Uykusuz sahur gecesi sohbetleri(iftar zamanı da bekleriz:))

pijema bacım,aldiklarını güle güle,iyi günlerde kullan
çeyizlikler almışsın

aldım aldım ilk adımlarımı atııorum çok şükür çok farklı birsey ya sana özel bi dünya kuruyorsun ve bütün begendiğin seyelr bi arada ayrıyeten ballı lokman da onların içinde heyecanlanıyorum düşündükçe

sağol canım benm inşaallah rabbim alırken yasadığım mutluluğu kullanırken de nasip etsin

herkese nasip etsin iyi geçimler:asigim:

Amin canım opuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar,hoşsohbetler olsun

hoşgeldin reyyancım opuyorumnanaktan

Evcilik oyununa bakıyorum arada ne kavgalar ediyorlar yine sempatiksalakcinni

Evet evet çok tatlı heyecanlar bunlar

ya ben kurulu eve gidicem kaynanamla birlikte oturucam bana zor gelmio yani kocamın annesi bnm basımın tacı die düşünüorum

hadi biraz akıl verin bana ne yaparım evlenince sizce bnm düşündüğüm kadr basitmi bu durum

Son düzenleme:
Umarım çok mutlu olursunuz bacım,ama,zor yönleri de vardır

hoşgeldin yasemin

amann evde yalnızım tv açık nilay bas bas bağırıyor tırstım he ca caaaak sesinden eyvahedigeldismile

hayır değil pijema benim kaynanam o kadar iyidirki hiç sorun yaşamadım ama evimdede istemezdimm

ben demedimmi bu havaya girer de psikopata bağlar diye
birazdan güler de bu şimdi nihahah nihahaha diyeguclubacismile
kim gaza geldi huu:mymeka:
lan olum sen başkan ben başkan herkes başkan ne farkeder
sen en möhüm görevi yapıyon
tükanı açıyon kapıyon açıyon kapıyon:lepi:
bak bi de bu saat oldu ortalarda yoksun
nasıl yöneticisin sen
kovdum la seni aldım terfini elinden:mymeka:

Son düzenleme:
hayır değil pijema benim kaynanam o kadar iyidirki hiç sorun yaşamadım ama evimdede istemezdimm

kayınpederim yok vefat etmiş o yuzden kendi evleri çok da üzülüyor kadın bende git diyemem zaten müstakbel kocam babasının vefatından sonra ister istemz annesine düşkün düşkün derken sürekli ağzımı arıyor

ben o kadının yernde olsam ne olur die düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…