opuyorumnanaktanAMİN CANIM SAĞOLHeyt bee yakışır arkadaşıma.
Hayırlısıyla gidip gelirsiniz inşallah canım.
kafamçokkarıştıben kaçırdım tüm ekşını yaaaaaa kim basılmıs tek mi çiftmi ne demek offf yaa alsanaalsanasmile
ben kaçırdım tüm ekşını yaaaaaa kim basılmıs tek mi çiftmi ne demek offf yaa alsanaalsanasmile
bişi kaçırmadın canım..
eşimin babannesi her aradığında bana soruyorda tek misin çift mi bebek için sempatiksalakcinni diye onu konuştuk
amancia amanciaa balımmmmmm zemuszemus ya dun resmllerini kaçırdım yaaaa bende koyammı resmimi size :kedi:[/QUOTE .!.:hehe koyarım senin için canım :))
karnımı gördün şimdi :)
hehe koyarım senin için canım :))
karnımı gördün şimdi :)
görmez olurmuyum bitanede assolist resmini gördüm ama genlik resimlerimi de koycam dedin sanki çok yaslıymıs gibi onları göremedimmm hade koy benden baska herkes gördü zaten
yok canım sorun değil.teşekkür ederim yardımın için :)olumunekankayizsmileay unutmuşum ya
amncia kusura bakma:uhm:
hemen kaldırıyorum
maşallah maşallahhhh süper süper süper kız anaya oğlan babaya çeksin (fiziksel olarak :)) inşaalllaaahh düşündüğümden de daha güzel aynı yüreği gibi
allah butun hayatın boyunca güldürsün yüzünü inşaallah
bu arada son fotoda kesin photoshop var bu kadar kusursuz anca tv de oluo yavvv
bu arada yazdıklarım silindi annem o yuzden beklettim seni kusura bakma
yok canım sorun değil.teşekkür ederim yardımın için :)olumunekankayizsmile
teşekkür ederim canımmm. yok photoshop kuaför orası :) hiç beğenmemiştim ben makyajımı o gün..
teşekkür ederim canımmm. yok photoshop kuaför orası :) hiç beğenmemiştim ben makyajımı o gün..
bask simdi ben nasıl eklim die sorcam sizde ohooooo bilmionmu diceniz haklısınız :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?