Uykusuz sahur gecesi sohbetleri(iftar zamanı da bekleriz:))

Okula falan başlasalar bir..
Ferahlarsın da Allah onun size vermiş sabrını da verecektir..
Ayy dönüp dönüp bakıyorum he..
Çok fena olacaklar haberin olsun nasıl zaptedersin bilmiyorum delikanlı olunca..
hepsi çok yakışıklı..

sempatiksalakcinni

beni sev laylaylommm beni sev ..
akrebim ama benden sana zarar gelmez şimdilik yani :roflol:

aslında derinssim lise yıllarımdan kalma bir önyargı bu ...
bunu yeneceğimi bir gün biliyordum demekki doğru yer doğru zaman doğru akrep
neden olmasınolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

nan senin var ya:mymeka::mymeka:alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
bilirkişi olarak konuşuyoruz şurda diminaniknanik:icecream:
bilir kişi :roflol: ne tatlısın sen yaa Şeniz

iyi akşamlarrr kimse gelmemiş henuz baya sardı burası ya muhabbet guzel sabah bile yazılanları takip ediorum
yoksa konuyu okuyan misafir de sen misin?

[

Allah'ım hepsi mi bu kadar tatlı olur. maşallah, Allah bağışlasın. çocukların ismini karıştırmıştım ama ortancası için dedim ki bu Efe. Efe ismi bu kadar yaygın değilken bi yerde duyup takmıştım bu isme, inşallah oğlumuz olursa Efe olacak adı. sinirli olduklarını bilmiyordum ama başka bi isimle koymayı düşünüyoruz bizde.

leylekim sevgili bilirkişi geçmiş olsun. zararlı falan diyorlar ama ben ne zaman yansam diş macununa yapışırım, geçiriyor.

leylekcim hoşgeldin canım çok çok geçmiş olsun
bende bi kırem var çok etkili keşke yanımda olsaydın kendi ellerimle sürerdim valla
ismini veriym belki lazım olur SİLVERDİN

PRENSES benim eşimde aslan burcu bende neden bukadar kanım ısındı bu kıza diyodumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kahve inşallah tez zamanda hayırlısıyla efeni kucaklarsın :)))

pambik kızı 2 değil canım 3 oğlum var (maşallah)

Ya dımı cok gencsın ve ıkı erkek evlat
allah yardımcın olsun

boşver be prensesim onlar olmasaydı tamamen yalnız kalırdım.. evimin tadı tuzu yok kalmadı ne de huzurum.. tek derdim işte çocuklarım oldu şimdi ama rabbim bırakmasın diyorum hamileliğimi mahvettiler.. baba olacağını gözlerine bakarak bile söyletmedi bana eve uğramıyodu konuşmuyodu benimle vicdan azabı çektiği için kaçıyodu doğduklarında yanımızda olsa ne farkeder..

lan olum tek elle yazmak ne zor ya klavyeye girdim resmen
acemi araba kullanan kadınlara benziyorumkaydirigubbakcemile3
önerileriniz için sağolun canlar fekat şöyleki buz ve ben çok iyi bir ikili oluşturduk
ayrılınca acı çekiyoruzsenağlama
çok aceyoooooooosenağlamasenağlama

aslında derinssim lise yıllarımdan kalma bir önyargı bu ...
bunu yeneceğimi bir gün biliyordum demekki doğru yer doğru zaman doğru akrep
neden olmasınolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

olumunekankayizsmile

buraya birisi akrep burçlarından nefret ediyorum diye bir başlık bile açmıştı,kankası akrepmiş :)

Olabiliyor önyargılar .. Akrep de kötüyse hakikaten kötü oluyor haklısındır da yaşadığın deneyimle..

2 değil kız 3 yanlış saymışsın kaydirigubbakcemile3

Birimiz yanlış anladık ama hangimiz kaydirigubbakcemile3 Belki de üçümüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…