gelen varsa arkaya atlasın
ahh canııımm yeğenimiz geliyomuş.Allah bir avazda kurtarsın hiç korkma. eğer o kadar korkunç bişey olsaydı insanlar 2.yi 3.yü doğurmazdı dimi? resim bekliyoruz unutma olur mu? doğuma girerken unutmazsan bana da dua eder miisn kpss ve bebiş için. eğitim iptal edildi bizimki de yoldadır. yani baştan ders çalışıcaz. inşallah bunu fırsata çevirebilirim.selam kizlar ne haber?
size haber vereyim dedim ben herr an doguma gidebilirim oglum dogum kanalina girmis kafasi kocamanmis nasil cikarcam bilmiyorum:)
pambığım hoşbuldum nasılsın tatlışım? bende hepinizi özledimm cadılarkahvekolık gelmıs hosgelmıs cok ozledıkkkk
sumak temıs cıkmıs hersey sevındım cnm hayrlııs ıns
mıray hale allah yardımcın olsun cnm,
ve tum dıger arkadaslar hepınızı barcladım bu gece aklımda:)
bakın ,,,kendi mesajımdan alıntı yapıyorumm:sm_cool:delikafaduldenevet ya cancağızım uzun zamandır görüşemiyoruz,özledim çok,
ama biz toplanırız yinee,mesela şöyle bir başlık olabilir:"22:00 sohbetleri ve sohbetçileri"...gibi,naçizane:hooray:
pambığım hoşbuldum nasılsın tatlışım? bende hepinizi özledimm cadılar
bakın ,,,kendi mesajımdan alıntı yapıyorumm:sm_cool:delikafadulden
tekrar yayınlıyorumm,teklifimi değerlendiriniz lütfen sayın yöneticilerr(leyloşum ve topik yöneticisi (!) dimi)
saat 22 nassıl????
yöneticileri ara ki bulasın -tatlicadiarzu-bakın ,,,kendi mesajımdan alıntı yapıyorumm:sm_cool:delikafadulden
tekrar yayınlıyorumm,teklifimi değerlendiriniz lütfen sayın yöneticilerr(leyloşum ve topik yöneticisi (!) dimi)
saat 22 nassıl????
güzeldi canım, eğlenceliydi:smiley-cool:ıyım canımcım sen nasılsın,nasıl gectı tatılnız bayramınız,
baya oldu grsmeyelı
topık yonetıcılerını bulabılene askolsunohaoldumsmile
bakın ,,,kendi mesajımdan alıntı yapıyorumm:sm_cool:delikafadulden
saat 22 nassıl????
eveeeeeeeeeettt kızlar leylek sonunda yuvaya döndü
bu kadar göçebe hayatı yetti gayrı
reyyanım teklifin bence de çok güzel
lakin bu kahve hatun işe çomak sokuyo
kocasının yanından kalkamıyomuş haspam
biz toplaşırız o da dayanamaz gelir nasılsa
yeni başlık güzel fikir
açabilüsünüzkaydirigubbakcemile5
hatta açın
ben de resim koyam:kedi:
gelenler görebilir
hani kocasından ayrılamayan bi vatandaş var ya ona sözümşakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?