Uykusuz ve İşsizlerin Sohbet Topiği ; Buyrun İçeri

Hoşgeldin canım, benimde benimde ama bugun çok abartttım he yarına diyorum şu yarınlarım bir türlü gelemedii

ya 2 gun şu lahana dıyetını yaptım. mıllet 1 gunde 500 gr veriyor ben iki gunde 300 gr vermışım. sinirim bozuldu çok bugun yedim bendeeeee... ama bişeyler yapmam lazım yenı yıla zayıf gırmem gereeekkkkkkkkkkkkkkk

Ahahahahaha , neymiş o lahana diyeti ay ayol nedir bu böyle elma diyeti armut diyeti lahana diyeti falan anlamıyorum anladığım bir dilden konuşun

Allah kahretmesin sizi boşverin onu biz boğazımızı tutuyoruz diyetini uygulayalım

benım kı ole olacak iş depil. 69 kiloyum. 6-7 kilo vermem lazım.. tutarak olmuyor benımki.. forum da var lahana çorbası diyetı deneyımlerınız diyee. ordan okudummm.. bi heveslendimm ki sormaa. neredeyse bu çorbayla kılo veremeyen yokkk. yarın yıne başlıycam bakımmm. bı gun lahana corbası bı gun haşlama tavuk yapııımm diyıorumm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…