reyyan hoşgeldin gördüm seni:jeyyar:
iyiyiz amonra senden ne haber?oylamayı sana kullandım:jeyyar:alıcam ifadeni:jeyyar:iyi geceler hatunlar nasıl keyifler
yok canım dolama değil dün börek kızartırken parmağımda accık kızardı:sinifsinif:leylekim eger dolama oldu ise patlatma zaten patlatmaya çalışırken de canın çok ynar bnm basparmağım oldu tırnağım iki kat büyüyo hala
iyi geceler hatunlar nasıl keyifler
merhaba kızzlarcııımm
hoşgeldinnnn
ay ben son birkaçgündür çok mutlu oluyorum burda :kedi:
beni sev sarissa (amma da nazlandım he evde adam nazlamıyo size şimarıyorumKıyamam arkadaşıma :teselli: yumurtanın akı çok iyi gelirmiş yanığa ama hemen sürmek gerekiyormuş sanırım.
reyyan canım iyiki geldin ben o iğneyi nasıl sürücem kocaman bi balon çıktı parmağımda yamerhaba kızzlarcııımm
hoşbulduk sevgili meslektaşımma.s.Hoş geldin Reyyan a.s.
iyiyiz amonra senden ne haber?oylamayı sana kullandım:jeyyar:alıcam ifadeni:jeyyar:
yok canım dolama değil dün börek kızartırken parmağımda accık kızardı:sinifsinif:
Hoş geldin canım. a.s.
beni sev sarissa (amma da nazlandım he evde adam nazlamıyo size şimarıyorum)
reyyan canım iyiki geldin ben o iğneyi nasıl sürücem kocaman bi balon çıktı parmağımda ya
ooo iki tane örtmenimiz mi var sarissa ve reyyan...ne öğretmenisiniz fıstıklarzemuszemus
silverdin var da anestol ne?
ay canım benim sağol ya.bugün yeni sürücem işte balon bi patlasınleylekim icim cız etti yahu silverdin sür dicem ama yapmıssındır bişiler mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?