ee kimmiş neymiş ne iş yaparmış anlat bakalım. onaylarsam olabilir sempatiksalakcinnigercekten sarssada bayadr yok
amancıoda
herkesı ozledım ama amancaıyayı cok merak edıorum
ay kısmet var kıs,-tatlicadiarzu-
bıkac gundr arkadaslar bana calısıo
bugun bı arkadasım nısnalı nısanlısnın arkadası varmıs grs dedı bakalım
kım vardı burda kayserılı kahvemı
kayserılılermıssempatiksalakcinni
canım benim tüm ev kaşmir shaggy. tamam görüntü süper ama bi süre sonra aylık tüğleri birbirine yapışıyor. ayak izi kalıyor eski havası kalmıyor. bide silkeleyince bile içinden kırıntı dökülmüyor. 3 çocuklu eve hiç gitmez. apexin de temizlemesi zor olur sanki ama shaggye göre bi derece daha iyi tabi.leylo karısı bak topiclerde fink atıyo
kızlar halı alıcam bana yardım e
şu ipekli sagghy halılar tüyleri yapışıyomuş falanşikayet var da okudum
saray satan herifde bunlar yıkanmaz dedim
n olur bana öneride bulunun
bide apex halılara bakıcam
mutfağa yatakodasına koridorlara bide oturma odasına lazım
aaayy yeğenimiz geliyo demek ha heyecanlandım kızz. belki doğmuştur bile inş dua etmişindir bize.kizlar iyi geceler ne yapiyorsunuz sanirim ben bu gece dogururum sancilar gelip gelip giidyor :):)
ne zor iş seninki be reyyancım. annem de öğretmen. benim de hep yazmamı istedi ben resti çektim. çünkü çocuklara yazık olurdu aniden sinirlenen bi insanım. sabır işi siiznki. hayırlı bir dönem dilerim.inşallah pamukum evet sınıf öğretmeniyim
leylek tatil fotolarını koyacaktı koymadı sanırım silemem diye.oo baya sayfa ılerlemıs ,gıremedım ben kac zamandır akannehir
fotolar mı konuldu ben goremedım ama edıt tuşu da yok nasıl kaldırdınız yoksa ben mı yanlıs okudum -tatlicadiarzu-
iptal olsa zaman az verseler ben hangi birini yetiştireyim düşünsene :)bılmıyorum ıptal olması lazımdı hepsının ama gözü boyamak gıbı bırsey oldu bu da.
calışsak nereyı calısayım hıc bılmıyorum o kadar saldım kı valla kendımı ders görmek ıstemıyorum:gitme:
iyidir kuşum senden naber resimleri ne zaman kouyosun?dün yazarkene siteye bi haller oldu
yazamadım ben de sonradan
kusura bakmayın ya:sinifsinif:
kahve naber
sumak naber
kızlar naberboshayallersmile
seçeneklerden ayar yaparsan sadece arkadaşların görür.kız yemek yapıcam yeni
akşam uğraşırım heralde
kameranın kablosu eşimde
albümü kimse göremiyodu dimi
ne zor iş seninki be reyyancım. annem de öğretmen. benim de hep yazmamı istedi ben resti çektim. çünkü çocuklara yazık olurdu aniden sinirlenen bi insanım. sabır işi siiznki. hayırlı bir dönem dilerim.
Herkese merhaba
Bugün evime geldim, okula uğrayıp durumumu anlattım ve rapor aldım.
Bir hafta annemin yanında kalacağım.
Eve dönmek çok zor oldu ama topralanmaya çalışıyorum.
Kontrole gittim, bebeği gördük, kalp atışlarını duyduk.
Çok şükür her şey yolundaymış.
Biz şimdi tekrar yola çıkıp annemlere gidiyoruz.
Bir hafta daha yokum.
Hepinizi öpüyorum.
Haftaya görüşürüz inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?