Uykusuz her gece

Ufak_tefek

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2012
666
599
303
Selam arkadaşlar
Eminim benim gibi bu dertten muzdarip olan pek çok arkadaş var bu sitede...
Uyumayan, annesini zombiye döndüren tatlı bidiklar konumuz..
16 aylık kızımı memeden kestim bir kaç gün önce,kesmek Zorunda kaldım diyelim
Emerken de gece çok uyanirdi kızım
Memeden kestim yine çok uyaniyor
Sabaha kadar beşik salliyorum inanin.
Ne yapmak lazım deliksiz uykuya alistirabilmek için..
CoZum bulan beri gelsin..

Kızım üç yaşında 3 yıldır gece uykusu nedir unuttum.Zombi gibiyim genellikle ayakta uyurum.Pedagogları yol yaptık Memeden keseli bikaçgün olmuş inşalalh kısa bir zaman geçince alışır canım,Rabbim sağlıcakla büyütmek nasip etsin bebişinizi inşallah.

Üç sene çok uzun değil mi ama
Mutlaka bir sebebi olmalı
Gündüz uyuyor mu peki kızınız
Güzel temenniniz için teşekkür ederim

Benim kızım daha bir yaşında. Gece krizler geçiriyorum artık uyumak için 10 dk da bir uyanıyor. Sürekli yapışık halinde emzik niyetine kullanıyor beni. Memeden kesmeyi hayal bile edemiyorum. Çok zor olcak bizim de heralde. Allah yardımcımız olsun.

En son çare şuan ayağımda sallıyorum ama nafile. 21 aylık kızım doğduğundan beri uyku sorunumuz yoktu hep akşam yattı sabah kalktı. Emmek için bile uyanmadı 6 aydan sonra. Ama 3 gündür ne oldu anlamadım geceleri cin gibi 2,5-3 ten önce uyumuyor,öğlen 11:30 dan önce kalkmıyor. Öyle olunca öğlen uykusu akşamüstüne kalıyor,uyuyunca gece uykusu gelmiyor. Bir çare bulmazsam bir kısırdöngüye girmek üzereyiz.
Gündüz uyutmayayım dedim yemek yaparken halının üstünde uyuyakalmış bu sefer

2 yasindan sonra duzeldi kizim bizde oyleydik evet cok zor uykusuzluk insallah bian once uyur demekten baska cagre yok gibi... aralikta 3 olucak kizim cise suya kalkar uyur bi rahatsizlik soz konusu degilse...

Amin inşallah...
İnsan uykusuz kaldı mı hayattan verim alamıyor gerçekten
Ama ne yapalım,yeter ki sağlıklı olsunlar

Son üç gündür öyleyse bi sıkıntısı olmasın yavrucagin
Öncesinde öyle değilmiş çünkü.

Üç sene çok uzun değil mi ama
Mutlaka bir sebebi olmalı
Gündüz uyuyor mu peki kızınız
Güzel temenniniz için teşekkür ederim
Evet uzun hemde çok uzun bana daha da uzun gibi gelmeye başladı artık.İşte sorunda burda gece full ayakta olmasına rağmen,yada geç yatmasına rağmen uyku süresi gündüz dahil tümgün 6-7 saat nasıl dayanabiliyor anlamıyorum.Doktor enson genetik olabileceğini söyledi,kreş zamanı düzelmesini Ümit ediyoruz son çaremiz.

Başlığa cevap : yorgun ölesiye

Önce sallayarak uyutmayı bırakmalısın ..

Yaaa çok tatliii benim kızımda 7 aylik 9 10 gibi yatar sabah 9 gibi kalkar . Iki gün önce misafirim vardı kiziminda çok uykusu vardı ama misafirler ilgilendiği için uyuyamadi sonra ben yere halisinin üzerine koyup mutfakta ona Pure hazırlamaya gitmiştim. Iceri girdigimde ne goreyim minnosum orda öylece uyuyakalmis hemen yerine koydum kiyamadim İnşallah düzelir uyku probleminiz benimki beni hiç zorlamadi bugüne kadar uyku konusunda inş böyle devam eder senin minnosta düzene girer inşallah bir anönce :) Ama gözümün önüne geldi senin yazdığını okuyunca minnosumm benim

Allah yardımcınız olsun bende çok korkuyorum uykusuz kalmaktan saatlerce ayakta sallamaktan.

İnşallah en kısa zamanda düzelir
Kendimden çok şimdi size üzüldum inanın
Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…