Uykusuz sahur gecesi sohbetleri(iftar zamanı da bekleriz:))

bende cikiyorum yarin gorusruz hepinize hayirli sahurlar hayirli geceler dilerim kendinizi uzmeyin ne kaynana icin nede baska seyler icin hayat gelip gecici hergun kiymetli :)

onbeş gün önce bunları yazmışım..
karmakarışığım kahvecim
hamile miyim diye strese girdiğimde tam olmamıştı ama bence bir riskte yoktu
yalnız yazılarında genelde olumsuz şeyleri düşünmüşsün, o kadar artı tarafları da var ki...eskiden bende senin gibiydim. sürekli detay, detay.. aşmaya çabaladım, eşim biraz düzeldin diyor. salı gününü atlatalım o zaman daha sağlıklı konuşuruz, şimdi kesin olmayan bişeyin üstüne gidip strese sokma kendini. bide sınavın var. var yada yok, hakkında hayırlısı neyse o olsun.

kolaymış yaa, iş dövmeyi bulmakta. tsk ederim tarif için, yazıcam.

spor olarak ne yapıyordun peki? benim sigaram var, azaltarak bırakmayı deneyeceğim. kendime çok kızıyorum ama ben çok stresliyim, çevremde sorular uçuşmaya başladı. bi bahane uydurcam ki sormasınlar. eskiden kpss den sonra diyorduk şimdi daha 2 ay geçmesine rağmen soru bombardımanına tutuyorlar. öyle işte..inşallah takmamaya çalışacağım.

kız dövme aşurelik buğdayın dövülmüşü işte
bende de bitti normal aşurelik buğday aldım bakayım onla deneyecem bi de ben yazarım sana gen

spor olarak bol bol yuruyus hava iyiyse disarda yururum degilse evde kosu bandinda bol bol aerobik yapiyordum onceden dvdye takiyordum 1 saat yarim saat yorulana dek. esimde sporunu hic ihmal etmezdi arkadaslariyla takim kurdular futbol oynar agirlik calisir vs.bu aralar yapamiyor hem oruc tutuyor hemde ben cok yanliz kaliyorum diye.
sigarayi mutlaka birakmalisin hem cebine zarar hem sagligina.sigara kullanan bayanlarin da hamile kalmasi guclesiyormus doktorum soylemisti bir an once birak bence
oooo cevre meselesi cok uzarda uzar ben neler yasadim neler gecen gece biraz anlattim birazinida yarin anlatirim canim ama dedigim gibi kafana takma onlari ne kadar dusunursen o kadar gecikir hamile kalman

bırakıcam zaten. umarım kolay olur. diğer konuyu konuşalım yarın ihtiyacım var çünkü geriliyorum. bilgiler için tskler. görüşmek üzere

selam kızlar opuyorumnanaktan

30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun turkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…