uykusunda böyle bişey yaşayan varmı kızlar..Sağlık..

matemm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2013
3.112
946
198
35
Kızlar son bi kaç gündür sahurdan sonra yatıyorum mesela bi iki saat sonra,nefes alamayacak düzeyde sanki boğulur gibi aniden uyanıyorum..
zaten havalar çok sıcak perde kıpırdamıyor o ayrı ama ilk defa böyle oluyor benim burnumda kemerlidir ama bugüne kadar nefes konusunda pek bi problemim olmadı.yada ben öyle sandım.
uyandığımda burnum tıkalı gibii halbuki değil.ama bildiğiniz nefes alamıyorum ben.kalbim duracak gibi oluyor.

üstelik bu uykunun en tatlı yerinde beni birden uyandıracak kadar etkili bi nefes alamama hali...
böyle bişeyi yaşayan varmı kızlar aranızda..kbb ye gitmelimiyim?

Son düzenleme:
Kızlar son bi kaç gündür sahurdan sonra yatıyorum mesela bi iki saat sonra,nefes alamayacak düzeyde sanki boğulur gibi aniden uyanıyorum..
zaten havalar çok sıcak perde kıpırdamıyor o ayrı ama ilk defa böyle oluyor benim burnumda kemerlidir ama bugüne kadar nefes konusunda pek bi problemim olmadı.yada ben öyle sandım.
uyandığımda burnum tıkalı gibii halbuki değil.ama bildiğiniz nefes alamıyorum ben.kalbim duracak gibi oluyor.

üstelik bu uykunun en tatlı yerinde beni birden uyandıracak kadar etkili bi nefes alamama hali...

kardeşime oluyodu bu bi ara,
sabahları uyandıgında burun çekmekten helak oluyodu.sprey falan kullanıyordu.
et varmış burnunda,ameliyat dediler.
bence bir kbb ye görün derim

Son düzenleme:
Bana oluyor ama arada.
Berbat bisey.Nefessiz uyaniyosun.
Uyku apnesi olabilir demislerdi.
3-4 aydan beri olmuyor ama sukur.Bir gorun kbb ye.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende ondan şüpheleniyorum..24 yaşındayım bugüne kadar böyle bişey yaşamadım o yüzden gerginim biraz.
en kısa zamanda kbb ye gitmeliyim..sağolun..

Uyku apnesi...doktora gidin muhakkak

Bende yaşadım aynısını üç beş kez doktora falananda gitmedim en son olan çok kötüydü zor kendime geldim bikay ay önce oldu sanki bi yastik kapatmiş yüzüme öyleydi yani doktora gidersen yaz buraya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Stres durumu filan varsa panik atak da olabilir,bende bu şekildede oluyorda...

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

seni korkutmk istemem ama göyüs bölümünede görün derim cğerlerde sorun olabilir

Kbb'lik bişey olduğunu sanmıyorum. Muhtemelen uyku apnesidir. Eşimde de var, her gece fırlıyoruz yataktan ikimiz birden.

kızlar cvp lar için teşekkür ederim.pazartesi doktora gidicem..hem kbb hem nöroloji hem kalp..zaten uzun süredir erteliyordum..bakalım inşallah kötü bişey çıkmaz..

kızlar cvp lar için teşekkür ederim.pazartesi doktora gidicem..hem kbb hem nöroloji hem kalp..zaten uzun süredir erteliyordum..bakalım inşallah kötü bişey çıkmaz..

canım bu bendede ara ara beya dır oluyor ben stresten falan sanıyodum

Son düzenleme:

canım bu bende de ara ara uzun zamandır oluyo nefes alamayarak uykumdan uyanıyorum ve çok derin nefes alma ihtiyacı duyuyorum ben stresten sanıyodum uyku apnesi ni ilk defa senin topiğinde duydum araştırdım evet belirtiler aynı çok korktum valla çünkü uyku apnesi çok tehlikeliymiş lütfen doktora gidince benide bilgilendirirmisin dört gözle beklicem msj ını bende gitmeliyim hangi bölüme gitmeliyim nöroloji mi gidince benide bilgilendirirsen çoookkk memnun olcam :((((

canım bu bende de ara ara uzun zamandır oluyo nefes alamayarak uykumdan uyanıyorum ve çok derin nefes alma ihtiyacı duyuyorum ben stresten sanıyodum uyku apnesi ni ilk defa senin topiğinde duydum araştırdım evet belirtiler aynı çok korktum valla çünkü uyku apnesi çok tehlikeliymiş lütfen doktora gidince benide bilgilendirirmisin dört gözle beklicem msj ını bende gitmeliyim hangi bölüme gitmeliyim nöroloji mi gidince benide bilgilendirirsen çoookkk memnun olcam :((((

tamam canım gidince mutlaka haber vericem sana..ertelemek istemiyorum sıradan bişey gibi görünüyor ama hiçte iyi hissetmedim..

tamam canım gidince mutlaka haber vericem sana..ertelemek istemiyorum sıradan bişey gibi görünüyor ama hiçte iyi hissetmedim..

teşekkür ederim canım evet araştırdım çok tehlikeli riskli bişeymiş uyku apnesi bende gitmek istiyorum ama ilk senden haber bekiycem

Back
X