- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.424
- 748
canım yaa hiç sorma onu
eski bir üyenin ismine benziyomuş ismim malesef dünde kim çevrim içi diye takılırken loca diye bi isim gördüm hemen sohbete katıldım ismimiz çok benziyo diye sohbet ettik sonra ben çıktım kadın arkamdan neler saymış
çok sinirim bozuldu az önce o konuyu konuşuyordum
yaa kızlar ismimi nasıl değiştirebilirim yardım edin bana
hoşbuldum cnm sağol
Bayan sema hoşgeldin ..
bu arada ben geçen ay ya aslında özetle 2 ay olmadım. tatilde bir gün duştan sonra lekendim sadece.
sonra döndük ben yusuf yusuf.. hamileyim diye o an anladım ki hazır değilmişim..
test almaya gidyordum bir çocuk elimi tuttu nasıl muhteşem ama saçlar kıvır kıvır ekmeğin arasına koy ye kız çocuğu.çocuk ablası sanmış beni yanlışlıkla tutmuş Allah2ım dedim kesin hamileyim bu da işaret.
eve geldim yaptım değilmşim..
yani el birliğiyle beni bu gün hamile bırakcaksınız:gitme:
kız evi boyatıcam diyom ya:gitme:
çokmu sır kapısı izliyonCADIARZU
ALLAH cezanı vermesin ben de sonu hamileymişim diye bitcek sanıyorum
diycektim sonra noldu
dimiiii nereye gittin gene mi emziriyon
kız emzirirken lebtobu ayaklarına koy:roflol:
sonra boyatıver bebişten önemli mi?yani el birliğiyle beni bu gün hamile bırakcaksınız:gitme:
kız evi boyatıcam diyom ya:gitme:
bende gecen ay 4 gun gecıkınce bı sevındırık olup bı olmamıstım ..ama degılmısım ama cok garıp bı sekılde hasta oldum..
Hayatım uykusuzluk vakit darlığı uyku düzeni dağıldı istikrar hak getire..
ramazan boyunca kapalıyız sempatiksalakcinni
gerçi sen hamile jalmayı becerebilmişn bu arada
sende böyle yaparak arkamdan konuşmuş oldunlmaz: demiştim sana bizi karıştıranlar olur diye,nick neredeyse aynı
Bir kez ben de 5 gün boyunca o korkuyu yaşamıştım.
Sonra da insan ya istediğim zaman olmazsa diye korkmaya başlıyor.
kızlar şuan davulzurna geçiyo
keşke size dinletebilseydim
yok korkudan öyle şeyler düşündüm..
hamile olmak istediğimi farkettim ya korktum.sonra istemememden korktum istediğim zaman olmaz diye.. özetle istemediğimi kendimle yüzleştirmekten korktum. korkumla da o yolla yüzleştim..
kendi yazdığını anlayamayan üye delikafadulden
sonra boyatıver bebişten önemli mi?
bende hayatımda ilk defa şu KPSS yüzünden kistle tanışmıştım ya, dr dedi ki: kocaman insanlar ne hale geliyor küçücük çocukları LGS ye sokuyorlar, onlar ne yapsın? çok kişi yaşamıştır bunları bu stresle yani.
yarın gece de ben yokum aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
sende böyle yaparak arkamdan konuşmuş oldunlmaz: demiştim sana bizi karıştıranlar olur diye,nick neredeyse aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?