- 21 Nisan 2014
- 1.669
- 1.957
- 333
- Konu Sahibi Ufak_tefek
-
aslında keyfi çok yerinde,dişte çıkarmıyor,hastada değil. Yatağına yanına uzanıyorum ben dalıyorum o kendi kendine mırıldanıp yatıyor. Yataktan kalkıyoruz yatak odasına gidip babasının ayaklarını gıdıklayıp oynuyor,evin içinde kediyi kovalayıp oynuyor. Bende şaşırdım,geceleri acaip bir enerji geliyor çocuğaSon üç gündür öyleyse bi sıkıntısı olmasın yavrucagin
Öncesinde öyle değilmiş çünkü.
Tabi gözünüzü korkutuyoruz dimi bizler de...Yok yaaa 2020ye inşallah
Geçici bir durumdur inşallahaslında keyfi çok yerinde,dişte çıkarmıyor,hastada değil. Yatağına yanına uzanıyorum ben dalıyorum o kendi kendine mırıldanıp yatıyor. Yataktan kalkıyoruz yatak odasına gidip babasının ayaklarını gıdıklayıp oynuyor,evin içinde kediyi kovalayıp oynuyor. Bende şaşırdım,geceleri acaip bir enerji geliyor çocuğa
Aman sağlıkları olsunda maşallah nazar göz değmesinaslında keyfi çok yerinde,dişte çıkarmıyor,hastada değil. Yatağına yanına uzanıyorum ben dalıyorum o kendi kendine mırıldanıp yatıyor. Yataktan kalkıyoruz yatak odasına gidip babasının ayaklarını gıdıklayıp oynuyor,evin içinde kediyi kovalayıp oynuyor. Bende şaşırdım,geceleri acaip bir enerji geliyor çocuğa
Bence bir yerden sonra emzirmek sıkıntıya dönüşüyorsa iki yaş beklenmemeli kesmek içinbende aynı durumdayım 16 aylık olacak kızım kesintisiz uykusu yok herkes memeden kes diyor duzelir diyor ama iki cocugum hic emmedi buda emince emsin istiyorum kesmek icin erken sanki hic bukadar ay emzirmedim bilgim yok 2 yasa kadar emzirmeli diyenler var o sutun bir yarari yok daha diyen var varda var
Ama bu uykusuz cok yoruyor beni
bizimde öyleydi uyku konusunda maşallahımız vardı,hiç uykusuz kalmadım ama 3 gündür çıldırdı bizim minik. Az önce kendi etrafında döne döne şarkı söylüyodu,şimdi kediyi uyandırdı onunla oynamaya çalışıyor. Bende koltuğa uzandım enerjisinin tükenmesini bekliyorum. Yarında öğlene kadar uyur ama kararlıyım 8 de kaldırıcam,öğlen uykusuna zamanında yatmasını sağlayacağım akşamüstü uyumazsa belki gelir uykusuYaaa çok tatliii benim kızımda 7 aylik 9 10 gibi yatar sabah 9 gibi kalkar . Iki gün önce misafirim vardı kiziminda çok uykusu vardı ama misafirler ilgilendiği için uyuyamadi sonra ben yere halisinin üzerine koyup mutfakta ona Pure hazırlamaya gitmiştim. Iceri girdigimde ne goreyim minnosum orda öylece uyuyakalmis hemen yerine koydum kiyamadimİnşallah düzelir uyku probleminiz benimki beni hiç zorlamadi bugüne kadar uyku konusunda inş böyle devam eder senin minnosta düzene girer inşallah bir anönce :) Ama gözümün önüne geldi senin yazdığını okuyunca minnosumm benim
