Uykusuz sahur gecesi sohbetleri(iftar zamanı da bekleriz:))

derinss geçmişe şöyle bir bakdım haklısın ama erkekler bu tür şeylerde inan farklı düşünüyor...
emrivakiler onları etkilemiyomudur yoksa olan bize mi oluyo nedir bilmiyorum ama
başkaları yüzünden ,insanın huzuru kaçıyor...sen doğru olanı yapmışsın eşin de
biraz düşününce sana hak verir inan.)..

Sen düşüncende çok haklısın,bunu senden önce eşin düşünmeliydi ama yine de öyle demeseydin keşke..bilmiyorumkismile

Evet erkekleri hiç etkilemiyor.
Bana diyor ki derinss onlar oruç tutmuyor ama kahvaltı bile hazırlamazsın oruçluyuz diye..
ayy evime gelmiş insana ramazan diye kahvaltı hazırlamıcam mı ama ben oruçluyum düşün..
sanki tatil köyündeler..
ya bizi görmeye gelseler yine de amenna ama bizim kara kaşımız kara gözümüz yüzünden gelmiyorlar ki ..
yemeğe gidecekler yatmak için de bizim evi kullanıyorlar.
eşim bunu nasıl göremiyor inanamıyorum alsanaalsanasmile

bu arada hoşgeldin kaydirigubbakcemile5

Neyse Derinscim olan olmuş,geçmiş gitmiş,başkaları için eşinle sakın huzursuz olma,benden sana tavsiye,
tecrübeyle sabittir

Yok düzeldik gibi o öyle davranıyor yani ama ben incindm.
Değer mi yani kim ki onlar 2,5 yıldır görmediğimiz güzel günümüzde tebrik etmekten aciz insanlar..
onlar için mi kırıyor beni..?

Keşke ama dedim ..
Sinirlendiğimde bir de karşımdaki kör olduğu zaman deliriyorum adeta mafoldumben

üçüncü kişiler yüzünden olan tartışmalarda özellikle erkekler kör olmuyorlar mı herkes
haklı bir söyleyen biz kötü olmuyor muyuz ...
beni de bu delirtir:umursamaz: ama fazla
umursamamak en iyisi sende umursama ve verdiğin kararından dolayı rahatlığını
belli et boşver üzülme özellikle dostun arkadaşın bir şeyin değilmiş bunlar değmez.

Evet verdiğim karardan dolayı haklı olduğumu belli etmem gerek.Bu yüzden kendime geldim. Ağlamayı kestim salak mısın dedim kendi kendime. Yüzümü yıkadım neti açtım.. ona da pas vermiyorum hiç öyle takılıyorum:hulya:

ben genelde susatmayan hafif şeyler yapıyorum bu da kahvaltılık ve kaşarlı tost,çay dan oluşuyor..
ama bugün taze yufka aldım tavada tava böreği gözleme gibi bir şey yapıcam

kızlar be kaçıyorum...biraz daha ders çalışcam sonra sahur...fırsat buldukça gelirim...
herkese şimdiden iyi sahurlar[/B

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…