Uykusuz ve İşsizlerin Sohbet Topiği ; Buyrun İçeri

Canım kontrol panelimde kimin topiği görürsem ona dalıp yazıyorumAma senin gibi herkes bana trip yapıyor bende ne yapacağımı şaşırdımHiç girmesem mi acaba

Sen onu bunu bırakta söyle bakayım ne zaman geliyorum senin kendine özel topiğine... =) Abone olduğum konu yok benim , sen açarsan ilk aboneliğimi gerçekleştireceğim

Nevrestenin yeni bir topic açması için baskı kuruyorum ufaktan.. Sen napıyorsun sende bir o topic bir bu topic geziyorsun herhalde can sıkıntısından.. Bizde öyleyiz

Ya herkes geziyor görüyorum ama benim gezmem olay oluyor bu çok ilginç çok mu dikkat çekiyorum..Yoksa 3 çocuklu kadın ne geziyor falan mı diyorlar bilmem

Ya herkes geziyor görüyorum ama benim gezmem olay oluyor bu çok ilginç çok mu dikkat çekiyorum..Yoksa 3 çocuklu kadın ne geziyor falan mı diyorlar bilmem

Sana öyle lafta bulunanın ben topiğine dinamit döşer patlatırım ! Ya o değilde abla dün gece tv izlerken bir ev bir ayda 300 kere mi 500 keremi şimdi sayıyı hatırlayamıyorum herneyse o evde sürekli yangın çıkıyormuş. Bunu dini konularla bağdaştıranlar olmuş.İşte üç harflilerle ilgili olabilir vs demişler.Bilimsel açıklamalarda da bulunan olmuş.Duydun mu böyle bir konu bir haber ?

Sağol canım
Yok canım duymadım:44ek tv izlemem ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…