Uykusuz ve İşsizlerin Sohbet Topiği ; Buyrun İçeri

Ne olsun ya hep aynı,bütün günlerim birbirine benziyor farklı hiçbişey yok
Ben de her nasılsın diyene bunları söylüyorum,deli miyim ne

Aynı bende farksız değil uykum muyku tutmuyor ben çıldıracagım artık
Evlensem düzelir mi uykularım :118:

La nerdesin bi saattir
Aşk yok hayatımda güzelim ya,sade bi hayatımız var

Biraz annemle konuştum.Biliyorsunuz canım sıkkın.Birazda yalnız kaldım.Geldim yine buralara..

İçim daralıyor birde fena özlüyorum

Yürü git evde kaldım demiyosunda sade bir hayatım var diyorsun. Yeme beni asuman

Aynı bende farksız değil uykum muyku tutmuyor ben çıldıracagım artık
Evlensem düzelir mi uykularım :118:

Varya ben zaten sabah 6 lara kadar duruyordum.Şimdi sıkıntı stresten hiç uyumam.

Yakında haberlerde uykusuzluktan öldü diye bir haber falan duyarsanız emin olun o marganızdır.

La madem gitcektin insan bi ahber verir gidiyom diye,paraladım kendimi burda bu kız nereye gitti diye
Özlemek güzel duygu
Bu gidişle evde kalcam margiiiiiSankim siz evde kalmadınız daaa

Hoşgeldin uykusuzlara...

Bizde uykusuzları oynuyoruz

Kimsin nesin tanıt kendini bacım :)

Varya ben zaten sabah 6 lara kadar duruyordum.Şimdi sıkıntı stresten hiç uyumam.

Yakında haberlerde uykusuzluktan öldü diye bir haber falan duyarsanız emin olun o marganızdır.

Efenim adım Yasemin evlilik için gün sayıyorum
Tekrar hoşgördüm bu arada,, gece buralardamısınız yoksa çıkıp yatıyorsunuz benim dengem bozuldu ya hiç sağlıklı olmayan uyku saatlerim oldu
Önümüzdeki ay ev hazırlıgına baslıyoruz daha da yorulacagım zor işler bunlar anacım..

Aranızda evli var mı ?
Ya da yakında evlencek ?

La madem gitcektin insan bi ahber verir gidiyom diye,paraladım kendimi burda bu kız nereye gitti diye
Özlemek güzel duygu
Bu gidişle evde kalcam margiiiiiSankim siz evde kalmadınız daaa

Pc açıktı . Laptopun şarjı bitince malum kapandı. Bende tekrar açmaya üşendim.İki dakika uzandım.Sonra annem dan dan dan diye kapıma vurdu.Sonra iki çift laf ettik. ve burdayım.

Özlemek güzel duygudur. Bak iki dakika kaybolmuşum ortadan hemen özlemişin beni .

La sus evde kalmışsınn işte. Turşu da çok severim hele pret turşusu ise ımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…