- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #2.041
​Göbüşsüz Türk kadını mı olurmuşbende aynı kilodayım, hiç bir şey'in yok gayet iyisin
Şöyle söyleyeyim aslında göbeğim de yok kabızlık problemi mevcut , kaç gündür çıkamayınca böyle oluyor. Bende kendimi şişko hissediyorum
165 biraz fazlam var sanki hani 53 olsam bile yeter aslında zayıfım , sadece göbek işte.. :26:
Yazacağımdan şüphen olmasın
Şişkinlikten olma göbekcik.. Kabız olayı sıkıntı, yiyeceklere çok çok dikkat etmek gerek
​Ben seni çoktan yazdım =)
kız 165e 55 çok değil ki:)
Ben 157 boyundayım yani senelerdir aynı boydayım hiç ölçmedim ama aynı boy gibi görününce 157 diyorum :)
55e kadar yolum var ama spor yaptığım sürece göbekte olmuyor spor yapmazsam hafif bi göbişim oluyor :)
Bence boyun 55i kaldırıyor canım sorun göbekse göbeğe yönelik spor yap bence:)
Canım kabızlık için sıvı tüketmek gerek özellikle su her derde deva...​Aynen öyle çok dikkat etmem gerekiyor , canım ne isterse yiyorum hemde karıştırarak .. Sonrada böyle oflayıp pufluyorum işte.. =)
Bak senMerak ettim şimdi hangi kategoride olduğumu
​Aynen öyle çok dikkat etmem gerekiyor , canım ne isterse yiyorum hemde karıştırarak .. Sonrada böyle oflayıp pufluyorum işte.. =)
Canım kabızlık için sıvı tüketmek gerek özellikle su her derde deva...
Ama ben içemediğim için sorun oluyor:/Bak birde kuru kayısı iyi geliyor kabızlığa aklında olsun:)
Yok ben günlük çıksam normal insanlar gibi göbek neyin olmuyor , ama dediğin gibi göbeğe yönelik çalışacağım , mekik çekmem lazım =) Biraz içeri ittik mi göbişi tamamdır =) Sende kilo almaya bak , çıtı pıtı olma bak kış ayındayız , gelir bir fırtına alır götürür seni , benden söylemesi =)
Bence senin yanında kulağını sürekli çekecek birine ihtiyacın var
Söylemem sürpriz olsun =) şAKA şaka yarın sana hangi kategoriye yazdığımı gösteririm :26:
İnşallah istediğin kıvama gelirsin düşüm =)Yok kız çıtı pıtı değilim artık :)
Bundan bi ay önce 48 kiloydum ama bana o kilo yakışmıyor :)
Kilo almak istiyorum almayada başladım bi kaç kilo daha aldımmı tamamdır :)
Şimdi elime et geliyor önceden kendime dokunsam kemik torbası gibiydim :)
O da biliyor işi :) Kayısının tadı güzel yeniyor :)
Biliyorum kuzum , nişanlımla birlikte kalırken sabah uyanır uyanmaz kahvaltıdan önce 6 tane kayısı atardı ağzıma küçüklerinden.. =) Dikkat ediyoruz etmesinede işte , bugun biraz fazla kaçırdım yemeğide , içmeyide.. Yarına toparlarım
Canım kabızlık için sıvı tüketmek gerek özellikle su her derde deva...
Ama ben içemediğim için sorun oluyor:/Bak birde kuru kayısı iyi geliyor kabızlığa aklında olsun:)
O da biliyor işi :) Kayısının tadı güzel yeniyor :)
Birde aklıma yağ geldi ama içmesi çok kötü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?