Uykusuz geceler

Mommy bliss gaz damlasini deneyin. Internette satiliyor eczanelerde bulamazsiniz. Turkiyede satilan bir urun degil cunku.

Ben aglayan cocugun normal goruldugunu ilk defa bu forumda goruyorum
Benim bildigim derdi olan bebek aglar
Doktora goturmussunuz zaten , detayli tetkik yapildi mi?
Yani cok kucuk daha neden bu kadar aglasin ki?

Beşiğinde pek yatmıyor hatta yatmayı da pek sevmiyor.ben bu paylaşımı Yapalı aylar olmuş ama biz yerimizde sayıyoruz. Hayr olsun inşallah
İlk 3-4 ay içinde sadece olsa normal olabilir ağlaması, kolik denir de baya büyümüş, artık ağlaması bu kadar olmamalı.
Süt ürünleri diyetini ciddi bir şekilde yaptınız mı?

Asagi yukari bebeklerimiz ayni aylarda dogmus.bu aylarda kolik kalmaz.kolik degil..bebeginiz normal degil..
Uykusunu alamadigi icin huzursuz olma orani yuksek..size hamak almanizi oneririm..hani su eski tip hamaklar.onda uyutmayi deneyin..netten yorumlara bakin cidden cok farkediyor..bende kizimi 3 aylik oldugundan bu yana hamak ile uyutuyorum ve cok sukur uyku surelerimiz uzadi..mutlaka deneyin.
Uykusuz bebekler surekli huysuz olur bu donemlerde.
Birde inek sutu degil devam sutu veya anne sutu kullanin.agir seyler vermeyin bebeginize..dilersebiz daha detayli yazin yardimci olurum belki size..

Bazısı yumurtadan böyle çıkıyor diye düşünüyorum.
Benim küçük dört yaşına girdi hala ilk başta derdini anlatmak yerine ağlar cırlar vs.
O da doğduğu geceden ağlamaya başladı. Ne zaman düzeldi derseniz üç buçuk yaşını geçince biraz yatıştı. Hayır tecrübeliydim de ben. Çocuğu böyle huysuz olmayan hiç kimse de seni anlamaz. Birşeyler eksik, ac, gazli der ya da sen bakamıyorsuna bile getirir lafı. Dışarda bir iki insanın yüzüne güler çocuğunuz derler ki sen abartıyorsun. Öyle işte. Gaz damlaları için artık büyümüş boşuna bağırsaklarıni yavaşlatmayın. Rutini olsun aynı saatte uyku moduna girin. Sallanan beşikle uyutun ben öyle öyle düzene koydum. Ya da hamak önermişler o da olabilir. Zamanla yatışacak. Ben hamileligimin stresli oluşuna yordum böyle huysuz oluşunu ama bence yapı. Arkadaşımın ki de öyle. Kadın yedi aydır uyku yüzü görmedi üstelik onun da dördüncü.

Beşiğinde pek yatmıyor hatta yatmayı da pek sevmiyor.ben bu paylaşımı Yapalı aylar olmuş ama biz yerimizde sayıyoruz. Hayr olsun inşallah
Yeni sütten kestim düzeldi çok şükür. Vece alna nevmekum subata 11 kere suyuna okuyup 3 gün icirin.bir yerde okudum . Bana fayda etti.
Normal uyutup beşiğine koymayı deneyin. Ben odayı da ayırdım bu şekilde yapıyorum.
Farklı yöntemlerde var , aglatmadan bana uygun olanı bu sekilde:)

Back
X