Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır çok yumuyor.ama sürekli. Sağlamak isdiyor çok yorgunum cokkGündüz çok uyuyor herhalde, akşam vakti de uyutmayın.
Arkadaşım bebeğinde de aynı problem vardı
Peki hangi yağları kulanyorsuz benim ilk anneliyimbanyosunu yaptırıp yağlayıp güzel bir masaj yapın.Karnını da güzelce doyurun.Benim kızım bu şekilde rahat uyuyordu.
johnson's baby masaj yağları var.bütün marketlerde bile var.onlardan alabilirsin.zaten kışın cildi kuruduğu için nemlendirici kremlerde sürebilirsin.bebek magazalarında da var.oradaki danışmanlardan da bilgi alabilirsin.Peki hangi yağları kulanyorsuz benim ilk anneliyim
Haha bu saatte ayakta olmamiz sanirim bunun kaniti :)Başlığa istinaden ; buyrun benim ?
Bu uykusuzluk 11aydir sürüyor artık dayanacak halim kalmadı peki hiç uyku şurubu kullandımjohnson's baby masaj yağları var.bütün marketlerde bile var.onlardan alabilirsin.zaten kışın cildi kuruduğu için nemlendirici kremlerde sürebilirsin.bebek magazalarında da var.oradaki danışmanlardan da bilgi alabilirsin.
Merhaba peki uyku surbu kullandınızBenimkide cok kalkıyor geceleri :/
Benim oğlum da aynı. 17 aylık, ilk bebeğim. Denemediğim yöntem, uygulamadığım şey kalmadı. 3 ten beri sallıyorum mesela. Bırakıyorum ağlıyor, sallıyorum uyumuyor.
Sinirlerim aşırı derecede yıpranmış durumda. Biraz önce yastığı yumrukluyordum mesela. Sanırım dişlerimi sıkmaktan çenem de kasıldı biraz.
Oysa beni tanıyanlara sorsanız, sinirleri alınmış, sakin mi sakin bir insan diye tasnif ederler. Ama ben de bile kayış koptu.
Neyse sonuca geleyim :)
11 aylık bebek günde ortalama 13-14 veya 12 saat uyumalı. Bunun 2 saati gündüz, 10-12 saati de gece oluyor genelde.
Oğlum 11 aylıkken 2 gündüz uykusunda toplam 3 saat uyuyordu. Gece de 9-10 saat. Yani akşam 9 gibi yatıp sabah 6 da uyanıyordu. O dönem gündüz 2 kez uyuduğu için aslında daha rahat ediyorduk. Gündüz 1 uykuya indirdiğinden beri gece de uyumaz oldu. Aşırı uyarılma olabilir. Çünkü gündüz sadece 40 dk uyuyor.
1) Sizin oğlunuz da gündüz uykusuz kalıyorsa, gece de uyuyamaz.
2) Acıkıyor olabilir, emzirin, emmiyorsa mama verin.
3) Uyku rutini oluşturun ve kendi kendine uyuma alışkanlığı kazandırın. ( oğlum kendi kendine uyuyordu ama artık uyumuyor )
4) Diş çıkarıyor olabilir. Görünürde diş olmayabilir ama sürerken bile ağrı yapıyor.
5) Geniz eti olabilir. Çocuk doktorları farketmeyebiliyorlar, kbb ye götürebilirsiniz. Geniz etinde kulağa sürekli bir baskı olduğundan, ağrı yapıyor ve uyutmuyor çocuğu.
Ümitsizliğe kapılmanızı istemiyorum ama uyumayan çocuk uyumuyor. Sadece biraz daha iyi duruma gelebiliyor ama öyle hayallerdeki uyuyan çocuklara asla dönüşmüyor. Bu bence kesinlikle yapı meselesi. 17 ayda ben bunu öğrendim. Şuan öğrenmeye çalıştığım şey ise öfke kontrolü :)))
Çok uzun yazdım sanırım kusura bakmayın.