Evet canım yaareyyan iyi bari neyseki eşinde öğretmenmiş kolay olur...işde öğretmenliğin
en güzel avantajlarından biri bu sanırım sınıf öğretmenleri özellikle daha şansıl
ben gittim leylek gelmiş
hoş geldin leylekimopuyorumnanaktan
neşelendir bizi azcık yaazemuszemus
bu sabah tekmeyle uyandım ben çok farklı bi duyguymuş bu da :))
canım hoşgeldinbu sabah tekmeyle uyandım ben çok farklı bi duyguymuş bu da :))
canım ben salı gecesi yazdım da kimse ilgilenmeyince bişey diyemedim.ya kahveee
şu dua işini kaçırdım ben ya
unuttum
şunu bi açıkça anlatsana bana sana zahmet
nasıl dua ediliyo nasıl yapıyosunuz
şimdi gördüm mesajını,gece ekmek niyetine onu yedik.
Güzel de oldu sağol tarif için canım olumunekankayizsmile
yuhh ben yine mi kaçırdım ekşını yaaaa offfffflaylom bir derdim var biri konu acmis baslikda nisanlimi kiz kardesini operken yakaladim:):)
eveeet leyleğin cinsel hayatının kaç dakika sürdüğünü de öğrendik ya ölsek de gam yemeyiz artık :lepi:kızlar ben biyarım saat sonra gelicem
bana kızmazsınız dimi
arkamdan sövmece yokbilmiyorumkismile
ben ya sadece yumurtaya, yada yumurta süt karışımına batırıryorum. bunu ilk kez duydum, denemekte fayda var.teflon tavaya cok az yag koyuyorum 2 yumurtayi bir kaseye kiriyorum icine cok az tuz ve kuru nane kuru maydonoz ekliyorum(esim seviyor baharatli)cirpiyorum sonrada kare kare kesilmis ekmekleri iki yanli yumurtaya buluyorum teflon tavada kizartiyorum bu arada alti orta ateste oluyor tavanin yuksek ateste yapmiyorum
sumak canım benim ya :teselli:merhaba kızlar ,eniştemizi kaybettikk ..
duymadı dualarımızı ,
perperişanım ,babam gibi severdim ..kac gundur uykusuz ve ayaktta hızmetteyım ,helalı hoş olsun
geçmeyecek kara bulutlar ,onun ıcın sokaklarda yattık kac gun dönecek dedık olmadı..
sadece esım ben kızı kardesı vardı o haberı almak kızına vermek o kadar zordu kı
ama cok güzeldi ,ölüsü ..tertemizz ..
kafam dagılsın dıye gırdım nete ama cok yorgunum yatıp uyumasam da düşünmek istiyorum..
inşallahh! zaten hissediyosun sürekli ama ilk tekmeydi bu :) büyümüşler dedimamanciaaa hoşgeldinnn
allah bu duyguyu herkese nasip etsin inşallah
ama biri attığı için öyle söyledim teyzesi :)ne güzel...sana varlığını hissetiriyor bak ...ikizdi demi seninki amancia
hissetiriyorlar demem lazım kaydirigubbakcemile3
hoşbulduk canımm..canım hoşgeldin
o tekme atan minicik ayakları yerim ben yerimm
benneyaptımki noldi?
hoşbulduk canım ya bu karılar zabahtan beri benle kafa buluyo ya.meğer hepsinin ne fantazileri varmış da haberim yokmuşmirmirmirmir
bahçe balkon bayır çayırsempatiksalakcinni
lan dimi karısı sen nereye kayboldun yarım saaat çabuk de bakam hele
hadi ben açıklamamı yaptımşakkıdı
dimii zaten helalinin yanında olduğunu anladık olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?