- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #3.021
Benim kozalak gidince ben de buralarda olurum
Sabahlar olmaz vuhuuu
Beraber ölürük uykusuzluktan
Ne güzel la annenle özel konuları konuşabiliyonuz,özenenpretsmilesiPc açıktı . Laptopun şarjı bitince malum kapandı. Bende tekrar açmaya üşendim.İki dakika uzandım.Sonra annem dan dan dan diye kapıma vurdu.Sonra iki çift laf ettik. ve burdayım.
Özlemek güzel duygudur. Bak iki dakika kaybolmuşum ortadan hemen özlemişin beni .
La sus evde kalmışsınn işte. Turşu da çok severim hele pret turşusu ise ımmmm
Efenim adım Yasemin evlilik için gün sayıyorum
Tekrar hoşgördüm bu arada,, gece buralardamısınız yoksa çıkıp yatıyorsunuz benim dengem bozuldu ya hiç sağlıklı olmayan uyku saatlerim oldu
Önümüzdeki ay ev hazırlıgına baslıyoruz daha da yorulacagım zor işler bunlar anacım..
Aranızda evli var mı ?
Ya da yakında evlencek ?
Ben bişiy bilmiyom,ağzımdan laf maf alamazsın
Pekmezim artık birlikte ağlarız. Birlikte uykusuz kalırız. Offff offff... (=
Aklıma gelince ağlayasım geliyo
Ne güzel la annenle özel konuları konuşabiliyonuz,özenenpretsmilesi
Memnun oldum Yasemin bende margi ..
Ben kendi adıma konuşayım geceleri burda oluyorum.Gündüzleride burda oluyorum . En kötüsünden sabah 4 e kadar oturuyorum.
Uyku tutmazsa bir margiiiii diye seslenmen yeterli kuzum .
Hayırlısı olsun. Benimde askerim var. Onun yolunu gözleyeceğim.Nişanlıyım canım
Margam sen kütüğü ne zaman gönderiyomuş ona bi bak :44:
Ben zaten artık ağlamaktan helak olurum sıfatım kayar
Bende memnun oldum canım,, bende hep buralardayım işin kötüsü 4te yatsam iyi 6yı bazen 7yi buluyor
Sinema izleyip duruyorum ya da nişanlımla konuşmaca
Allah kavustursun canım benimde askerim agustos ayında geldi asker beklemek ne demek ii bilirim
Allah tamamına erdirsin inşallah
Ne kötüğü kız . Anlamadım ne diyorsun. Yine oduna ona buna bağlandın . Sinyalin kesiliyo. Yakın bir yere geç
Merhabaalar..
Başlığı görünce yazmak istedimm..
Eşim yoğun ve geceleri çalıştığı içinn uykusuzum...
Ve işsiz bi üniversite mezunuyumm..
Yani ben de sizden biriyimm
Tünele giriyom ben tünelee
Senin sevdiceğinin nüfus cüzdanında Kayıtlı olduğu il ilçe vs ne yazıyo onu diyorum
Onu biliyosundur ona göre bak işte internetten ne zaman gönderiyomuş askere orası.
Geldim la wc molası verdimdiNereye kaçtın gel buraya
Geldim la wc molası verdimdi
Bizim annemiz şeytan mı laAnnemle konuşmayacağımda kiminle konuşucam kızım . Ne sandın. Benim annem bir melek . Meleeekkkkk
Bizim annemiz şeytan mı la
Ben annemle şuana kadar hiç erkek arkadaş sevgili vs durumlarını hiç konuşmadım,konuşmam da:26:
Sen e devlet şifresiyle bakılma durumundan mı söz ediyorsun ? Yoksa ayrıyetten bu bilgiler doğrultusunda öğrenebiliyor muuyz ?
Benim bildiğim e devlet şifresi gerekiyor onun için .
Yalnış mı biliyorum yoksa:26:
Hoşgeldin prenses.
Bizde geceleri laflayıp duruyoruz, sohbet ederken bir bakmışız sabah olmuş. Uykuda gelmiş oluyor tabi o vakitlerde..
Kendinden biraz bahseder misin prenses .
Yok canım e-devletten direk kişisel olarak bakar öğrenirsin de bu genel olarak. Oyy açıklayamadım :44:
Çünkü böyle ilçelere göre gidiliyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?