kızlar ben yavastan gıdıorum
hepınızı opuyorum
hayrlı sahurlar muhabbet ııcn tesekkurler
afıyet bal seker olsun yedıkelrnız
kızlar ben yavastan gıdıorum
hepınızı opuyorum
hayrlı sahurlar muhabbet ııcn tesekkurler
afıyet bal seker olsun yedıkelrnız
leylek, hakkaten mucize bebekmiş, ne zor yollardan geçip gelmiş evinize. Allah bağışlasın.
derins k.çekmece canım sen?
herşeyde ilk sıra senin olamaz taammıııalsanaalsanasmile sana başka sıralarda tolerans tanıdık ama bu olmazalsanaalsanasmile
Amanın çörek lafı geçti coştu kadın ..
korktum valla veriyorum sıramı kaydirigubbakcemile3
Avcılar kaydirigubbakcemile2
yakın mıyız neyiz :hulya:
genc anne olmak guzel fakat benim dusuncem ne kadar gec anne olunursa yani 25den sonrasi annelik icin uygun diye dusunuyorum 18 yasinda anne olan bir bayanla 26 yasinda anne olan yada 30unda anne olan bayanlarin cocuk egitimi konusunda cok farkliliklar var .gec anne olanlar daha sabirla yaklasiyor cocuga her konuda ben boyle gozlemledim .
genc anne olmak guzel fakat benim dusuncem ne kadar gec anne olunursa yani 25den sonrasi annelik icin uygun diye dusunuyorum 18 yasinda anne olan bir bayanla 26 yasinda anne olan yada 30unda anne olan bayanlarin cocuk egitimi konusunda cok farkliliklar var .gec anne olanlar daha sabirla yaklasiyor cocuga her konuda ben boyle gozlemledim .
Anneme dertlendim geçen o da öyle dedi.
sen ağladığında bende oturup senile ağlıyordum dedi.
tadını çıkartabilirsin anneliğin dedi..
sabır... bilemiyorum eşim ve annem doğmamış çocuğu korumaya almış durumdalar şimdiden.. kaygılılar benden sebep ama içimdeki daha hiç hayali bile olmayan şefkati bilmiyorlar..
sen nerdeydin canım?güle güle pambığım gene bekleriz
leylek oglun masallah kocaman delikanli olmus 8 yasinda bence artik bir kardesi olmali hem bak sende diyorsun hamile olmayi ozlemissin sen:)guzel birde kizin olur insallah
komşuymuşuz yaw. bikere avcılardan iş çıkışı saati geçme gafletinde bulunmuştuk, eve gidesiye midem ağrıdı. o ne trafiktir orda oturuyosan orda çalışacaksın.
hadi ordan be:mymeka:
sen nerdeydin canım?
ümraniye
aa o zaten hamile söylemedi mi sana? iki gün önce kaldı kaydirigubbakcemile3 yerleşme kanamasından anladık. sempatiksalakcinni
sen nerdeydin canım?
aa o zaten hamile söylemedi mi sana? iki gün önce kaldı kaydirigubbakcemile3 yerleşme kanamasından anladık. sempatiksalakcinni
mirayhale, valla canım ikinciyi biraz daha düşünmüyoruz henüz.benim de ikinciyle aramada yaş farkı çok olcak
şimdi görenler 8 yaşında oğlum var deyince şok oluyor ama 2.de bayağı fark olucak sanırım.ama şimdilik öyle gerekiyor.ALLAHTAN HAYIRLISI NEYSE O OLSUN
Anneme dertlendim geçen o da öyle dedi.
sen ağladığında bende oturup senile ağlıyordum dedi.
tadını çıkartabilirsin anneliğin dedi..
sabır... bilemiyorum eşim ve annem doğmamış çocuğu korumaya almış durumdalar şimdiden.. kaygılılar benden sebep ama içimdeki daha hiç hayali bile olmayan şefkati bilmiyorlar..
benneyaptımkiPuhaaaa koptum leylek kabul et artık geliyor kızın sırnaşık şey
ben de çıkıyorum kızlar..
omlet yapacağım dün yapamadık shur bugüne kaldı
yarın görüşmek üzere zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?