Uykusuz sahur gecesi sohbetleri(iftar zamanı da bekleriz:))

ee kimmiş neymiş ne iş yaparmış anlat bakalım. onaylarsam olabilir sempatiksalakcinni
kız ne kayserisi istanbulluyum ben. kocam konyalı ondan karıştırmış olabilir misin? fisfisfis

canım benim tüm ev kaşmir shaggy. tamam görüntü süper ama bi süre sonra aylık tüğleri birbirine yapışıyor. ayak izi kalıyor eski havası kalmıyor. bide silkeleyince bile içinden kırıntı dökülmüyor. 3 çocuklu eve hiç gitmez. apexin de temizlemesi zor olur sanki ama shaggye göre bi derece daha iyi tabi.

kizlar iyi geceler ne yapiyorsunuz sanirim ben bu gece dogururum sancilar gelip gelip giidyor :):)
aaayy yeğenimiz geliyo demek ha heyecanlandım kızz. belki doğmuştur bile inş dua etmişindir bize.

inşallah pamukum evet sınıf öğretmeniyim
ne zor iş seninki be reyyancım. annem de öğretmen. benim de hep yazmamı istedi ben resti çektim. çünkü çocuklara yazık olurdu aniden sinirlenen bi insanım. sabır işi siiznki. hayırlı bir dönem dilerim.

oo baya sayfa ılerlemıs ,gıremedım ben kac zamandır akannehir

fotolar mı konuldu ben goremedım ama edıt tuşu da yok nasıl kaldırdınız yoksa ben mı yanlıs okudum -tatlicadiarzu-

oo baya sayfa ılerlemıs ,gıremedım ben kac zamandır akannehir

fotolar mı konuldu ben goremedım ama edıt tuşu da yok nasıl kaldırdınız yoksa ben mı yanlıs okudum -tatlicadiarzu-
leylek tatil fotolarını koyacaktı koymadı sanırım silemem diye.
albümünde bekleriz leylekcim.

kahvekolık nedır kpss durumu egıtım ıptal oldu bızımkı olmaz herhalde :)

var mı yorumun

geçenlerde yarımağan değişiklik sadece eğitimde demiş. araştırma sürecek demiş eğitimde 40 gün içinde yapılacakmış. kafam karıştı benimde. ama bu şekilde olursa o hırsızlar 4001 e doluşacak ve hakkımızı çatır çatır yiyecekler. adil olan hepsinin iptali bence. gerçi yarımağana bakmamak lazım. şaibe yoktur, mutsuz insanların feryadı dediği günleri de biliyoruz.
öyle işte.. sen ne diyosun, çalışmaya başlasak mı ne yapsak?

bılmıyorum ıptal olması lazımdı hepsının ama gözü boyamak gıbı bırsey oldu bu da.

calışsak nereyı calısayım hıc bılmıyorum o kadar saldım kı valla kendımı ders görmek ıstemıyorum:gitme:

dün yazarkene siteye bi haller oldu
yazamadım ben de sonradan
kusura bakmayın ya:sinifsinif:

kahve naber
sumak naber
kızlar naberboshayallersmile

iptal olsa zaman az verseler ben hangi birini yetiştireyim düşünsene :)
alana bakmam sanırım seneye bırakıırım. iyice unuttuk ha

dün yazarkene siteye bi haller oldu
yazamadım ben de sonradan
kusura bakmayın ya:sinifsinif:

kahve naber
sumak naber
kızlar naberboshayallersmile
iyidir kuşum senden naber resimleri ne zaman kouyosun?

kız yemek yapıcam yeni
akşam uğraşırım heralde
kameranın kablosu eşimde
albümü kimse göremiyodu dimi

Herkese merhaba
Bugün evime geldim, okula uğrayıp durumumu anlattım ve rapor aldım.
Bir hafta annemin yanında kalacağım.
Eve dönmek çok zor oldu ama topralanmaya çalışıyorum.
Kontrole gittim, bebeği gördük, kalp atışlarını duyduk.
Çok şükür her şey yolundaymış.
Biz şimdi tekrar yola çıkıp annemlere gidiyoruz.
Bir hafta daha yokum.
Hepinizi öpüyorum.
Haftaya görüşürüz inşallah....

sarissa bugun aklıma geldın napıyyordur dıye,bebegın saglıklıymış cok sevındım ..

leylek ıyıdır koyda gorelım fotoları :)

merhaba sarissa rapor alman iyi olmuş ve tabiki annenin yanında olman
Allah sabrınızı arttırsın yardımcınız olsun.
hayta böyle işde bir yandan üzülürken bir yandan yaşamak için sebep veriyor
bak minicik bir canın kalp atışlarını duymak bile sana ve ailene yaşam sebebi olmuşdur .
her şeyin yolunda olmasına sevindim

Selam kızlar, uzun zaman oldu görüşmeyeli.
Sarissamın haberini daha yeni aldım :gitme:
Mekanı cennet olsun, Allah rahmet eylesin babacığını.
Bilirim o acıyı, Allah kimseye yaşatmasın :gitme:

Görüşürüz daha sonra

selam hepınıze

sarıssacım hosgeldın,haber vermene sevındım merak etmıstık senı,allah hepınıze bol sabır versın
bebısınde ıyımıs cok sevındım

hevıncım laylaycım sumakcım leylekcım reyyancım kahvecım opuyorum hepıcınızı opuyorum sızı

mıray dogum yaptımı acaba ya aklımda o var
amancıadan hala ahber yok

kahvecım;evet karstrdım sonradan aklıma geldı esın konyalıydı,ordan bı baglantı kurdum:)

kizlar daha doguramadim sizide heyecanlandirdim hastaneye gittik sanci cikti ama yalanci sancilarmis:)yalancilar bu kadar canimi acitiyorsa gercegini dusunemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…