Uykusuz her gece

Son üç gündür öyleyse bi sıkıntısı olmasın yavrucagin
Öncesinde öyle değilmiş çünkü.
aslında keyfi çok yerinde,dişte çıkarmıyor,hastada değil. Yatağına yanına uzanıyorum ben dalıyorum o kendi kendine mırıldanıp yatıyor. Yataktan kalkıyoruz yatak odasına gidip babasının ayaklarını gıdıklayıp oynuyor,evin içinde kediyi kovalayıp oynuyor. Bende şaşırdım,geceleri acaip bir enerji geliyor çocuğa

bende aynı durumdayım 16 aylık olacak kızım kesintisiz uykusu yok herkes memeden kes diyor duzelir diyor ama iki cocugum hic emmedi buda emince emsin istiyorum kesmek icin erken sanki hic bukadar ay emzirmedim bilgim yok 2 yasa kadar emzirmeli diyenler var o sutun bir yarari yok daha diyen var varda var

Ama bu uykusuz cok yoruyor beni

Geçici bir durumdur inşallah
Psikolojikdir belki de...

Aman sağlıkları olsunda maşallah nazar göz değmesin

Bence bir yerden sonra emzirmek sıkıntıya dönüşüyorsa iki yaş beklenmemeli kesmek için
Tabi en doğrusunu siz bilirsiniz
Her çocuk farklıdır

bizimde öyleydi uyku konusunda maşallahımız vardı,hiç uykusuz kalmadım ama 3 gündür çıldırdı bizim minik. Az önce kendi etrafında döne döne şarkı söylüyodu,şimdi kediyi uyandırdı onunla oynamaya çalışıyor. Bende koltuğa uzandım enerjisinin tükenmesini bekliyorum. Yarında öğlene kadar uyur ama kararlıyım 8 de kaldırıcam,öğlen uykusuna zamanında yatmasını sağlayacağım akşamüstü uyumazsa belki gelir uykusu

Benim fıstıkımm da 7 aylık, o da yaklaşık 12 saat uyuyor gece uykusunu ama 10 defa uyanarak. Hele bikaç gündür aşı+diş+grip bileşimi yavrumu heder etti beni de telef

Ben nasıl olsa uyumuycam diye vazgeçtim uykudan,kendim için bişeyler yapıyım bari dedim artık uyanma aralıklarında 5-10 dk annelik hayattan iptal olma gibi bişeymiş meğerse
Senin için zaman konu sahibi, pek bişey kalmamış. Rahatlarsın yakında

Benim fıstıkımm da 7 aylık, o da yaklaşık 12 saat uyuyor gece uykusunu ama 10 defa uyanarak. Hele bikaç gündür aşı+diş+grip bileşimi yavrumu heder etti beni de telef
Allah güç kuvvet versin size de...
İşin içine bir de hastalık girdi mı perişanlık tavan yapıyor
Bizde yeni geçtik o yoldan
Geçmiş olsun

İnşallah hep beraber rahatlariz

Bence bir yerden sonra emzirmek sıkıntıya dönüşüyorsa iki yaş beklenmemeli kesmek için
Tabi en doğrusunu siz bilirsiniz
Her çocuk farklıdır
Benim yaşadığım yerde de 1 yaşını geçince bırakıyorlarmış memeden..yeter diye düşünüyorlar yani

Yaa bi an önce sagligina kavuşsun yavrusun Allah şifalar versin . Miniklerin hasta olmasına dayanamıyorum ben. Olsun 12 saat uyuyor en azından arada bir kalksanda sukretmelisin iki saat zor uyuyanlari goruyoruz biliyoruz napalım hepsinin huyu birbirinden farklı . Ama onlar rabbimizin emaneti işte Allah veriyor sabrını öyle öyle buyutecegiz :) Ya uyurken özlüyorum kızımı sonra uyusada bir dinlensem diyorum Annelik mükemmel bir duygu Allah isteyen herkese nasip etsin

Kesinlikle mükemmel bişey ben de açıp açıp videolarına, fotolarına bakıyorum. Asla of demiyorum ama gerçekten onun güzelliği haricinde bitik bi hayat bizimki iyi ki varlar, çok şükür. 2 saar uyumayanları görünce parçalı da olsa 12 saat çok bişey tabi ama 12 saatin yarısı kadar da ben uyumadığım işin zor geliyor belki de..artı iş hayatı, dışardaki hayat...falan filan:/
Hepimiz sağlıkla,kolaylıkla, güzel güzel büyütürüz inşallah yavrularımızı

İnşallah en kısa zamanda düzelir
Kendimden çok şimdi size üzüldum inanın
Allah yardımcınız olsun
Amiiiiiiiinnn çook teşekkürederim inşallah yola girer,Rabbim hepimize önce sağlık,ve bolca sabır versin bebişleri de büyütelim sağlıcakla.

Bi oğlum 25 aylık biri de daha 13 günlük bakalım benim halim ne olacak ... herşeyi geçtim tuvalet alışkanlığı Olayı gözümde büyüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…