- 25 Mart 2012
- 1.185
- 362
- 323
- Konu Sahibi yenieleman
Herkese hayırlı günler bayanlar. Derdim şu ki ben ağustos da doğum yaptım.hamdolsun sağlıklı bir evladım oldu. Sorun şu ki çözüm bulamıyorum. Doğduktan iki hafta sonra oğlum ağlamaya bir başladı o gün bugündür ağlıyor. günün %90 ağlayarak geçiyor. Uyurken ağlıyor ki zaten deliksiz uyuduğu nadirdir. Emerken susardı artık emerken de ağlıyor. İnternetten çok araştırdım. Bir bebeğin altı temiz karnı tok gazı da çıkmışsa sakin olurmuş yada deliksiz uyurmuş. Ama oğlumda bunlar asla olmadı. Öyle ağlama krizlerine girdi ki acillere gittik yolda sustu. Birde öyle bir ağlıyor ki gören canımı yanıyor bu çocuğun acaba diyor çünkü yüzü kıpkırmızı oluyor gözlerinden yaşlar akıyor. Kolik krizidir dedim Kaç doktora gittim anlattım çok huysuz sürekli ağlıyor dedim kimi oğluma baktı bu mu ağlayan çocuk dedi ( o an oğlum ona gülümsüyordu) kimi dedi yok inek ürünlerini kesmeyi dene. Ne denediysem olmadı şuan bunları bile zor yazıyorum ne uykumuz kaldı ne yemeğimiz. Bütün günümüzü ona ayırmamıza rağmen susmuyor. Eşim işsiz şuan. Bana yardım ediyor.şimdiden pestili çıktı. Kucağa alıyoruz emekletmeye çalışıyoruz oyalamak için herşeyi yapıyoruz ama susmuyor. Dışarı çıkmak eziyet giyinmeye başlayınca yine krizlere giriyor. Misafirliğe gidemiyoruz misafir çağıramıyoruz.Uyumuyor uyuttmuyor.hep huysuz. Uykusuzluktan perişan oldum. Var mı başına gelen? Sizler neler yaptınız? Lütfen çözüm varsa yazın oğluma da üzülüyorum bizede
o ağladıkça mahvoluyoruz artık . her yöntemi denedim