Uykusuz sahur gecesi sohbetleri(iftar zamanı da bekleriz:))

sarissa canım hayırlı olsun çokk sevindima.s. ama diğer yazdıklarını nası okuduğumu bilmiyorum sonunun kötü olmasında korkup yazıyı bir çırpıda okudum...kendimi senin yerine koydum gurbette
olmak böyle bir şey işde her şey insanı korkutup panik yaptırabiliyor kendimden de biliyorum
Allah sevdiklerimizn acısını yaşatmasın...
leylek seninde başın sağolsun Allah kalanlara sabır versin.

ah leylek bitirdin beni mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
sarissam ne diyim bilemedim mafoldumben mafoldumben mafoldumben
seni çok tebrik ederim sağlıkla kucağına alıp yetiştirmek de nasip olsun çiçeğim mafoldumbenmafoldumben
benim babam da şeker hastası :a015: hastalığı kronik olduğu için tutmuyor artık :2:

canlar kaçıorum bende bu gece erken ayrılıyorum aranzdan
amancıa balım sende ihmal etme nolur zor durumda kaldığında ara doktorunu

öpüorum hepinizi kocaman

hoşbuldum canım...umarım görüşmeyli iyisindir...bu arada pc nin
sorunu halloldu sanırım :)

Oldu gibi ama yarın yine göndereceğim gitsin baktırsın.
İyiyim yarın doktora gideceğim ya gerginim.
teyzemi aradım onda çikolata kisti vardı belirtilerini anlattı da pofff.
benziyor gibiyiz bilemiyorum..
gerginim..

sen nasılsın neler yaptın ..?

derinss haklısın stresinde doktora ilk gittiğimde aynı şeyleri bende yaşadım canım
insan çok gergin oluyor ama muayeneden sonra rahatlıycaksın inan aklına kötü şeyler
getirme ..çikolata kisti de çok değişik oluyor yani kişiden kişiye bünyeye göre değişiyor
o yüzden şimdiden düşünme derim yarın bu sattelerde rahatlamış olacaksın onu düşün
bende idare ederim hafta sonu bütünleme sınavım var...onla uğraşıyorum

pOFF benim de var ..
ama hiç kafam kaldırmıyor..
sen ne okuyorsun ..?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…