ikiside beş harfli değil mi yahu -tatlicadiarzu- nasıl kısaltma bu
bende bizimkine tosbik diyorum tamamen totomdan uydurdum naniknanik
yok canım hergün alınca alerji yapıyo bi ara senin dediğin gibi sık iğne yaptırdım
sonra saz ekibine sonuncu dabrükatör baryamı kucakladım :roflol::roflol::roflol:
hadi bir iğneci daha kaydirigubbakcemile3
Niye Simii'yi savunuyorsun?diğer topiçdedir büyük ihtimal canım.tariflerden sonra uğruyo genelde
kizlar zaman zaman katiliyorum yaziyorum kusura bakmayin canim sehriye corbasi cektide kalkip onu yaptim:)
belediye başkanımız sayın sülo
geçen ay katkılarımdan dolayı plaket verdi törenle
Niye Simii'yi savunuyorsun?
Aranızda anlaşma mı yaptınız CADIARZU bir gece sen bir gece o mu idare edecek yani sempatiksalakcinni
kız tükan kapalı dedi yakaydirigubbakcemile
hadi bir iğneci daha kaydirigubbakcemile3
kız tükan kapalı dedi yakaydirigubbakcemile
sagolun arkadaslar hamilelik insana herseyi yaptirabiliyormus bunuda hamileligim suresince ogrendim ben keyfime cok duskun biriydim simdi aninda aklima ne gelse yapiyorum :)hic usenmeden hemde esimde bu durumdan cok memnun sen hep hamile kal diyor:)
yok be sarissam yaa ben halen leke leke oluyom ve çok sinir bozucu
ağrım da var:gitme:
evet teflonun altını yağlayıp yufkayı ser, pişerken sağa sola çevir elinle. 10 dk da bir yüzü pişer, tabakla al, tekrar teflonu yağla biraz sonra öbür tarafını pişir. afiyet olsun. en alta yufkayı 2 kat ser ama. ben bekliyorum durakta.
gör ama dimiye tikkat et bak bağırır mağırırsın rüyanda mazallahturkbayragikızlar sohbet nefissti,sağolun ,bana müsade sahur hazırlıkları malum,kesin rüyamda görürüm sizleriii
emmmımmm ımmmleylek sen gittin mi bugün eczaneye gitmedim de de..!!!!!!!
görüşelim seninle alsanaalsanasmile
ben hiç aşermiyorum yahu yemek sadece tatlı aşeriyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?