- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.424
- 748
sahur için bende bi tarif verebilirim kızlar
patates kızartması yapıp küçük bir borcama koyun üzerine sosis, sucuk domates, biber evde ne varsa işte onlarıda ekleyip azıcık salçayı sulandırıp, sarmısak, çeşitli baharatlar (karabiber,pul biber kekik vs.)ekleyip onun üzerine dökün en son olarakta kaşar rendeleyip fırına werin gerçekten çok güzel bi kahvaltılık oluyor afiyet olsun şimdiden :))))
sana sarıssa cevap verecekmiş leylek :1ninca:
hemen olur ınsallah sarissa opuyorumnanaktan
anaaaaa
simi derinss
mesaiye mi kalmışlar
aaaaaaaaaaaa
bana saissa söyledi onun yalancısıyım arkadaşlar uuuuuuuuuuu
evet sarissacım cevap bekliyorum senden
vay bee
ben tam 10 yılı devirecem ha
en tecrubeliniz ben miyim şimdi
var ya ya hemen doğursam 9 yaşında olucaktı oğlum
ben 2 sene bebek yapmadımdı
en güzelini yapıyosun sumak
şimdi yeni zamanı geldi
ben de sevrdim eskiden sahurda makarnayıben makarna yıcem bilmiyorumkismile
baska bırsey cekmedı canım
valla reyyan ben karpuzun dolapta kalmış halini sevmiyorumvalla sahurda karpuzu eksik etmemek lazım,susatmıyor çünkü,ne yaparsak yapalım ama karpuzzz ille de karpuzz
dimi ,bazen dusunuyorum erken mi diye ama ancak olur belkı
o kadar gezdık tozduk ,borclarımızı odedık ıstedıklerımız aldık ..olsun artık :)
sahur için bende bi tarif verebilirim kızlar
patates kızartması yapıp küçük bir borcama koyun üzerine sosis, sucuk domates, biber evde ne varsa işte onlarıda ekleyip azıcık salçayı sulandırıp, sarmısak, çeşitli baharatlar (karabiber,pul biber kekik vs.)ekleyip onun üzerine dökün en son olarakta kaşar rendeleyip fırına werin gerçekten çok güzel bi kahvaltılık oluyor afiyet olsun şimdiden :))))
valla sahurda karpuzu eksik etmemek lazım,susatmıyor çünkü,ne yaparsak yapalım ama karpuzzz ille de karpuzz
belkı bı kase corba, makarna lımonata ve dondurma bu gece yıceklerim.
lokma tatlımda var ,iftar gibi sahur olcak :))))
yeter sanırım :)
Güzel ama sucuk yakar sahur vakti.
İncim rica etsem w harfini kullanmasan?
evet canım sucuk ağır gelir ama illa sucuk konulacak diye bişey yok sade de yapabilirsin.
w harfini kullanmam da eski bir alışkanlık aslında yenmeye çalışıyorum ama hızlı yazınca elim gidiyor işte napıyım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?