Uykusuz sahur gecesi sohbetleri(iftar zamanı da bekleriz:))

Kız hariboyu kaçırmadın ki facebook'dan hayranı ol tek şart bu..!
denedimbiliyorum a da üye ol canım ordan da ariel gelmişti bana

ayyy o da mı efee
demek namusunu zor kurtardın haa, komedi kadınsın yaa Şeniz

evet kahvem ya devam ediyo hala anlamadım bu işibilmiyorumkismile
aa, taa o zamandan beri devam mı ediyor, adet olmasın o?

ayy benimde bigün canım sıkıldı park yatak araştırmıştım. çok hoşuma gidiyo.sonra bi akşam arkadaşlara gitmiştik, kadın hamileydi yatak konusunda kararsız olduğunu, evinde yer olmadığını falan söyleyince ben bıt bıt konuşmaya başladım. eşim de bana bakıyo sen nerden biliosun der gibi sempatiksalakcinni

naaaan o neee:1shok:
hariboda domuz mamülü varmış
bi doktordan duymuştum unutmuşum aklıma geldi
efenin doktoru internet gitti
yeni yazabildim nasıl yiycen şimdihihoyyyt

ya kahvem ne biliyim adet zamanım değilki
yani ramazan arifesi bitmişti adetim ama ilaçla olmuştum hani
ondanmı acepbilmiyorumkismile

ne bileyim, farlutal yapar mı, benim onu kullandığım ay adetim sanki içimi parçalarcasına olmuştu. ölüyordum sancıdan konu açmıştım hatta :) sağolsunlar çok yardımcı olmuşlardı :1closedeyes:
lekelenme 1 gün olsun 2 gün olsun, bu kadar mı uzun sürer, şaşırdım.

yani kahvem ben de anlamadım
tamam farlutal yapar o dediğini benim pko olduğundan gecikmeler olabiliyor ya hani sık kullandım
ama hani bu kadar da lekelenmem olmamıştı hiçbilmiyorumkismile

Kız hariboyu kaçırmadın ki facebook'dan hayranı ol tek şart bu..!
denedimbiliyorum a da üye ol canım ordan da ariel gelmişti bana

hemen gittim baktım faceye ama hayran ol yok beğen vardı beğendim bende
Merhaba Si mi :)))
bu arada burcu fikrimühim'e de üye ol bence

temem kaptann şimdide hemen ona üye oluyorumm
aaaa bende tayinci insan olduğumuzdan ve bebiş yaptıkdan muhtemelen 2 sene sonra taynimiz çıkacağından ve yer olmadığından park yata düşünüyorum biliyormusunnn a.s
bir sonraski tayin yerimizde şöylee cücel bir oda döşeriz yavrumuza diye düşünüyoruz. hem eşyalar hırpalanmaz tanışırken diye...

kız beleş mezar bulsanız girceksiniz hee:mymeka:
töööbüüü töööbüüüsempatiksalakcinni

hahaha işte bu süerr komik bir yorum olduuuuu :roflol::roflol::roflol:
yok ama onu ben almıyım henüz gencim hihihihikaydirigubbakcemile3

ya kızlar şu kazenin hani açtığı konu var ya oy moy bişe diyor kullandım ama bişe anlamadım
facebokum yok biri anlatsın hayrına ya:kedi:
burcucum sen anladın mı şunu

canım geç döndüm yerimde değildim.. bildiğim kadarıyla etinin sitesinde oy verme...
yalnız facebook üyeliği isteniyor sanırım sonra oy veriliyor ...

burcuu naber bir tek ikimiz kaldık sanırım ...vakit yaklaşdı bende yavaşdan masamı felan hazırlayım canım görüşürz akşama a.s

burcuu naber bir tek ikimiz kaldık sanırım ...vakit yaklaşdı bende yavaşdan masamı felan hazırlayım canım görüşürz akşama a.s

ay canım bende işte derinsin dediği sitelere üye olmala meşguldüm haha onlarla uğraşıyorum yeni gödüm yazdığını kaydirigubbakcemile3 ay bende kalkıyım hazırlıyım masamııı opuyorumnanaktan

naaaan o neee:1shok:
hariboda domuz mamülü varmış
bi doktordan duymuştum unutmuşum aklıma geldi
efenin doktoru internet gitti
yeni yazabildim nasıl yiycen şimdihihoyyyt

Yazını okuyup mail attım hariboya..
Sonra da gittim inceledim içerğini domuz yağının bir kodu var biliyorum.
Onu taradım yok. Sonra haribodan mail geldi.
İşte üretim aşamaları ithal ürünlere olan kaygı vs karalama kampanyası çalışmaları vs vs yazmış yok demiş özetle bende tekrar mail attım var ise hakem heyetine başvururum peşini bırakmam dedim delikafadulden
sonra tekrar mail gelmiş kesinlikle teminat veriyoruz yok diye dilediğiniz araştırmayı yapabilrisiniz sizi hadımköyde ki fabrikamıza bekleriz haribo'nun türkiyede satılan kısmı türk malıdır vs demişler.. burada üretiyorlarmış anladığım kadarıyla yurtdışındaki haribolarda domuz yağı var. ürün ithal değildir diye özenle eklemişler bundan bu çıkıyor..

helal üretim sertifikalarını yollamışlar :)

Adamlar bir hediye verdi nefret ettirdirdim -tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…