışlar hehe
![]()
Oh noooo bana mini kertenkeleler yeter, şu yazdığınız nickinizle uyumlu yalnız, tam bir korkusuz kraliçeBen sürüngenleri çok severim. Elimden gelse bahçeden yılan yakalayıp eve getiririm![]()
![]()
Mama vermeden oldu . Bu insanoğlu var ya ne diyeyim yıldımTavuk ya da kedi besleyin ama bahçede. Ama mama vermeden. Suyunu falan tazeleyin. Kökünü kuruturlar
heryerde var. daha yeni sevgilim leventte isyerindeki bahçenin agacinin dibinde bulmus, kutulamis binanin dışına birakmisti akrebi.keşke şu şehirleri söyleseniz de yüreğimiz ağzımıza gelmese
Benimkisi getirip evin içine canlı fare bıraktıBizim part time kedi her daim önünde maması ve yaş maması varken haftada 1-2 fare getiriyoren son sağolsun çok uğraşmamış, canlı fareyi getirip ayaklarımın dibine bıraktı ahshf
Arada çeşitlilik olarak küçük kuşlar ve elim kadar çekirge getiriyor.
Bir kere de kertenkele getirdi.
Kira ödüyor diyorum![]()