Uykusuz sahur gecesi sohbetleri(iftar zamanı da bekleriz:))

amancia sildim yaptığım alıntıyı
dimi sayesindeopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan
dimi su harika sozlerini arada sirada yaz buraya ilerde lazim olabilir biraz ogreneyim gecen yazdiklarini not dustum:)
her gün bitane idareli kullanalım gelecek nesillerede kalsın
dimi karısı senle benim aramda ne var
bak miray soruyo
sence artık bu ilişkimizin bi adını koymamızın zamanı gelmedimi:asigim:sempatiksalakcinni
yukarda yazdım yivrım hemide ünlü düşünürden yardım alarak
ben de ben dezemuszemus

opuyorumnanaktan

amancia o senin ex herif zalağı bu resmin canlısına sahip olup aldattımı şimdi oküz:hulyakızmassın umarım ama öylesempatiksalakcinni)

Son düzenleme:

hamd olsun iiim simdi burcu öğlenleyin falan girdi bi ara eşim vardı 30 agustosda gelemedim yazmıstı yanlıs hatırlamıosam

dimi o düşünür nerde yaşıyosempatiksalakcinnibi ziyaretine gideksempatiksalakcinni
olcam derins banlandı

amancia o senin ex heris zalağı bu resmin canlısına sahip olup aldattımı şimdi oküz:hulyakızmassın umarım ama öylesempatiksalakcinni)

:lepi::enbuyukkk:

leylek bu herifler doyumsuz anam dunya guzelide olsa karsindaki adam helal sut emmemisse allah korkusu yoksa kendine saygisi yoksa seytan aklina yatmissa aldatiyor ...

amancia o senin ex herif zalağı bu resmin canlısına sahip olup aldattımı şimdi oküz:hulyakızmassın umarım ama öylesempatiksalakcinni)

neeeeee amancia yı mı altatmış akannehirakannehir
beyinsizmiş o beyinsizkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

ne demiş ünlü düşünür bülen ersoy apla

kaya çilingiroğlu 250 gr lık burnuyla hülyayı aldattı bu erkeklere daha ne diyim

pijama bunuda yaz evlenince de hiç unutma taammı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…