- 2 Ağustos 2012
- 666
- 599
- 303
- Konu Sahibi Ufak_tefek
-
Üç sene çok uzun değil mi amaKızım üç yaşında 3 yıldır gece uykusu nedir unuttum.Zombi gibiyim genellikle ayakta uyurum.Pedagogları yol yaptık Memeden keseli bikaçgün olmuş inşalalh kısa bir zaman geçince alışır canım,Rabbim sağlıcakla büyütmek nasip etsin bebişinizi inşallah.
Amin inşallah...Benim kızım daha bir yaşında. Gece krizler geçiriyorum artık uyumak için 10 dk da bir uyanıyor. Sürekli yapışık halinde emzik niyetine kullanıyor beni. Memeden kesmeyi hayal bile edemiyorum. Çok zor olcak bizim de heralde. Allah yardımcımız olsun.
Son üç gündür öyleyse bi sıkıntısı olmasın yavrucaginEn son çare şuan ayağımda sallıyorum ama nafile. 21 aylık kızım doğduğundan beri uyku sorunumuz yoktu hep akşam yattı sabah kalktı. Emmek için bile uyanmadı 6 aydan sonra. Ama 3 gündür ne oldu anlamadım geceleri cin gibi 2,5-3 ten önce uyumuyor,öğlen 11:30 dan önce kalkmıyor. Öyle olunca öğlen uykusu akşamüstüne kalıyor,uyuyunca gece uykusu gelmiyor. Bir çare bulmazsam bir kısırdöngüye girmek üzereyiz.
Gündüz uyutmayayım dedim yemek yaparken halının üstünde uyuyakalmış bu sefer
Evet uzun hemde çok uzun bana daha da uzun gibi gelmeye başladı artık.İşte sorunda burda gece full ayakta olmasına rağmen,yada geç yatmasına rağmen uyku süresi gündüz dahil tümgün 6-7 saat nasıl dayanabiliyor anlamıyorum.Doktor enson genetik olabileceğini söyledi,kreş zamanı düzelmesini Ümit ediyoruz son çaremiz.Üç sene çok uzun değil mi ama
Mutlaka bir sebebi olmalı
Gündüz uyuyor mu peki kızınız
Güzel temenniniz için teşekkür ederim
Başlığa cevap : yorgun ölesiyeSelam arkadaşlar
Eminim benim gibi bu dertten muzdarip olan pek çok arkadaş var bu sitede...
Uyumayan, annesini zombiye döndüren tatlı bidiklar konumuz..
16 aylık kızımı memeden kestim bir kaç gün önce,kesmek Zorunda kaldım diyelim
Emerken de gece çok uyanirdi kızım
Memeden kestim yine çok uyaniyor
Sabaha kadar beşik salliyorum inanin.
Ne yapmak lazım deliksiz uykuya alistirabilmek için..
CoZum bulan beri gelsin..
Yaaa çok tatliii benim kızımda 7 aylik 9 10 gibi yatar sabah 9 gibi kalkar . Iki gün önce misafirim vardı kiziminda çok uykusu vardı ama misafirler ilgilendiği için uyuyamadi sonra ben yere halisinin üzerine koyup mutfakta ona Pure hazırlamaya gitmiştim. Iceri girdigimde ne goreyim minnosum orda öylece uyuyakalmis hemen yerine koydum kiyamadimEn son çare şuan ayağımda sallıyorum ama nafile. 21 aylık kızım doğduğundan beri uyku sorunumuz yoktu hep akşam yattı sabah kalktı. Emmek için bile uyanmadı 6 aydan sonra. Ama 3 gündür ne oldu anlamadım geceleri cin gibi 2,5-3 ten önce uyumuyor,öğlen 11:30 dan önce kalkmıyor. Öyle olunca öğlen uykusu akşamüstüne kalıyor,uyuyunca gece uykusu gelmiyor. Bir çare bulmazsam bir kısırdöngüye girmek üzereyiz.
Gündüz uyutmayayım dedim yemek yaparken halının üstünde uyuyakalmış bu sefer
Uyku eğitimi demeyin zira büyük kizimda denedim, beceremiyorum ben o işiBaşlığa cevap : yorgun ölesiye
Önce sallayarak uyutmayı bırakmalısın ..
Allah yardımcınız olsun bende çok korkuyorum uykusuz kalmaktan saatlerce ayakta sallamaktan.Selam arkadaşlar
Eminim benim gibi bu dertten muzdarip olan pek çok arkadaş var bu sitede...
Uyumayan, annesini zombiye döndüren tatlı bidiklar konumuz..
16 aylık kızımı memeden kestim bir kaç gün önce,kesmek Zorunda kaldım diyelim
Emerken de gece çok uyanirdi kızım
Memeden kestim yine çok uyaniyor
Sabaha kadar beşik salliyorum inanin.
Ne yapmak lazım deliksiz uykuya alistirabilmek için..
CoZum bulan beri gelsin..
İnşallah en kısa zamanda düzelirEvet uzun hemde çok uzun bana daha da uzun gibi gelmeye başladı artık.İşte sorunda burda gece full ayakta olmasına rağmen,yada geç yatmasına rağmen uyku süresi gündüz dahil tümgün 6-7 saat nasıl dayanabiliyor anlamıyorum.Doktor enson genetik olabileceğini söyledi,kreş zamanı düzelmesini Ümit ediyoruz son çaremiz.
AminAllah yardımcınız olsun bende çok korkuyorum uykusuz kalmaktan saatlerce ayakta sallamaktan.
Bunun için erteliyorum desem yalan olmazAmin
Korkmayın ki başınıza gelmesin
Haa ben hamilesiniz sanmıştımBunun için erteliyorum desem yalan olmaz
Yok yaaa 2020ye inşallahHaa ben hamilesiniz sanmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?