Öyle mi dersin.. O an haklı olduğumu düşünüyordum.
Çok sinirlendim 2,5 yıldır yüzünü dahi görmediğim hayatta sadece 1 kere gördüğüm düğünümde en özel günümde bile bir tebrik etmeyen insan beni kullanıp evimde yatmak istiyor. ki yalnız gece geçirmek için sevgilisiyle.. tutamadım dilimi..
eşim de kızı tanımıyorum ama arkadaşımı seviyorum dedi..
ben de o zaman söyledim o lafı
derinss geçmişe şöyle bir bakdım haklısın ama erkekler bu tür şeylerde inan farklı düşünüyor...
emrivakiler onları etkilemiyomudur yoksa olan bize mi oluyo nedir bilmiyorum ama
başkaları yüzünden ,insanın huzuru kaçıyor...sen doğru olanı yapmışsın eşin de
biraz düşününce sana hak verir inan.)..
Sen düşüncende çok haklısın,bunu senden önce eşin düşünmeliydi ama yine de öyle demeseydin keşke..bilmiyorumkismile
Keşke ama dedim ..
Sinirlendiğimde bir de karşımdaki kör olduğu zaman deliriyorum adeta mafoldumben
Keşke ama dedim ..
Sinirlendiğimde bir de karşımdaki kör olduğu zaman deliriyorum adeta mafoldumben
üçüncü kişiler yüzünden olan tartışmalarda özellikle erkekler kör olmuyorlar mı herkes
haklı bir söyleyen biz kötü olmuyor muyuz ...
beni de bu delirtir:umursamaz: ama fazla
umursamamak en iyisi sende umursama ve verdiğin kararından dolayı rahatlığını
belli et boşver üzülme özellikle dostun arkadaşın bir şeyin değilmiş bunlar değmez.
Neyse Derinscim olan olmuş,geçmiş gitmiş,başkaları için eşinle sakın huzursuz olma,benden sana tavsiye,
tecrübeyle sabittir
bence de esın düşününce bıraz sana hakv verır ..
sıkma canını :1hug:
ben genelde susatmayan hafif şeyler yapıyorum bu da kahvaltılık ve kaşarlı tost,çay dan oluşuyor..
ama bugün taze yufka aldım tavada tava böreği gözleme gibi bir şey yapıcam
kara bulutları azcık dağıtalım mı kızlar?
sahura ne püşürecez :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?