Uykusuz sahur gecesi sohbetleri(iftar zamanı da bekleriz:))

iyi geceler hatunlar nasıl keyifler
iyiyiz amonra senden ne haber?oylamayı sana kullandım:jeyyar:alıcam ifadeni:jeyyar:

leylekim eger dolama oldu ise patlatma zaten patlatmaya çalışırken de canın çok ynar bnm basparmağım oldu tırnağım iki kat büyüyo hala
yok canım dolama değil dün börek kızartırken parmağımda accık kızardı:sinifsinif:

Kıyamam arkadaşıma :teselli: yumurtanın akı çok iyi gelirmiş yanığa ama hemen sürmek gerekiyormuş sanırım.
beni sev sarissa (amma da nazlandım he evde adam nazlamıyo size şimarıyorum)

merhaba kızzlarcııımm
reyyan canım iyiki geldin ben o iğneyi nasıl sürücem kocaman bi balon çıktı parmağımda ya

iyiyiz amonra senden ne haber?oylamayı sana kullandım:jeyyar:alıcam ifadeni:jeyyar:

yok canım dolama değil dün börek kızartırken parmağımda accık kızardı:sinifsinif:

Hoş geldin canım. a.s.

hoşgördüm teşekkür ederim desteğiniz için
ama adaylar güçlü zor biraz başka sefere belki...
al ifadem senin olsun kuzum
ya parnana silverdin le anestol al eczaneden kuşum
ucuz ama etkildir he acısını da alır iz de kalmaz

beni sev sarissa (amma da nazlandım he evde adam nazlamıyo size şimarıyorum)

reyyan canım iyiki geldin ben o iğneyi nasıl sürücem kocaman bi balon çıktı parmağımda ya

o balon patlayacak öyle canım ama sen patlatma mikrop falan kapar alimallah,kendi patlar zaten,üzerinide kapatma
aslında sağlık merkezine falan gitsen steril şekilde patlatılırdı

leylekim icim cız etti yahu silverdin sür dicem ama yapmıssındır bişiler mutlaka
ay canım benim sağol ya.bugün yeni sürücem işte balon bi patlasın
profildeki araba da ne canım.senin araban mı hayalindeki araba mı?

amancia vatana millete hayırlı uğurlu olsun:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…