- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #2.841
İyiyim çok şükürgülüyorum genellikle. Sen nasılsın, ne yapıyorsun?
Hoşbulduk
Margarikotin beni kovuyor
Kovmuyorum aksine çağırıyorum :)
herkese merhabalarrrr
Canım kontrol panelimde kimin topiği görürsem ona dalıp yazıyorumAma senin gibi herkes bana trip yapıyor bende ne yapacağımı şaşırdım Hiç girmesem mi acaba
Sen onu bunu bırakta söyle bakayım ne zaman geliyorum senin kendine özel topiğine... =) Abone olduğum konu yok benim , sen açarsan ilk aboneliğimi gerçekleştireceğim
Bende 200 tane var
Canım daha fırsatım olmadıHemde kararsızım sonra boş kalıp tozlu dosyalar arasına girmesin
Ben hergün güncellerim merak etme . Benim de hiç abone olduğum konu yok.İnsan kendi konusunada mı abone olmaz
eee neler yapıyorsuuz
Evet ya sonra nerden buluyorsun
Nevrestenin yeni bir topic açması için baskı kuruyorum ufaktan.. Sen napıyorsun sende bir o topic bir bu topic geziyorsun herhalde can sıkıntısından.. Bizde öyleyiz
Açtığım konulardan buluyorum en kısa yolu o. Bir moda ile ilgili konum birde bu geyiğim var. Geyiğimin boynuzlarını yenileyeceğim
Ya herkes geziyor görüyorum ama benim gezmem olay oluyor bu çok ilginç çok mu dikkat çekiyorum..Yoksa 3 çocuklu kadın ne geziyor falan mı diyorlar bilmem
Kontrol paneline ekle canım ya çok kolay oluyor
Nasıl olacak o
Sana öyle lafta bulunanın ben topiğine dinamit döşer patlatırım ! Ya o değilde abla dün gece tv izlerken bir ev bir ayda 300 kere mi 500 keremi şimdi sayıyı hatırlayamıyorum herneyse o evde sürekli yangın çıkıyormuş. Bunu dini konularla bağdaştıranlar olmuş.İşte üç harflilerle ilgili olabilir vs demişler.Bilimsel açıklamalarda da bulunan olmuş.Duydun mu böyle bir konu bir haber ?
Nevrestenin yeni bir topic açması için baskı kuruyorum ufaktan.. Sen napıyorsun sende bir o topic bir bu topic geziyorsun herhalde can sıkıntısından.. Bizde öyleyiz
Alıcan eline bir keçi boynuzu pekmezi,gelicen benim topiğime . takas edicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?