Benim fıstıkımm da 7 aylık, o da yaklaşık 12 saat uyuyor gece uykusunu ama 10 defa uyanarak. Hele bikaç gündür aşı+diş+grip bileşimi yavrumu heder etti beni de telefYaaa çok tatliii benim kızımda 7 aylik 9 10 gibi yatar sabah 9 gibi kalkar . Iki gün önce misafirim vardı kiziminda çok uykusu vardı ama misafirler ilgilendiği için uyuyamadi sonra ben yere halisinin üzerine koyup mutfakta ona Pure hazırlamaya gitmiştim. Iceri girdigimde ne goreyim minnosum orda öylece uyuyakalmis hemen yerine koydum kiyamadimİnşallah düzelir uyku probleminiz benimki beni hiç zorlamadi bugüne kadar uyku konusunda inş böyle devam eder senin minnosta düzene girer inşallah bir anönce :) Ama gözümün önüne geldi senin yazdığını okuyunca minnosumm benim
Allah güç kuvvet versin size de...Benim fıstıkımm da 7 aylık, o da yaklaşık 12 saat uyuyor gece uykusunu ama 10 defa uyanarak. Hele bikaç gündür aşı+diş+grip bileşimi yavrumu heder etti beni de telef
İnşallah hep beraber rahatlarizBen nasıl olsa uyumuycam diye vazgeçtim uykudan,kendim için bişeyler yapıyım bari dedim artık uyanma aralıklarında 5-10 dkannelik hayattan iptal olma gibi bişeymiş meğerse
Senin için zaman konu sahibi, pek bişey kalmamış. Rahatlarsın yakında
Benim yaşadığım yerde de 1 yaşını geçince bırakıyorlarmış memeden..yeter diye düşünüyorlar yaniBence bir yerden sonra emzirmek sıkıntıya dönüşüyorsa iki yaş beklenmemeli kesmek için
Tabi en doğrusunu siz bilirsiniz
Her çocuk farklıdır
Yaa bi an önce sagligina kavuşsun yavrusun Allah şifalar versin . Miniklerin hasta olmasına dayanamıyorum ben. Olsun 12 saat uyuyor en azından arada bir kalksanda sukretmelisin iki saat zor uyuyanlari goruyoruz biliyoruz napalım hepsinin huyu birbirinden farklı . Ama onlar rabbimizin emaneti işte Allah veriyor sabrını öyle öyle buyutecegiz :) Ya uyurken özlüyorum kızımı sonra uyusada bir dinlensem diyorum Annelik mükemmel bir duygu Allah isteyen herkese nasip etsinBenim fıstıkımm da 7 aylık, o da yaklaşık 12 saat uyuyor gece uykusunu ama 10 defa uyanarak. Hele bikaç gündür aşı+diş+grip bileşimi yavrumu heder etti beni de telef
Kesinlikle mükemmel bişeyYaa bi an önce sagligina kavuşsun yavrusun Allah şifalar versin . Miniklerin hasta olmasına dayanamıyorum ben. Olsun 12 saat uyuyor en azından arada bir kalksanda sukretmelisin iki saat zor uyuyanlari goruyoruz biliyoruz napalım hepsinin huyu birbirinden farklı . Ama onlar rabbimizin emaneti işte Allah veriyor sabrını öyle öyle buyutecegiz :) Ya uyurken özlüyorum kızımı sonra uyusada bir dinlensem diyorum Annelik mükemmel bir duygu Allah isteyen herkese nasip etsin
Amiiiiiiiinnn çook teşekkürederim inşallah yola girer,Rabbim hepimize önce sağlık,ve bolca sabır versin bebişleri de büyütelim sağlıcakla.İnşallah en kısa zamanda düzelir
Kendimden çok şimdi size üzüldum inanın
Allah yardımcınız olsun
Ama kesin çözümü budur :) bir hafta zorlanirsin sonrasında alışır bebiş. .Uyku eğitimi demeyin zira büyük kizimda denedim, beceremiyorum ben o işi
Nasıl oluyor bu uyku eğitimiAma kesin çözümü budur :) bir hafta zorlanirsin sonrasında alışır bebiş. .
Kendi kendineNasıl oluyor bu uyku eğitimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?