- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #2.401
Hoşbulduk yeni yılda geldi çattı seneler nede çok çabuk geçiyor yağğğğ :26:
Çok sağol canımm benimm dualrını eksik etmee
yok canım ya kıskancım tamam ama o benim kıskançlık dürtülerimi hiç uyandırmadı şimdiye kadar bi yamuğu olmadı çok şükür, çok güveniyorum ona
off dediğin gibi geçer inşallah canım anneme bazen söylüyorum işte buluşmaya gitcem , bana hediye almış bak falan diye gösteriyorum .. hiç hoşuna gitmiyo böyle şeylerhazır değiller yani anlıyacağın.. bizde güya yazın düşünüyoruz tanıştırmayı nasıl olcak bilmiyorum..
aynen yaaaaa daha dün gibiydi okulların açılışı.. bitsin bitsin diyordum finallere 3 hafta kaldı resmen .. :26: 1 dönem bitti bilee...
En iyisi hiçbirimiz evlenmeyelim evde kalalım oturalım
4Deme öyle demeee zırlarım bakk :84::84::84::84::84::84:
4
Evleneceksek evlenelim ulan ! Diyeceğim nişanlıma
Seneler çabuk geçiyor, ömrümüz de bir o kadar tükeniyor
Yaşlandık bacım ... Ben ihtiyarlaştım
Çok sağol canımm benimm dualrını eksik etmee
yok canım ya kıskancım tamam ama o benim kıskançlık dürtülerimi hiç uyandırmadı şimdiye kadar bi yamuğu olmadı çok şükür, çok güveniyorum ona
off dediğin gibi geçer inşallah canım anneme bazen söylüyorum işte buluşmaya gitcem , bana hediye almış bak falan diye gösteriyorum .. hiç hoşuna gitmiyo böyle şeylerhazır değiller yani anlıyacağın.. bizde güya yazın düşünüyoruz tanıştırmayı nasıl olcak bilmiyorum..
etmem tatlım merak etme
ne güzel güvenmen bende güvenirim ama bazen yersiz kıskançlıklarım olur. inş. zamanla aşarım..
ii işte tanıştır yazın inş, sözle sonuçlanır.ailenide anla canım öle kolay olmaz onlar için evlatlarını başkasıyla paylaşmak
iki tarafada empati yaparak yaklaş
Sen de ihtiyarladığını düşünüyorsan ben ne yapayım.. Kendinize gelin, silkelenin eyy gençlik
aynen tatlım onlarıda anlıyorum ama gıcıklık yapıyolar bazen ya :))
Yemek yapmayı bilmiyon bilmem ne diyip duruyolar.. ne varsa yemek yapmada aç interneti bak tariflere al sana yemek
onu ben diycemmmm amaaa..... benim hakkımmm ...10 yıl yaniii ..
kızlar pc eşime lazımmış, bana müsade size ii sohbetler..
öptm görüşürüz...
Siz durun önce ben evlenicem diyorsun yani :26:
Silkelenemiyorummmmmmmmmmm yaşlandım ben ruhumu iki günde çöktürdünüz
Ben karalar bağlamışım peeehhhh
Aynenn......
Şu senin nickinin altında yazan kelimeyi sürekli fatih diye okuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?