Uykusuz sahur gecesi sohbetleri(iftar zamanı da bekleriz:))

leylek oglun masallah kocaman delikanli olmus 8 yasinda bence artik bir kardesi olmali hem bak sende diyorsun hamile olmayi ozlemissin sen:)guzel birde kizin olur insallah

Avcılar kaydirigubbakcemile2
yakın mıyız neyiz :hulya:

komşuymuşuz yaw. bikere avcılardan iş çıkışı saati geçme gafletinde bulunmuştuk, eve gidesiye midem ağrıdı. o ne trafiktir orda oturuyosan orda çalışacaksın.

aynen katılıyorum.

kızlar ben kaçtım anca hazırlarım. öpüldünüz görüşmek üzere.

mirayhale, valla canım ikinciyi biraz daha düşünmüyoruz henüz.benim de ikinciyle aramada yaş farkı çok olcak
şimdi görenler 8 yaşında oğlum var deyince şok oluyor ama 2.de bayağı fark olucak sanırım.ama şimdilik öyle gerekiyor.ALLAHTAN HAYIRLISI NEYSE O OLSUN

Anneme dertlendim geçen o da öyle dedi.
sen ağladığında bende oturup senile ağlıyordum dedi.
tadını çıkartabilirsin anneliğin dedi..
sabır... bilemiyorum eşim ve annem doğmamış çocuğu korumaya almış durumdalar şimdiden.. kaygılılar benden sebep ama içimdeki daha hiç hayali bile olmayan şefkati bilmiyorlar..

Derinscim annelik hormonların kudurduysa zamanı gelmiş demektir

güle güle pambığım gene bekleriz
sen nerdeydin canım?

leylek oglun masallah kocaman delikanli olmus 8 yasinda bence artik bir kardesi olmali hem bak sende diyorsun hamile olmayi ozlemissin sen:)guzel birde kizin olur insallah

aa o zaten hamile söylemedi mi sana? iki gün önce kaldı kaydirigubbakcemile3 yerleşme kanamasından anladık. sempatiksalakcinni

komşuymuşuz yaw. bikere avcılardan iş çıkışı saati geçme gafletinde bulunmuştuk, eve gidesiye midem ağrıdı. o ne trafiktir orda oturuyosan orda çalışacaksın.

metrebüsle 3 durak komşum

iş çıkışı cidden kabus gibi ve 9 dan önce sakinleşmez.
biz sırf eşim burada okuduğu burayı sevdiği bildiği için buradayız uzak geliyor aslında..
kiptaş var ya sefaköyde galiba orayı tutmuştuk hatta ama kısmet gamyoncuiremsu

amin canim ama fazla geciktirme abisiyle arasindada cok fazla yas farki olmasinopuyorumnanaktan

oyle canim benim tarifi imkansiz bir duygu allah bu duyguyu biz kadinlarin kalbine yerlestirmis sen ne kadar karsi koysanda birgun o duygu yeserip buyuyup kocaman bir agac olmak istiyor ne kadar aklindan cikarmaya calissanda aklinin en ucra koselerine atmaya calissanda o kendini daha dogmadan hep sana hatirlatiyor dunyaya gelmesi gerektigini soyleyip duruyor tipki agzimiza cok sevdigimiz sarkilarin nakaratlarinin dolanmasi gibi.
insallah sende birgun anne olursun:ecrin_bebek:mini minnacik elleri burnu dudaklari opuyorumnanaktan

herkese hayirli sahurlar olsun:)bende esim icin birseyler hazirliyayim sohbet cok guzeldi yarin gece yine gelecigim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…