uykusuz gecelerrr deneyimli anneler yardım

Pembekoala35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2016
7.586
13.555
248
Slm kızlar benim 4 aylık bi bebeğim var.ilk zamanlar gunduz cok olmasada gece aralıksız 4 saat uyurdu.ama son zamanlarda ne olduysa bilmiyorum çok tuhaflastı kızım.gazı yok karnı aç degil altı temiz ama gece her 45 dakkada bir uyanıyor ne yapıcam bilmiyorum kafayı yiyicem.deneyimli anneler yardım lutfen

Emerek uyuyorsa meme ıstıyordur benım kızım15 aylık daha yenı yenı duzene gırıyor uykusu bunlar gecıcı surec ama 9.ayda dişler cıkmaya baslar asıl uykusuz geceler o zaman baslar eger ac oldugunu felan dusunuyorsan mama ver

Emerek uyuyorsa meme ıstıyordur benım kızım15 aylık daha yenı yenı duzene gırıyor uykusu bunlar gecıcı surec ama 9.ayda dişler cıkmaya baslar asıl uykusuz geceler o zaman baslar eger ac oldugunu felan dusunuyorsan mama ver
Ac degil uyumadan önce iyice içiyo gunduz böyle degil gece huysuzlaşıyo

Bi kac gece boyle uyandıktan sonra alısıyolar.
Uyku duzenlerı bozuluyo.
Rezene cayı kanatıp verdın mı hiç.İyı gelebılır.
Ama bı saglık kurulusuna sor oyle dene.

Oluyor öyle arada ya bebekler bazen bi huy değiştirip bi müddet sonra yeniden eskiye dönüyor. Ama memede uyumak istiyor olabilir. Eğer tok olduğuna eminseniz her uyandığında emzirmek yerine pışpışlayın arada o şekilde geri uyusun

Benımkının gunu gununu tutmuyo 15 aylık ama medela gecede 4 kere uyandıgıda oluyo 1 kere uyandıgıda mesela dun gece delıksız 10 saat uyudu

Beraber mi yatıyor sunuz? Büyük tuvalet sayısında artma var mı? İştahı nasıl? Gece uyanmalarında ses tonundan anlarsınız nasıl ve ne isteyerek ağlıyor? Emmeden de sakinleşiyor mu? Sıkıntıların yakın öncesinde ek gıdaya başladınız mı?

Dönem dönem uyku duzenleri degisiyor seninki de degisecektir..benim kziim ozellkle ayini doldururken oyle oluyordu...

Back
X