Uykusuz sahur gecesi sohbetleri(iftar zamanı da bekleriz:))

ayrılma gibi bi imkanım yokki eyvahedigeldismile ama mesafeyi korumaya çalışırım anca

başta nasıl alıştırırsan hep öyle gider

ilk günden tavrını belli et

öyle güler yüzlüsün yumuşak başlısın diye kimse takdir etmez

ne demiş ünlü düşünür

özürdilerim
deveye diken
insanı s.....n yarar

bu devirde dişli olursan etrafında dönüyolar

kendimden biliyorum

güleryüzlü olup yakınlık gösterince
yeminle insanın tepesine çıkıyolar

resmi ol lütfen

Son düzenleme:
hosgeldin olca nasilsin iyimisin ne yedin iftarda:)

olca hoşgeldin kız

içli köftemiiii:1shok::1shok:
şimdi bişe derdim de neyse mübarek gün afiyet olsun bari
nan dimi karısı doğru diyom
hatta bizim ailede alay konusudur bu:mymeka::roflol:

niye nan noldukinebilmiyorumkismile
valla kısmet olursa yarında mantı açmayı düşünüyom iyimi:dance:

zaten çekingen bi insanım ya istemesem de arada mesafe olacak ilk basta işte onu korumam lazım bu arada doğru söze ne deniralkisalkisalkis

bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilevalla kızlar ben naptımı bilmiyom iki saattir çoklu alıntı yapmayıa çalışıyom olmuyo
alakasız yerde hepsi birden çıkıyo şaştım kaldım yaf

lan Allah belanı vermesin ben de özlü bi söz bekliyorum saf saf yaaa:mymeka:
senden başka bi atasözü beklenemezdi zaten
hangi düşünürmüş o merak ettimmsempatiksalakcinni:roflol::roflol::roflol:

kahveeee bi gün de erken gel be kadın:mymeka:

reyyan o iğne ne güzelmiş kız
dün sürdüm bugün de sürcem
Allah razı olsunolumunekankayizsmile
bundan 1 ay kadar önce hamile komşum sen karnını kızgın yağla yak,aradım ağlıyor,hemen çıktım yanına,dr a gitmiş sıyıracaz yarayı demişler,o da kabul etmemiş tabi sonuçta çok acılı işlem,bu iğneyi söyledim,sürdü hemen etki etmiş

sür bacım sen de Allah şifa versinn

pijemacigim afedersin kopruyu gecene kadar essege dayi deme meselesi gibi bu erkek tarafinin isleri hersey gelin kizi alana kadar kopruden gecti gelin oldu kole zavalli gelin en bastan oyle inaniyorsunki saf temiz kalbinle o guzel canimli cicimli sahte sozlerine vay be cok sansliyim diyorsun ama gel gorki sonrasi hayal kirikligi ben hicbiriyle gorusmuyorum cok siddetli kavgalarimiz oldu kendileriyle simdi torunlari olucak ne ariyorlar ne soruyorlar halbuki kaynanam orda burda ben 4 yil cocuk yapmadim diye adimi kisira cikarmisti simdi yaptim hic arayan soran yok

harikasın yaa

leyloşum ben de bu sözü duymuştum belki abes ama gerçeklik payı çoook olan bir söz

kızlar yarın bizim evlilik yıldönümümüz

ve hiçbir plan yok sanırım normal günden hiç bi farkı olmayacak :1no2:

aaaaaaa nasıl ya
olmaz dimii
benim de hep öyle oldu ama bak bu 10 .yıl dimi
özel olmalı yaboshayallersmile

sen onu annen yapmak istiyosun da bitanem onunda seni kızı yapması çok önemli.. tek taraflı mümkün değil..

senn de derdin benden büyükmüş bacım ya belkide uzak olmaları hayırlıdır senn için boşver ama haklısın ya zaten derdim bnm eşim mutlu olsun bnmde huzurum bozulmasın ii geçinirim hesabııı ama bu zamanda kiömse kimseye yararına bişi yapmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…