Sinirden orta yerimden çatlamak üzereyim..!!
ama daha konuyu çözmedim çözüp akşam anlatırım size..
Sumak evet temizlik bana kalmasın diye gelmiyorum eihhihihi :)
iyilık valla ,bugun cok acıktım ya daha yemek fılan da baslamadım hıc temızlıkten snra oturdum kaldım ...
e
Ayy duramıcam anlatıcam..
şimdi eşimin eski iş yerindne bir arkadaşı vardı ki bu 2 yıl öncesine tekabül eder.
adam 29 yaşında kız arkadaşı da aynı yaşta 7-8 yıldır birlikteler ve evlenmiyorlar paraları vs işleri hepsi var.. ben kızla ve bu arkadaşılya bir kez karşılaştım o da bir gecelik bir şile seyahatiydi.ilk ve son oldu .
adam tayini sebebiyle trakyada bir ilde haftasonu kız arkadaşıyla ortak arkadaşlarının verdiği iftar katılacaklar.. kız önce eşimi sonra beni aramış adam da eşimi aramış haftasonu ne yapıyorsunzu buluşalım vs demiş. eşim de derinss bilir bilemem demiş.
kız aradı ok dedim pazar görüşelim ama kız oruç tutmuormuş ben tutmuyorum diye erkek ark tutmaz dedi.o zaman pek uyamaz gezintimiz dedim.hem o gece bizim kalacak yerimiz yok sizde kalırız dedi..!! ben şok..! zorla davet.. eşine bir sor bana haber ver dedi.. ben istemiyorum artık hiçbirşekilde görüşmek bile istmeiyorum. başka kalacak yer yok mu dedim yok dedi ee bana güvenip mi geldiniz diyemedim tabii..
ayrıca bu inanlar 6 ay önce düğünüme icabet etmediler tek tebrik etmediler birden kanki oldukç...
gözgöre göre kullanılmaktan nefret ediyorum arayıp bir yalan bulacağım oruçlu ağızla ..
sinirim tepemden..!!
en nefret ettıgım sey,kendı kendıne kendılerını davet ettıren
davet ettrmekte degıl
o planı yapmıs sızde kalıcak!!!
ınsan musaıtmıısn der hıc olmassa bı
yada kalıcak yerımız yok napıcaz dersın ,sende ıstersen davet edersın
bole ınsnalar yuzus oluolar malesef,bunları onlar dusunemes zaten
ve resmen kullanılmka oluo,mubarek gunlerde ınsnaı gunaha sokar bollerı
sınırını anlayabılıorm cok haklısın
Eee mecburen yalan uyduracağım..
Mübarek günde günaha sokacak beni..!
Bir fikrim var ama bu duruma düşmüş olmak bile delirtiyor beni.
Ne biçim insanlar var aklım almıyor.
otele git ya..!!! rahat rahat ne iş göreceksen gör..
benim evimi niye kullanıyorsun sanırsın 10 yıllık kankiyiz hayatımda bir kez gördüm 2 sene önce kızı..
ayy daha hayırlı olsun demeye gelmediğin eve yiyişmeye nasıl gelirsin utanmadan..
hem oruçlu halimle kahvaltı mı hazrılıcam onlara..
ayy kafayı yicemm
bilemiycem niye kadır dedi karıştırırlar bizi diyo bihtere benzesem bişey demiycemde:roflol::roflol::roflol:
neyse boşverin hepinizden ALLAH razı olsun destek çıktınız bana opuyorumnanaktan
ben arada takılırım size şimdi kalkıp sahurluk hazırlıycam
hepinize iyi geceler sayenizde mulu kalkıyorum pc den
a.s.a.s.a.s.a.s.
Şenizhoşgeldin kızmeraba kızlaaar ben geldiima.s.
planı yapmıs resmen kız ya ..
o gun bız annemlere gıdıcez de ,gercekten annenlere gıt yalan olmaz...
5 dk duurursun annenlerde cıkarsın hemen hem evde olmamıs olursun hem de yalan söylememş.. aklinialirimsmile
ya bıryere gıtcez de markete alısverıse bebek görmeye düğün tebrigine aklinialirimsmile
kim yalan söylüyo kime söylüyocok haklısın
bence dusundugun fıkrını uygula
dedıgın gıbı ne halt yıceksen gt otelde ye yuzsuz ya
hadı geldıler dıyelım herhalıkarda, ınsan ona hızmet etmek ahırlamak ıstemeskı bu sınırın ustune
bıde sen oruclusun,bence en guzelı ıptal et
koy bı yoluna en hayrlısı bole
ben cıkıorum ezan okundu cokta karnım agrıo aksam ıns grsmek uzre
allah yardımcın olsun cnm
Ayy duramıcam anlatıcam..
şimdi eşimin eski iş yerindne bir arkadaşı vardı ki bu 2 yıl öncesine tekabül eder.
adam 29 yaşında kız arkadaşı da aynı yaşta 7-8 yıldır birlikteler ve evlenmiyorlar paraları vs işleri hepsi var.. ben kızla ve bu arkadaşılya bir kez karşılaştım o da bir gecelik bir şile seyahatiydi.ilk ve son oldu .
adam tayini sebebiyle trakyada bir ilde haftasonu kız arkadaşıyla ortak arkadaşlarının verdiği iftar katılacaklar.. kız önce eşimi sonra beni aramış adam da eşimi aramış haftasonu ne yapıyorsunzu buluşalım vs demiş. eşim de derinss bilir bilemem demiş.
kız aradı ok dedim pazar görüşelim ama kız oruç tutmuormuş ben tutmuyorum diye erkek ark tutmaz dedi.o zaman pek uyamaz gezintimiz dedim.hem o gece bizim kalacak yerimiz yok sizde kalırız dedi..!! ben şok..! zorla davet.. eşine bir sor bana haber ver dedi.. ben istemiyorum artık hiçbirşekilde görüşmek bile istmeiyorum. başka kalacak yer yok mu dedim yok dedi ee bana güvenip mi geldiniz diyemedim tabii..
ayrıca bu inanlar 6 ay önce düğünüme icabet etmediler tek tebrik etmediler birden kanki oldukç...
gözgöre göre kullanılmaktan nefret ediyorum arayıp bir yalan bulacağım oruçlu ağızla ..
sinirim tepemden..!!
planı yapmıs resmen kız ya ..
o gun bız annemlere gıdıcez de ,gercekten annenlere gıt yalan olmaz...
5 dk duurursun annenlerde cıkarsın hemen hem evde olmamıs olursun hem de yalan söylememş.. aklinialirimsmile
ya bıryere gıtcez de markete alısverıse bebek görmeye düğün tebrigine aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?