- 28 Mayıs 2012
- 3.972
- 2.656
- 373
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #2.081
Havalardandır baksana havalara çok kötü gidiyor :2:
Söylediğim gibi birden değil yavaş yavaş, ama yudumlayarak denemelisin.. Bende çok su içemiyordum, zorla da olsa alıştırdım kendimi.. İçmeyince vücudum hemen fire veriyor..
ya anlamlandıramadım anestezi almışım da ayılamıyormuşum gibi elim kolum kalkmıyor nazar mı değdi acaba
hoşbuldum wood napıyorsunuz bakim?
Bizi boşver sen , sen neyin var onu söyle ? İYİ gibiyim derken ? Morelin mi bozuk ?
Selam kızlarr...
ablacım arada kalmış yazın görmemişim yok moralim bozuk değil de bugün bir arkadaşımın nikahı vardı 12.12.12 adına..
oraya gittim sadece ama pert gibiyim jöle kıvamında yapışığım oturdugum yere anlayamadım nooldumu?
iyi geceler hanımlar ben çaylak :) yani aranıza yeni katıldım
Dün ben öyleydim
Soğuk algınlığı olmasın ?
Evde ıhlamur varsa yap iç bak iyi geliyor birde meyve ye ve tabiki birde uyku :)
tığçecanım ve aleyküm selam.. hoşgeldin..Selam kızlarr...
ablacım arada kalmış yazın görmemişim yok moralim bozuk değil de bugün bir arkadaşımın nikahı vardı 12.12.12 adına..
oraya gittim sadece ama pert gibiyim jöle kıvamında yapışığım oturdugum yere anlayamadım nooldumu?
Nazar değmiş gibi gözüküyor.
Bende geçen gün nişana gittim. Tüm gece uyuyamadım uykum olduğu halde.
VÜcudum batıyordu sanki.
hiç böyle oldugumu hatırlamıyorum valla tugçem yaa.. aptal gibiyim söylemesi ayıp bileklerim vücudumdan ayrılacak gibi sızlıyor..
Çok mu oynadın düğünde ne yaptın =)
Sen üşüttün geçen dışarda değil miydin uuuhhh çok soğuk yapıyordun telefonda.. Hemen meyve ye hemennnn !
Aleyküm selam, hoş geldin
meleem aksırık tıksırık yok anlayamadım valla da hemen yirim tamam du!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?