- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.424
- 748
pankart dedım cok buyuk degıl bu fon kagıtlarından olur bılmıyorum ne yazmalıyım
sızınkılere torun dıyorlar snaırım :)
bızımkı bıtırdı ya hayırlısıyla gıtsın gelsın sıznkıde ınsallah..
askerlık düşecek dıyorlar ınsallah düşer :)
evet torun dıyorlar hatta bı gun telde konustuk gelıyor askerler rahatlarsın artık dmeıstım
gelsın torunlar dedı zemuszemus
torun kım dedım ohaoldumsmile o da saf dedı heheh kaydirigubbakcemile3
yenı gelenlere torun dıyorlarmış
Merhaba kızlar..
Banımdan dolayı bir süre kk'ya giremedim. Sonra banım bitince ki arefe günü bitti.
ben girmek istemedim bir süre.. küstüm diyelim.. yada soğudum.
Zaten herkes bayram telaşındaydı.O gün tatile gittik. Ailemin yanına sonra onlarla birlikte sahile gittik 4 gün sahildeydik Ayvalık.Deli gibi yandım,yüzdüm.. Bayram havasında olmasak da yine de keyifli günlerdi.
Bu arada bilgisayarımın üzerindeki lanet devam ediyor. Şarj girişinde jug denilen bir parça parçalanmış..! Nasıl olduğuna tamirci anlam veremedi.daha önce başınıza geldiyse bir fikriniz vardır belki ..? Siz kendi başınıza yapamazsınız dedi 150 dolarcık istiyor :) bende inat ettim yaptırmadım.çünkü bir kurumun sınavına hazırlanmam gerekiyor gerçi kpss de belirsiz ama kendime böyle bir hedef koydum.Eşimin bilgisayarıyla idare ediyorum yani ve çalışmam gereken çok konu var.
bu arada ilaç kullanıyordum malumunuz 1 hafta içinde adet oldum.İlaç etkisini gösterdi artık kendimi çok daha iyi hissediyorum. Zaten çocuk planları da en erken bir yıl sonrasına atıldı eşim özel bir ünide yüksek lisansa başlıyor onun taksitleri vs bitmeden çocuk planımız yok.
bir süre çalışmam gerekenleri raya sokup sonra pc yi tamir ettirmeyi düşünüyorum zaten birkaç saatlik bir işi vamrış kolay yani.siz burada veya başka bir başlıkta devam ederseniz beni haberdar etmeyi unutmayın olur mu şekerler..?
umarım herkes iyidir.. tek tek okuyamadım ama iyi olduğunuzu temenni ediyorum.
akşamları gelip yazmayı,sizleri de okumayı düşünüyorum. tenha diye üzülmeyin.. mutlaka bir vakit toplanırız.. ben kimsenin kimseyi unutacağını düşünmüyorum..
hepinizi öpüyorum kendinize çok iyi bakın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?