Uykusuz sahur gecesi sohbetleri(iftar zamanı da bekleriz:))

derins canım nerden aldın randevunu? dr bayan mı? benim buraya yakın bi bayan dr bulmam lazım. tem hospitalda varmış ama iyi mi bilmiyorum.
bu arada şeytanın bacağını kırmana sevindim. efferin!

.::Bakırköy Web Randevu::.

buradan aldım canım.. 13:48 e aldım avcılar daki hastane için sana da yakın gel birlikte gidelim istersen
yer kaldıysa yani bayan doktor iyi dediler ama göreceğiz.
sen eriyen kistlerin için mi gitmek istiyorsun ..?

uçan üye tabikide -tatlicadiarzu-
bencede ya aslında bu fikri düşünebiliriz.
beni seversiniz siz çok şekerimdir bayanssulusmile

sagolun ikimizde iyiyiz ablalari yamyam gibi surekli aciz:)

derinsss bilgisayarini yaptimi esin:):)

Allah razı olsun ki yaptı..
ama anlatmıyor nasıl yaptığı..?
diyorum çamaşır makinası tamircisi gibisin sır gibi saklıyor
bir boruyu düzeltirde 150 lira alırlar ya kaydirigubbakcemile3

genel bir muayene olmak istiyorum, yumurtalıklar, rahim, folic asit meselesi, yumurtlama tarihim falan. ama eşimle beraber gitmek istiyoruz, o yüzden akşamda muayene olabileceğimim biyer olmalı. adetim kesilsin de yarın gelemem ki devam ediyor. hem tanışırdık kıs ii olurdu. akşamına da burdaki kızlara senin müjdeni verirdik beraber :)

Son düzenleme:
oğlan fazla yaramaz belli kız da annesine çekmiş boshayallersmile

mirayım hoşgeldin Şeniz

keşke bana çekse yahu çok sakin bi çocuktum ben.. babalarıda pek yaramaz değilmiş küçükken bunlar nie böyle anlamadım.. gerçi anne-baba tatlıyı pek sever bu durum normalde nie içime sığmıyolar onu anlamıyorum..

uçan üye tabikide -tatlicadiarzu-
bencede ya aslında bu fikri düşünebiliriz.
beni seversiniz siz çok şekerimdir bayanssulusmile

uçan üye sositososito
aman iyi olmuş tanışmadığın için hiçbirşey kaybetmedin .
bayramdan sonra için plan yapalım leyleke de sorup kaydirigubbakcemile5

Allah razı olsun ki yaptı..
ama anlatmıyor nasıl yaptığı..?
diyorum çamaşır makinası tamircisi gibisin sır gibi saklıyor
bir boruyu düzeltirde 150 lira alırlar ya kaydirigubbakcemile3

iyi yapmis cezan uzun surmemis:)kaydirigubbakcemile3saliya kadar yapmicakti hani sen onu kandirmissindir tabibayanssulusmile

bu hal bana pek bi tanıdık.. ya karnım patlıycak ya da erkenden doğurucam ama ben :bbo::bbo::bbo::bbo::bbo::bbo::bbo::bbo:cokacimcoook

canim seninkiler ikiz normal ama yinede dikkat et son aylarda cok acikiyorsun cokacimcoookelim agzim hic bos kalmiyor meyveyle gecistirmeye calisiyorum bende yoksa her dusundugumu yeseydim 100 kiloyla doguma girerim:1shok:

canıımm yaa,
oraları görmedim daha ama görmek isterim çok
tabi iskender olunca kessinn

ben de oraları görmedim zemuszemus
eşim diyor ki netten sürekli uçak bileti araştır ucuz bilet düşürürsen haftasonu için bile gidebiliriz.
yoksa yolumuzun düşeceği yok..
mardin,antep,urfa merak ediyorum buraları :)

ee normaldir seni paylaşamıolar anacım zemuszemus bide ikiside erkk oluomuymus :1shok:

ben urfalıyımm
herkese memleketi güzeldirr ama urfammm çok güzellll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…