1'de uyandım.2 saattir de netteyim..
yemek yapılacak ütü yapılacak hatta güya bugün dışarı çıkacaktım ama hak getire..
gidip tıpış tıpış işlerime başlayayım benneyaptımki
canım ya, çok duygusal bi an bu an ŞenizKahvekolik iyidir inşallah yorgundur uyumuştur belki..
Yarın gelir bence,keşke o da olsaydı açılışta :2:
bizim kızlar neler yazmış diye bakınıyodum gördüm orda. sağolun canım.evet yaa gene kahve resmi koyardı kesin yakalarsak bi yerde söyleyeelim de haberi olsun bari
canlı yayına katılmak yada sadece aramak yeterliymiş sanırım. numarasını bulabilirsen yayın saatinde ara.Kızlar merhaba bişey sorucam,
Kanal 7'deki Mustafa Karataş'ın programı umreye yolluyomuş ama "Umre" ve "Kalemli Kur'an" için çekilişe katılmak için ne yapmam gerektiğini anlayamadım. Programda bir mail adresi filan verilmedi yada ben kaçırdım. Canlı yayına mı katılmak gerekiyor kuraya katılmak için?
yapıp resim ekleyeceğime söz vermiştim. işte pişi:
3 su bardağı un
1 tatlı kaşığı karbonat
1 su bardağı yoğurt
2 yumurta
tuz
çörek otu
http://i38.tinypic.com/qyuzar.jpg
ellerine sağlık kahvekolik zemuszemus
Oyyy,yerim ben bunu yerim,yerim..aklinialirimsmile
Hiç doyurmuyor beni pişi,o yüzden yapmıyorum,yaparsam affetmiyorum...kaydirigubbakcemile3
bu gece sahura ne yapacağız kızlar ya bilmiyorumkismile
ben hiçbişi bulamadım
Biz de fiks valla,kahvaltı tabağı...sositososito
hayırlı olsun topic zemuszemus
bir çeneniz durmadı di mi :roflol:
Ben de seni yirim Şenizcanım bu konu hakkında bi bilgim yok benimbilmiyorumkismile
sarisssam seni yirim lanŞeniz
kızım sen tutturmadın mı gidicem diye hem:mymeka:
yazmalım hoşgeldin anacım ne kadar kalabalık o kadar şenlik.çene buna ne yapsınkaydirigubbakcemile3leyleğin ömrü de lak lakla geçermiş:roflol:
sumak oraya imzamızı atıp çıktık halbuki görmedin mi:jeyyar:bu gece burdasın unutmadımlmaz:
Bugün erken uyandım. Saat 10'da kalktım. Böyle de zaman daha zor geçiyor.Sarissa uyuyor galiba şu saatlerde Akşama görüşürüz artık..
Leylekim hoşgeldin..
Çalışkan hatunun hali başka oluyor tabii.10 da kalktım.Süpürdüm ,sildim ,toz aldım,çamaşır yıkadım astım,ufaklığı 2 öğün doyurdum.Akşama yemek var.Ama yanına ekleyeceklerim de var.Ufaktan da uykum geldi,biraz yatsam mı ne?mirmirmirmir
Hımmm ellerine sağlık çok güzel görünüyor.yapıp resim ekleyeceğime söz vermiştim. işte pişi:
(2 kişilik- yaklaşık 10 tane çıkıyor)
3 su bardağı un
1 tatlı kaşığı karbonat
1 su bardağı yoğurt
2 yumurta
tuz
çörek otu
http://i38.tinypic.com/qyuzar.jpg
derinss benim işler de duruyo valla serinleyince hava anca başlıyorum çok çabuk terliyorum çinki
kahve hoşgeldin kız şukür kavuşturanaŞeniz
aa sen pişiye çörekotu mu koydun daha mı güzel oluyo yabilmiyorumkismile
simi gayretli hatunsun vesselam yaw
hızını alamadıysan eğer bana da uğra iş çok:hulya:
kızlar evde artan ekmek falan varsa eğer dilimleyin robottan tereyağı kaşar yumurta koyup geçirin ekmeklere sürün fırına verin.isterseniz de üzerine pulbiber domates fesleğen bişeler koyun işte
sonra da yiyin
hem kolay hem pratik
daha önce de vermiştim tarifi yani eşim olsaydı eğer ben bunu yapıcaktım/COLOR]
sarissa siz öyle yapıyısanız o da olursempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?