Öncelikle birbirinize desteğiniz için tebrik ediyorum. Çatlayana kadar ağlatmayın tabi ki ama biraz ağlamasına izin vermek gerekiyormuş. Öncelikle yatağına uyanıkken bırakmanız gerekiyor. Emzirdikten sonra altını değiştirip, yatırdıktan sonra öpüp koklayıp yanından ayrılmanız gerekiyormuş. İlk önce hafif bir ağlama sonrasında şiddetli bir ağlama olurmuş. 5 dk kadar dayanmaya çalışın. Biz daha küçüğüz ilk denememizi geçen hafta yaptık ama ağlarken öksürmeye başlayınca dayanamadık. Bizim odamızı ayırmamız için erken ama odası ayrılacaksa kendini odada huzurlu hissetmesini sağlayın diyorlar. Bir de rutinler yardımcı olabilirmiş. Her gün aynı saatte yatma, uyku öncesi birşeyler okumak ya da banyo yaptırmak. (duvarlara yapıştırılan stickerların uyumalarını güçleştirdiğini okumuştum.) İlk 6 ay odasını ayırmamak lazım ama 4. ay bitince yatağında yatmaya alıştırmaya başlamak gerekiyor. Yabancıların ki bizlere uymaz. Bizde çocuk başka şehirde değilse ya da evlenmemişse anne baba evinde kalır genelde ama onlarda öyle değil (onlara göre anormal). Bu durum da onun gibi. Videoları izlemeye yeni başladım anladıklarımı ben de paylaşırım.Biz mi iradesiziz yoksa yataktan ayirma konusundaYani birakalim da catlayana kadar aglasin mi, anlamiyorum
Son düzenleme: