- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #2.861
Sağol canım
Yok canım duymadım:44ek tv izlemem ben
aynen oyle serserı mayın gıbı takılacak yer arıyorummm
Alıcan eline bir keçi boynuzu pekmezi,gelicen benim topiğime . takas edicez
Getireyim sen iste
Nevreste gibi sende topicten topiğe gezme haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
keçi boynuzu ne işe yarıyor kine ??
çok mu cahilim ne ??
Burda topicten topiğe atlıyacağına git bir tv izle. Bende dün yatmadan bir tvye bakayım demiştim.Sonra dikkatimi çekti bir inceledim sabahın köründe. Bende senin topiğini ateşe vericem
Bugun durduk yere aklıma sen geldin. 3 çocuk anası nasıl olurda bu kadar zayıf olabiliyor diye düşündüm . Bana göre bir siklet olmadığını düşündüm
şu an buradayım
Topiğim için gerekli beyza.. Geyiğimin boynuzunu beğenmeyip kimse konuşmaya girmiyooo psikolojim bozulduç Çekip gidicem o olcak
Diğer topicte adım geçti ne yapayım cevap vermeyeyim miNevreste gibi sende topicten topiğe gezme haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Bugun durduk yere aklıma sen geldin. 3 çocuk anası nasıl olurda bu kadar zayıf olabiliyor diye düşündüm . Bana göre bir siklet olmadığını düşündüm
Aman tv ne var burası daha eğlenceliTamam önce açayım sonra yakarsın
ben geldim işte
kim kaç kiloymuş bakalım
Hoşgeldin şekerim gitme burda kal beni şı psikopat görünümlü dişinin şerrinden koru
Diğer topicte adım geçti ne yapayım cevap vermeyeyim mi
Zayıfım değil miŞimdi o resimlerden 3 kilo daha zayıfım Nasıl yani
Nevrestenin kilosu.. Kadının boyu kadar çocukları var maşallah kilosu çok iyi kıskanıyorum daha evlenmeden kilo alırım triplerine girdim burda onun yüzünden
Nevrestenin kilosu.. Kadının boyu kadar çocukları var maşallah kilosu çok iyi kıskanıyorum daha evlenmeden kilo alırım triplerine girdim burda onun yüzünden
Seninle saç saça kavga etmek istesem edemem o kilonu görünce seni küt diye yere deviririm diye korktum
oooo ben tırsarım valla
beni kim koruyacak canım
Sağol canım
Ben çıkıyorum iyi geceler fırsatım olursa gellirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?