- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #3.001
Hepsi aynı yerde miii
Ha maşallah kuzuma
Kesin kesiiiin
Ne olsun ya hep aynı,bütün günlerim birbirine benziyor farklı hiçbişey yokHoşgördüm efenim nasılsınız bakalım neler yapıyorsunuz
La nerdesin bi saattirKime aşık pret . Vayyyyyyy kadın ! Aşık oluyorsun bize haber vermiyorsun
Konu başlığına bak içeri gir bana diyor resmen
Ama iş aramıyorum ben yakında evlilik var gidiciyim nasılsa
Hu huu selam herkese :82:
Ne olsun ya hep aynı,bütün günlerim birbirine benziyor farklı hiçbişey yok
Ben de her nasılsın diyene bunları söylüyorum,deli miyim ne
La nerdesin bi saattir
Aşk yok hayatımda güzelim ya,sade bi hayatımız var
Ben de ilk günlerde neler düşünüyodum ya şimdi o hallerime gülüomDeğilsindir Pret be ilk başta etkisinde kalmışşsındır geçmiş işte o da
Margi sizdeki potansiyel güç ben de yohh yaa
Aynı bende farksız değil uykum muyku tutmuyor ben çıldıracagım artık
Evlensem düzelir mi uykularım :118:
La madem gitcektin insan bi ahber verir gidiyom diye,paraladım kendimi burda bu kız nereye gitti diyeBiraz annemle konuştum.Biliyorsunuz canım sıkkın.Birazda yalnız kaldım.Geldim yine buralara..
İçim daralıyor birde fena özlüyorum
Yürü git evde kaldım demiyosunda sade bir hayatım var diyorsun. Yeme beni asuman
Ben de ilk günlerde neler düşünüyodum ya şimdi o hallerime gülüomMaşallah diyelim,amann
Bağlayın beniiii,kötü yola düşmeyem deePotansiyel'in yoksa seni kinetiğe bağlarız biz pekmezle.Rahat ol dostum
Varya ben zaten sabah 6 lara kadar duruyordum.Şimdi sıkıntı stresten hiç uyumam.
Yakında haberlerde uykusuzluktan öldü diye bir haber falan duyarsanız emin olun o marganızdır.
Hoşgeldin uykusuzlara...
Bizde uykusuzları oynuyoruz
Kimsin nesin tanıt kendini bacım :)
Varya ben zaten sabah 6 lara kadar duruyordum.Şimdi sıkıntı stresten hiç uyumam.
Yakında haberlerde uykusuzluktan öldü diye bir haber falan duyarsanız emin olun o marganızdır.
Ben bişiy bilmiyom,ağzımdan laf maf alamazsınPret , beni seviyor musun lan doğruyu söyle
Gıcık oluyorsan sana uyuz oluyorum de . Gıcık oluyorum deme. O lafa ayarım :26:
La madem gitcektin insan bi ahber verir gidiyom diye,paraladım kendimi burda bu kız nereye gitti diye
Özlemek güzel duygu
Bu gidişle evde kalcam margiiiiiSankim siz evde kalmadınız daaa
Bağlayın beniiii,kötü yola düşmeyem dee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?