Uykusuz sahur gecesi sohbetleri(iftar zamanı da bekleriz:))

hepıcınız hosgedlınız reyyan masal derıns

derıns ellerıne saglk afıyet olsun canm

ya ben eren ısmını cok sevıorum erkekte suan aklımda tek o var
oglum olsa koycam yanı:)
kıza ne dusundun cnm

Geçmiş olsun Sarissa
Teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan

Ohh afiyet olsun.
Pek de hanım hanımcıktır kızımız, hiç şımarmaz, cıvımaz. Şeniz

Sarissa ciddi bir şekilde üşütmüşsün ama vucudun direniyor.
Bol su iç ve yaz falan deme kendini sıcak tut.
Çook geçmiş olsun tatlım

selam derinss idare ediyoz işde ben de baş ağrımdan dolayı saflaşdım sorma idare ediriz
birbimizi:teselli:
patlıcan salatası hımm bildiğimiz gibi dometli,soğanlı felanmı nasıl canım? eline sağlık bu arada
ben pek sevmem patlıcan salatasını ..aramam yani kırk yıl düşünsem aklıma gelmez ama olsa yerim

isim konusunda özürlüyümdür pek anlamam ilgi alanımada girmiyor ya hiç bilmem yani..
ilerde bu konuda sıkıntı çekebilrim:kedi:

Çoook geçmiş olsun migrenin vardı galiba annemin de vardı bir ilacı var.. hmm kutuda sadece 4 adet satılıyor. Doktor zor yazıyor o ilacı ama onu aldığı zaman 15 gün falan rahat ediyor. Migreni annemden biliyorum da kafasını duvarlara vurmak istiyordu. İstifra ediyordu acıdan.. Tekrar geçmiş olsun :teselli:

Evet tatlım tarif ettiğin gibi patlıcan,kırmızı ve yeşil biber ve domates közledim ayrıca soğan koydum. nikotin seviyorum galiba :) sigarada içmem ama

Bence bir isim çok sıradan olmamalı ama çok tuhaf da olmamalı.
Yani bir defa söylendiğinde anlaşılması ve durmadan herkese anlamını açıklamak zorunda da kalınmamalı.
Özellikle çocuklar için sorun olabiliyor bu.
O nedenle ben olsan Tuan, Erce isimlerini kafadan elerdim.
Erce'nin başka anlamı yoksa ilk akla gelen anlamı "er gibi" olur bence bu da elemek için yeterli bir sebep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…