Uykusuz sahur gecesi sohbetleri(iftar zamanı da bekleriz:))

[QUOTE=amancia

amanciaa balımmmmmm zemuszemus

ya dun resmllerini kaçırdım yaaaa

bende koyammı resmimi size :kedi:

maşallah maşallahhhh süper süper süper kız anaya oğlan babaya çeksin (fiziksel olarak :)) inşaalllaaahh düşündüğümden de daha güzel aynı yüreği gibi
allah butun hayatın boyunca güldürsün yüzünü inşaallah

bu arada son fotoda kesin photoshop var bu kadar kusursuz anca tv de oluo yavvv

bu arada yazdıklarım silindi annem o yuzden beklettim seni kusura bakma

ay unutmuşum ya
amncia kusura bakma:uhm:
hemen kaldırıyorum
yok canım sorun değil.teşekkür ederim yardımın için :)olumunekankayizsmile

teşekkür ederim canımmm. yok photoshop kuaför orası :) hiç beğenmemiştim ben makyajımı o gün..

teşekkür ederim canımmm. yok photoshop kuaför orası :) hiç beğenmemiştim ben makyajımı o gün..[/QUOTE]

masallah masallah kız sana benzesin inşaallaahhh yaaa erkek de babaya ikiside birbirinden güzel kızgında olsak allah ikinizinde hakkında hayırlısını nasip etsin
hadi bana da söleyin bende koyım olarmı

yok canım sorun değil.teşekkür ederim yardımın için :)olumunekankayizsmile

teşekkür ederim canımmm. yok photoshop kuaför orası :) hiç beğenmemiştim ben makyajımı o gün..

masallah masallah kız sana benzesin inşaallaahhh yaaa erkek de babaya ikiside birbirinden güzel kızgında olsak allah ikinizinde hakkında hayırlısını nasip etsin
hadi bana da söleyin bende koyım olarmı[/QUOTE]
teşekkür ederim kuzumm.. hadi sen de koyy:içelim:

bask simdi ben nasıl eklim die sorcam sizde ohooooo bilmionmu diceniz haklısınız :kedi:

şimdi tatlım öncelikle Fast Upload picture, share over internet | image upload | free image hosting a gir resmini yükle daha sonra link vericek sana orda en alttaki kutucukdaki linki kopyala ve gel buraya;
bu msj yazma kısmının üst kısmında sarı bi kısayol var dağ resmi olan üstünde (grafik ekle yazar üstüne gidince ) ona tıklıyorsun ve o kopyaladığın adresi yapıştırıyosun.bizde görüyoruz :)

hadi bismillah yüklendiyse eger tesettürsüz halım 1 bu kalmıs yav evdekinde

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…