canım bebişinin sağlıklı olmasına çok sevindim Allah bağışlasın. rapor alman da iyi olmuş anneciğine teselli olursun. öpüyorum canım.Herkese merhaba
Bugün evime geldim, okula uğrayıp durumumu anlattım ve rapor aldım.
Bir hafta annemin yanında kalacağım.
Eve dönmek çok zor oldu ama topralanmaya çalışıyorum.
Kontrole gittim, bebeği gördük, kalp atışlarını duyduk.
Çok şükür her şey yolundaymış.
Biz şimdi tekrar yola çıkıp annemlere gidiyoruz.
Bir hafta daha yokum.
Hepinizi öpüyorum.
Haftaya görüşürüz inşallah....
kızz sus sus uğraşmaktan vazgeçirme beni. zaten acı eşiğim çok düşüktür :)kizlar daha doguramadim sizide heyecanlandirdim hastaneye gittik sanci cikti ama yalanci sancilarmis:)yalancilar bu kadar canimi acitiyorsa gercegini dusunemiyorum
hee yatıp kalkıp seni hayal ediyodum töbeee:1ninca:
hani tip olarak gözünde canlandırmaya çaluışırsın ya öyle işte.
erkenciisn bu sabah?
efe sabahçı mı yoksa?
ENEE:kedi::kedi::kedi::kedi:yavvvvvvvrrrruuuuuummmm leyyyyllleeeekimmmmmm bu ne güzellik maşallah subhanallahhhh
e sumak istanbula gelme durumun var mı hiç denk getirelim sen de geluvv leylek sen ne guzelmıssın oyle aklinialirimsmile
buluşun buluşun bizde bakalım uzaktan böyle :gitme:
Amaaaan iyimisin bacım sen?Bebekler nasıl canım?
ya kızım seni burda kaç kez sorduk senin haberin var mı
hayırdır noldu ya ne hastanesi
yok bişe demi:Saruboceq:
,
hosgeldın cnm hayrdr neden yattın hastanede bebekler nasıl
senı cok merak ettık ya
iyiyiz kızlar çok şükür.. acile gittim aşırı kanamayla kızımı kaybedicem diye çok korktum kalp atışlarıda çok yavaştı gittiğimizde. çok şükür şimdi daha iyiyiz ama risk hala var evde yatıyorum bi başıma öyle :) sağolun kızlar ilginiz için ii ki varsınız hepinizi çoook çoook özledim!
iyiyiz kızlar çok şükür.. acile gittim aşırı kanamayla kızımı kaybedicem diye çok korktum kalp atışlarıda çok yavaştı gittiğimizde. çok şükür şimdi daha iyiyiz ama risk hala var evde yatıyorum bi başıma öyle :) sağolun kızlar ilginiz için ii ki varsınız hepinizi çoook çoook özledim!
laylaycım burctasım hosgeldınnnnnnnnnnnn
nabr nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?